reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

doris78 tak... z calego serca dziekuje za zyczenia... ma nadzieje ze tym razem sie nie spelnia :-D:-D:-D:-D:-D
sylwia.m natalka90 im blizej rozwiazania tym czestsze wizyty,ja ma co 3tygodnie :tak:tak sie zastanawiam dlaczego kazali mi brac kwas foliowy do konca ciazy :dry: macie jakis pomysl? bralam przez pierwsze 3miesiace i odstawilam a jak poszlam po zelazo to i kwas foliowy byl na recepcie :baffled: straszne mam problemy po zelazie w kibelku,ale mi sie trafilo :confused:

reklama
katin wstawiaja nam okna po obydwu stronach bo mielismy tylko [ppo jednej i tak na ukos jak sa dachy a teraz maja to zrobic tak jak jest w kazdym pokoju tak normalnie zeby byly jak znajde jakas fotke to wkleje bo to tak dziwnie sie tlumaczy:tak::tak::tak:
moja wiki dzis bajki olada na komputerze bo jak wzoraj ustawili rusztowanie za domem tam gdzie mamy antene to nie ma zasiegu i grak sygnalu podobno odbijaja sie fale radiowe od tych belek drewnianych i dlatego :-:)-(

na tym zdjeciu bedzie pokazane o takie okna jak mi chodzi mniejwiecej to tak jakby taka dobudowka

Załączniki

• B1_salon_m[1].jpg
    B1_salon_m[1].jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 58
cześć dziewczynki:-)
a tak śledzę parę dni Was ale natchnienia na poklepanie czegoś to nie miałam ostatnio.
mężulek mój chory był od czwartku,lekarza zaliczył juz trzy razy:sorry2:i normalnie nie zgadniecie czym go leczył:confused::confused::confused:....paracetamolem!!!:angry: dodam,że to nie jakieś przyziębienie a problem z jelitem..:baffled:

a ja miałam problemy z serduchem i ostatecznie wylądowałam na badaniu w szpitalu:happy2:na razie jest oki:tak:
no dobra nie będę przynudzać:sorry2:

mama trójeczki-również witam na forum:-):-):-)
tynia i wiki-no to teraz wielkie sprzątanie na okrągło Ci się szykuje;-)chyba nikt nie lubi remontów za to efekt końcowy na ogół cieszy:-):-):-)
bożena-obyś coś szybko znalazła,bo zwarjujesz w domciu. Ty pracocholiku jeden:-D:-D:-D:-D:-D:-D
natalka90- ja mialam z Nikosiem w ciązy takie upławy,że jak bym bielizny i wkładki nie założyła to by po nogach ciekło;-):-D:-D:-D:-Dnormalka w ciąży;-)

aha i bym zapomniała się pochwalić:-p w piątek przyszły przeprowadzka nas czeka,bond wpłacony domek nasz:-):-):-)

udanego dzionka wszystkim,bo się wreszcie wypogadza:-):-):-)

Jestem Katin jestem :-D:-D miło że pytasz. Tak mi czasem czasu brakuję. Nasmarujecie i ja muszę najpierw lekturę odwalić i dopiero potem mogę coś napisać.
poza tym chciałam Ci dobrze poradzić. Ty nie na fitness tylko do pracy. schudłam już 4,5 kg :-D:-D:-D:-D. Mój co prawda mówi że nic nie widać ale waga nie kłamie. Jak on to dziś powiedział "Nie rzuca się w oczy"
Mojadzidzia super ten wózek.
BożenaM ile ja się na zastanawiałam co to ta "pacynka" jest:confused::baffled: A nam mówią że też tylko praca do końca tygodnia jest. Już wszyscy robią to co my robiliśmy wcześniej. Tzn przez 3 tyg. (bez bonusów i targetów) Rozbieraliśmy pudełka i wybieraliśmy perfecty.
Natalka90 Jak Ci się pracuje z takim brzucholem:confused::confused: Chociaż dobrze Cie traktują w pracy.

A u nas wczorja podali cos "niestrawnego" w pracy. Oczywiście sobie to kupiłam. Troche to odchorowałam. Ale taka jedna kobitka też to zjadła. Tylko że z nia było gorzej. Aż wzywali pomoc do toalety. I ona właśnie w ciaży jest. Dlatego tak mi się przypomniało.

Mamatrójeczki Witam na forum. Troszkę nie wiem jak Ty sobie radzisz tak po tych nocach. Zuch dziewczyna. Ja bym chyba nie dała rady.

Doris dzięki za odwiedziny. Ja będziesz w okolicy to zapraszam. Z resztą wszystkie zapraszam. :-D:-D:-D
SylwiaM
a w nocy to już wogóle sapię jak stara krowa
:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D a jak sapie "stara krowa"

reklama
Do góry