reklama

Mamy z Bradford

Katin jak czytam opis tej książki to jestem przerażona :szok::szok::szok::szok:. Ale ostatnia książka, która mnie tak mocno wciągnęła, to było "Miasto ślepców". Moja bratowa jest po filologii polskiej i mi zawsze podrzucała takie cacuszka ;-). Czekam teraz na film. Ale z doświadczenia wiem że film nigdy nie odzwierciedla książki w pełni i zawsze jestem rozczarowana. ;-)

reklama
roksana1 zapewne znasz film "Zielona Mila" z T.Hanksem obejrzalam go ponad 6razy zanim przeczytalam ksiazke i nie bylam rozczarowana,zarowno film jak i ksiazka zrobily na mnie ogromne wrazenie :tak:

Filmu nie znam. Ale książkę też czytałam z zapartym tchem. To jest jedna z niewielu książek jakie czytałam Kinga. Reszta to horrory i boję się zabierać za nie. Podobała mi się jeszcze "Dolores Claiborne".

roksana1 ja przez dlugi okres mieszkalam nad biblioteka i prowadzilam kiosk wiec mialam mase czasu na czytanie ale nigdy glowy do tytulow i autorow :baffled: najbardziej lubulam kryminaly ale czasami dla odrobiny relaksu wybieralam jakies nieglupie romansidlo a teraz to praktycznie co popadnie,ostatnio znalazlam harleqiny no ioczywiscie tez przeczytalam :-p

kasia8118 witaj smutna dziewczynk! :sorry2: rozumiem cie odnosnie pogody ale co zrobic podobno ma sie wypogodzic na weekend,wiem male pocieszenie ale lepsze niz nic ;-)
katin jak skonczysz czytac to moge ci jeszcze przyniesc "Spóźnieni kochankowie" W.Whartona-mi się bardzo podobala

Mam pytanie:tak:.Idę dzisiaj na ten triple test czy muszę zabrac ze sobą ta teczkę od położnej czy jakieś inne dokumenty?Czy spodziewc się jakiś pytań czy pobiorą mi tylko krew i do domu?

Czesc :-):-)
KASIA8118-jestem ,jestem:-)widze za tylko Ty za mna tesknilas:tak:;-)Ja wczoraj bylam u mamy ,potem mi sie internet skonczyl i dopiero dzisiaj zaladowalam no i wkoncu moge cos napisac:tak:
Ja tez w drugiej ciazy poczulam pierwsze ruchy w 16 tyg,wiec zaraz poczujesz:-)
MOJADZIDZIA-no racja nie zycze Ci zebyc tak dlugo czekala na dzidzie:-Djakos pomieszaly mi sie cyferki:-D
No i tak piszeice o tej ksiazce,moge byc nastepna w kolejce po ta ksiazke????
KATIN-ile jeszcze bedziesz ja czytala??:-D;-):-p
ANITECZKA-No to fajnie ze juz macie niedlugo przeprowadzke:-)A ten nowy domek umeblowany??czy sami musicie kupowac??
Ja sie tearz czujesz juz lepiej??a dali CI jakies tabletki?
ROKSANA-z kawki napewno skorzystam znowu:-Dtymabrdziej ze mieszkasz na drodze po ktorej czesto jezdze:-D
JSTYSIAK-oj Twoja mala Cie rozpieszcza,tyle czasu spi:-)a Ty kiedy sie z Nami spotkasz?/wkoncu teraz jestes mobilna:-)

A do mnnie wkoncu przyszlo pismo,ze mamy dentyste:-)na bd4 no i mamy znowu wyslac forme ze nigdzie indziej nie znalezlismy sobie i ze bedzie miec wizyte za pare miesiecy dopiero:-D
No i jak patrzylam na cennik to wcale tak tanio nie wychodzi:baffled::baffled:

A gdzie sa nowe dziewczyny???OWOCELLA,ANIA,MAMATROJECZKI ,HALINKA666 gdzie jestescie??nie podczytywac tylko pisac:-D:-Dco tam u Was???

kasia8118 na kazda wizyte w sprawie ciazy musisz brac teczke od poloznej,raczej nie zadaja pytan wiec spokojnie,wiec ty sie zdecydowalas na ten test? ja tez na pierwsza czesc bylam zdecydowana,na szczescie nie mysialm myslec co dalej ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry