Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej))))
Ja juz dzoisiaj w lepszym nastroju :-)
Mała juz spi 3 godz ,a ja miedzy czasie miałm czas dla siebie, czyli domowe spaWypiłam trzecia kawkę i odrazu lepiej. Sylwia.m Jak szukasz materaca to zobacz w Kighley jest tam sklep z meblami z argosa ,ja tam kupiłam nowy za 90Ł a w sklepie argosowskim był po 300Ł.No i wczoraj bylam tez w argosie i maja teraz za połowe ceny Roksanna1 co ty robisz ze 4.5kg juz ci spadło Kasiu 8118 Jak tam dzisiaj u Ciebie;-) Mojadzidzia wiem ze pare dni temu to było.Ale super wózeczek kupiłas dla małej Tynia i Wiki Przyjemnej podróży;-)
Jstysiak chyba najważniejsze że tyłek mój na kapie (albo przed kompem) nie siedzi. Poza tym wcale mi się nie chce jeść. W pracy jem o 17 a potem albo zjem albo nie,częściej nie. Najgorsze że praca podobno do końca tygodnia tylko :----(.
sylwiam.- domek jest na bd9 rzut beretem od teraźniejszego naszego mieszkanka,3 bethroom,semi,no i co najważniejsze rok temu miał wstawiany nowy piec gazowy i nowe okna i był remontowany a w tej chwili ma robioną całą nową lazienkę z prysznicem i wanną osobno oraz kuchnię,częściowo umeblowany,do piątku ma być gotowy
jak się urządzę to zapraszam wszystkie na kawkę;-)
wyprowadzka dopiero za tydzień więc jeszcze mam trochę czasu na pakowanko;-) roksana-szkoda z tą pracą by było,bo się rozkręcilaś;-)ale napewno będzie coś innego
Jstysiak dziękuję za cynk ale już chyba nie skorzystam. Myślę, że taniej niż to 165 nie znajdę bo to jest ogromniasty materac 180x200:-)
Aniteczka brzmi ciekawie z tym domkiem Masz tam ogródek??
My sobie odpóściliśmy zamianę domu narazie. Nie znalazłam nic co by mi odpowiadało a nie mam ochoty płacic 700Ł za wynajmowany Wole pomęczyc się jeszcze trochę i potem płacic już za swoje:-)
Sylwia zawsze miło usłyszec komplemet,ale w tym roku juz 32:-(wiec Natalie miałam w wieku 21lat , mysle ze to najlepszy wiek kobiety na dziecko,wiem ze teraz kobiety najczesciej rodza koło 30,ja sadze ze dzieci troszke inaczej chowa sie jako starsz osoba.,Mam porownanie Do Natalki podchodziłam spontanicznie,wiecznie z nia szalałam,teraz juz troszke przygasłam
Katin ja też uważam, że im wcześniej tym lepiej (ale bez przesady) Zawsze chciałam byc młodą mamą ale moje życie tak się akurat potoczyło że urodziłam mając dopiero 25 Chociaż to i tak nie jest źle tak myślę
Roksanna czytam Strefa cienia porzyczyłam od Mojejdzidzi, ja tez tu nie mam ksiazek,Ale teraz na pewno cos przywioze z wakacji.Na pewno upomne sie u Ciebie o ksiazke
Ja u Łukasza też złoże zamówienie, bo jedzie do Polski. Może go wyśle do antykwariatu. A może coś znajdzie jeszcze w domu. Czasami jego mam mi podrzuca w paczce książki. To jak każda coś przywiezie to będzie co czytać
sylwiam.-jest coś co jest podobne do ogródka takie betonowe i ogrodzoneale najważniejsze,że można wyjść i pogrilować:-) katin- no właśnie najlepszy wiek do rodzenia to pomiędzy 20 a 22 lata..ja miałam Alę jak mialam 20 lat no i gdyby nie Nikoś teraz tak późno to bym się już w pieluchach nie bawiłano ale coż wcześniej Bozia nie dała
sylwia.m na manchester rd tylko troche wyzej kolo grgsa tez jest sklep z materacami,na zewnatrz zazwyczaj stoja jakies szafy-oni maja dosyc duzy wybor i ceny nie glupie no i mozna sie z nimi troche potargowac ;-) odnosnie tego wypadku na m62 moj S wlasnie wjechak na autostrade jak sie zdarzyl ten wypadek i stal w korku od 6rano do 11.30!!!! autostrada dalej nie jest przejezdna wszystkimi pasami i staszne korki szczegolnie w godzinach szczytu i S codziennie spoznia sie do pracy katin ja zmieniam zdanie o ksiazce ktora zaczelam czytac,po kilkudziesieciu stronach wszystkie watki sie poloczyly i siedzialam wczoraj do 1.30 wcale mi sie spac nie chcialo a dzisiaj juz o 8 wstalam no i oczywiscie od razu ksiazka
mialam isc do banku przelac czek na konto ale chyba jeszcze poczekam bo strasznie leje a ja mam ochote na spacerek jstysiak juz nie moge sie doczekac zeby ten wozek zobaczyc to jest ostatnia rzecz ktorej mi brakowalo,teraz tylko jeszcze troche drobiazgow aniteczka1981 no to super ze udalo wam sie znalezc domek z ktorego jestescie zadowoleni-z autopsji wiem ze nie jest to takie latwe roksana1 powinnas byc z siebie bardzo dumna-w koncu poszlas do pracy po dlugiej przerwie i nawet jak w nexcie sie skonczy to pewnie znajdziesz cos innego,ja i tak cie podziwiam ;-)