reklama

Mamy z Bradford

Hej:)))))
Ja juz dzoisiaj w lepszym nastroju :-)
Mała juz spi 3 godz ,a ja miedzy czasie miałm czas dla siebie, czyli domowe spa:tak::tak::tak:Wypiłam trzecia kawkę i odrazu lepiej.
Sylwia.m Jak szukasz materaca to zobacz w Kighley jest tam sklep z meblami z argosa ,ja tam kupiłam nowy za 90Ł a w sklepie argosowskim był po 300Ł.No i wczoraj bylam tez w argosie i maja teraz za połowe ceny:tak::tak::tak:
Roksanna1 co ty robisz ze 4.5kg juz ci spadło:szok:
Kasiu 8118 Jak tam dzisiaj u Ciebie;-)
Mojadzidzia wiem ze pare dni temu to było.Ale super wózeczek kupiłas dla małej:tak::tak:
Tynia i Wiki Przyjemnej podróży;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jstysiak chyba najważniejsze że tyłek mój na kapie (albo przed kompem) nie siedzi. Poza tym wcale mi się nie chce jeść. W pracy jem o 17 a potem albo zjem albo nie,częściej nie. Najgorsze że praca podobno do końca tygodnia tylko :-(:-(:-(:-(.

sylwiam.- domek jest na bd9 rzut beretem od teraźniejszego naszego mieszkanka,3 bethroom,semi,no i co najważniejsze rok temu miał wstawiany nowy piec gazowy i nowe okna i był remontowany a w tej chwili ma robioną całą nową lazienkę z prysznicem i wanną osobno oraz kuchnię,częściowo umeblowany,do piątku ma być gotowy:tak:
jak się urządzę to zapraszam wszystkie na kawkę;-):tak::tak::tak:
wyprowadzka dopiero za tydzień więc jeszcze mam trochę czasu na pakowanko:-p:tak:;-)
roksana-szkoda z tą pracą by było,bo się rozkręcilaś;-)ale napewno będzie coś innego:-p

A to dalej pada:baffled::wściekła/y::baffled: U mnie wręcz leje:baffled:

Jstysiak dziękuję za cynk ale już chyba nie skorzystam. Myślę, że taniej niż to 165 nie znajdę bo to jest ogromniasty materac 180x200:-)

Aniteczka brzmi ciekawie z tym domkiem:tak::tak: Masz tam ogródek??
My sobie odpóściliśmy zamianę domu narazie. Nie znalazłam nic co by mi odpowiadało:no: a nie mam ochoty płacic 700Ł za wynajmowany:no: Wole pomęczyc się jeszcze trochę i potem płacic już za swoje:-)

Sylwia zawsze miło usłyszec komplemet,ale w tym roku juz 32:-(wiec Natalie miałam w wieku 21lat , mysle ze to najlepszy wiek kobiety na dziecko,wiem ze teraz kobiety najczesciej rodza koło 30,ja sadze ze dzieci troszke inaczej chowa sie jako starsz osoba.,Mam porownanie :tak:Do Natalki podchodziłam spontanicznie,wiecznie z nia szalałam,teraz juz troszke przygasłam:-D:-D

Katin ja też uważam, że im wcześniej tym lepiej (ale bez przesady:-D) Zawsze chciałam byc młodą mamą ale moje życie tak się akurat potoczyło że urodziłam mając dopiero 25:baffled: Chociaż to i tak nie jest źle:-p tak myślę:zawstydzona/y:

Roksanna czytam Strefa cienia porzyczyłam od Mojejdzidzi, ja tez tu nie mam ksiazek,:no:Ale teraz na pewno cos przywioze z wakacji.Na pewno upomne sie u Ciebie o ksiazke:tak:

Ja u Łukasza też złoże zamówienie, bo jedzie do Polski. Może go wyśle do antykwariatu. A może coś znajdzie jeszcze w domu. Czasami jego mam mi podrzuca w paczce książki. To jak każda coś przywiezie to będzie co czytać :-D:-D:-D:-D

sylwiam.-jest coś co jest podobne do ogródka:dry: takie betonowe i ogrodzone:sorry2:ale najważniejsze,że można wyjść i pogrilować:-)
katin- no właśnie najlepszy wiek do rodzenia to pomiędzy 20 a 22 lata..ja miałam Alę jak mialam 20 lat no i gdyby nie Nikoś teraz tak późno to bym się już w pieluchach nie bawiła:-D:-D:-Dno ale coż wcześniej Bozia nie dała:tak::-D:-D:-D

reklama
sylwia.m na manchester rd tylko troche wyzej kolo grgsa tez jest sklep z materacami,na zewnatrz zazwyczaj stoja jakies szafy-oni maja dosyc duzy wybor i ceny nie glupie no i mozna sie z nimi troche potargowac ;-) odnosnie tego wypadku na m62 moj S wlasnie wjechak na autostrade jak sie zdarzyl ten wypadek i stal w korku od 6rano do 11.30!!!! autostrada dalej nie jest przejezdna wszystkimi pasami i staszne korki szczegolnie w godzinach szczytu i S codziennie spoznia sie do pracy :wściekła/y:
katin ja zmieniam zdanie o ksiazce ktora zaczelam czytac,po kilkudziesieciu stronach wszystkie watki sie poloczyly i siedzialam wczoraj do 1.30 wcale mi sie spac nie chcialo a dzisiaj juz o 8 wstalam no i oczywiscie od razu ksiazka :-D:-D
mialam isc do banku przelac czek na konto ale chyba jeszcze poczekam bo strasznie leje a ja mam ochote na spacerek :tak:
jstysiak juz nie moge sie doczekac zeby ten wozek zobaczyc to jest ostatnia rzecz ktorej mi brakowalo,teraz tylko jeszcze troche drobiazgow :sorry2:
aniteczka1981 no to super ze udalo wam sie znalezc domek z ktorego jestescie zadowoleni-z autopsji wiem ze nie jest to takie latwe :shocked2:
roksana1 powinnas byc z siebie bardzo dumna-w koncu poszlas do pracy po dlugiej przerwie i nawet jak w nexcie sie skonczy to pewnie znajdziesz cos innego,ja i tak cie podziwiam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry