reklama

Mamy z Bradford

reklama
hejka kolezanki!Po dlugim niepisaniu znow jestem obecna mam dla was maly prezencik:-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2XDmimpyhRA"]YouTube - Natalia Niemen - Jestem Mamą- to moja kariera[/ame]
U nas bez zmian tylko Abi miewa szalone napady zlosci:-(a Olivka rosnie:tak:i jak narazie jest ok.
Mam pytanko czy szykuje sie jakies spotkanko w tym tyg albo w przyszlym?

kasai8118 bylam dzisiaj w polskim sklepie bo mi sylwia.m smaka na pyzy zrobila i znalazlam numer na przerobki krawieckie,podobno tanio i solidnie :-)
07548419397
ale sie rozpogodzilo,az mnie energia rozpiera skonczylam wlasnie odkurzac cale mieszkanko a teraz biore sie za prasowanie :-p

Dziewczyny ja już po badaniu :tak:.Teczka się przydała:tak:.Nawet zostałam zważona przy okazji a tu niby często nie ważą a mnie już drugi raz zważyli w tak krótkim czasie :-p.mojadzidzia dzięki serdeczne za numer może się przyda;-):tak:.

czesc kobietki ja wrocilam juz dawno ale nie mialam natchnienia do piania nie bylo tloczno na autostradzie wszystko sobie zalatwilam nastepnym razem po odbiur jade za mmiesiac :tak::tak:

Ja juz jestem wolna,mała wykompana i najedzona poszal lululu...
Sylwia.m To faktycznie jak za 180 okazja ci sie trafila:tak:ja kupowałam ale 140
doris Ja kochana tylko czekam na jakąś propozycje ,tylko błagam nie w weekend:baffled:bo ja niestety do pracy:-(
Roksanna 1 Kobitko zacznij cos jesc a nie tylko praca,bo jeszce troche to wogule Cie nie poznamy:-pA praca sie nie przejmuj ,napewno cos sie znajdzie :tak::tak::tak:
Oleksa utworek rewelacja az sie lezka zakręcila;-)Dzieki wielkie;-)
aniteczka A gdzie dokaldnie na Bd9 sie przeprowadzasz,bo może bedziesz mniała do mnie najbliżej:-p
Tynia i Wiki Fajnie ze juz wsio wszystko załatwiliście.Ja tez musze sie zebrac i umówić mała na spotkanie po paszport.

Dziewczyny mam takie pytanko?Wczoraj kolezanka do mnie zadzwonila i zapytała jak to jest tutaj z tymi benefitami.Otoż jej znajoma przyleciała tu tydz temu i jest w siodmym miesiącu ciazy i chce tu rodzić.I ma juz NIN, jutro wizytę u lekarza,a do tego jej mąż ma przylecieć tutaj za miesiąc.Zastanawia mnie tylko to czy on jak podejmnie prace tutaj,czy moze odrazu ubiegac sie o WTC,a po urodzeniu o reszte.A ha na jakiej podstawie przyznawany jest ten health in pregnancy grant ?

reklama
Dziewczyny jest szansa na ładna pogode:tak:moje dzieciaczki standardowo w taki dniu z dworu do wanny:-D
Jestem juz zgotowa do drogi ,wiec jutro mam czas dla siebie i chyba wyskocze do miasta zeby mi czas szybko zleciał;-)
Mojadzidzia jak pyzy:-Dsmaczek zabity;-)
Oleska ja juz znam ta piosenke,ale zawsze działa na mnie:happy2:miło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry