reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

bylo ciezko ale sie przetrwalo :-D:-D:-Dteraz bedzie lepiej bo z tego jednego pokoju beda dwa male i wiki bedzie miala w koncu swoj pokoj :tak::tak::tak:nareszcie juz jej mowie ze bedzie spaal sama zadowolona jest zobaczymy jak dlugo
kobietki co porabiacie w sobote bo ja to bym gdzies wyszla z tego domu bo wiki sie strasznie nudzi w taka pogode ale zerkalam niedawno i ma byc ladnie moze na kulki sie wybiore:tak::tak::tak:
robotniki skonczyli dzis o 16tej robia po 8 godzinek dzisiaj wygladali jak murzyny :-D:-D:-Djutro tez maja przyjsc na 8 do 16tej ciekawe jak beda w sobote prcowac jutro juz stawiaj ta dobudowke szybko im to idzie :tak::tak::tak:

reklama
czesc kobietki co u was jeszcze spicie u mnie juz robotniki sa wczraj pawel z piotrkiem przewiesili antene wiec wiki nie bedzie mi okupywala kompa choc nie posiedze dlugo o 13tej wyjezdzamy :tak::tak::tak:miłeg dzionka

Witam
Mojadzidzia to mnie załatwiłas ta ksiazka:-Dnawet brzydula poszła w odstawke:tak:wieksz połowa za mna.a myslałam ze bede miała na kilka wieczow,dzis na pewno skoncze,
Tynia i Wiki no to super bedziesz miała dwa pokoje:happy2:do dyspozycji
Kasia 8118 pytanie był do Sylwi,ale pozwole sobie na odp.ja ruchy przy drgiej ciazy miałom rowno w połowie , radosc niesamowita,

Pogoda okropna ,suszarka juz zawalona a pralka zaraz szkonczy prac ,ciekawe co ja z tym praniem zrobie:baffled:l

witam szanowne panie:-):-):-)
ojjj chyba ta wstrętna pogoda nikogo pozytywnie nie nastraja,bo tu taaaaaka cisza dzisiaj:szok::szok::szok::no:
ja dzisiaj Ali nie zaprowadziłam do szkoły bo jakaś taka niewyraźna:sorry2:kurde przydałby się rutinoskorbin:-D:-D:-D

dziewczynki dzięki za słowa otuchy wczoraj:tak:
jstysiak-też mam lenia ostatnio;-)
kasia8118-ja też w drugiej ciąży poczułam wcześniej niż przy pierwszej..juz w 16 tygodniu:-) ponoć jak się jest szczupłą to szybciej:sorry2: ale do mnie się to nie tyczyło:-D
bożena-i jak tam? cosik się znalazło gdzieś dla Ciebie?;-)
roksana-4.5 kilo powiadasz:szok: pięknie pięknie:-D:-D:-Dtak trzymać:-)

a ja mam już obiad zrobiony i chyba wreszcie poprasuje,bo co tu innego robić:confused:

oooooooo właśnie katin:-) też bym coś poczytala,ale nie mam ani jednej książki:confused:
jakieś mieli w pikniku ostatnio jak byłam ale nie kupiłam,bo trochę drogie byly i jakieś takie nieciekawe:baffled:ale teraz to nawet jakis kryminał bym przeczytała,cokolwiek:-)

Melduję się i ja.
Jak nie lubię narzekać, tak dziś ta pogoda naprawdę jest do bani :-:)-:)-:)-(.
Właśnie Aniteczka przypomniałaś mi że w pikniku są czasem jakieś książki.
Katin co czytasz że Cie tak wciągnęło:confused: Ja mam w domu tylko jedną książkę. "Bride" Paulo Coehlo. Jak by któraś jeszcze nie czytała to mogę pożyczyć.
Tynia i wiki mówisz że idą do przodu? Kiedy będziesz mogła się wprowadzić. Ciekawe jak Wiki pierwszą noc prześpi w swoim pokoju.
Prasowanie:confused::confused::confused: A co to jest :confused::confused::confused::-D:-D:-D

Hej:)

Ależ piękna pogoda za oknem:baffled::baffled::baffled:

Katin a ja o Tobie myślałam wczoraj jak zasypiałam:tak:;-):-p Zastanawiałam się ile masz lat:confused: Natalkę chyba musiałaś miec w miarę wcześnie bo jak dla mnie to wyglądzasz na 28;-)

Aniteczka Ty powinnaś się cieszyc że taka pogoda bo przynajmniej masz czas żeby wszystko popakowac do przeprowadzki:tak: Teraz już możesz się pochwalic nowym domkiem. Gdzie, ile sypialni, co ma ciekawego;-):-D:rofl2:

Tynia a gdzie się wybierasz o 13?:confused::rofl2::rofl2:

Ale jestem dzisiaj ciekawska:-p:-p:-p:-p

Marcel właśnie poszedł spac:tak: Zwarzywszy na to, że wstał o 5.08 to i tak późno:baffled: Na szczęście rafał zszedł z nim na dół o 6.30 więc ja się wyspałam bo miałam czas aż do 8.30:tak::-) Dzięki tem nie śpię teraz z małym:-D
Ponieważ mój mąż nie powiedział co sobie życzy na obiad to pójdę na łatwizę i pojadę po jakieś pyzy albo pierogi:tak:
Pojechałam wczoraj do tego sklepu z kanapami pod wiaduktem na manchester road. Chciałam się zorientowac w cenach materaców bo kupiliśmy nowe, wieeeeelkie łóżko i czeka na materac. Pajac zaśpiewał 300funciszy:szok::szok::szok: A w innym sklepie na Parkside Road za taki sam chcą 165:baffled::baffled: więc pojadę tam dzisiaj i zamówię:tak:

Sylwia kochanego masz tego męża. Mój by chyba tak nie zrobił. Choć nie mogę na niego narzekać. ;-)
Kiedyś Matylda też mi wstawała tak rano. Potem zaczęła o 6 a teraz wstaje o 7:-D. A jak będzie chodziła do szkoły to pewnie jej nie dobudzę :-D

reklama
Roksanna zdarza mu się;-):-D

Tynia to udanej podróży:tak: Przez dwa ostatnie dni były wypadki na m62 i zajebiste korki, obyście dzisiaj mieli spokojną podróż bez korków:-)

Do góry