reklama

Mamy z Bradford

jstysiak dokladnie nie wiem jak jest z tymi benefitami bo mi narazie sie nic nie nalezy oprucz wlasnie tego health in pregnancy grant bo to dostaje kazda kobieta w ciazy i polozna daje na to forme to jest 190 funtow jednorazowo a co do innych zasilkow to np . Sure Start Maternity Grant 500 funtow nalezy sie tylko jak sie dostaje jakis inny zasilek :baffled: najlepiej jak ta kolezanka poczyta w necie o tych zasilkach jest duzo stron i tam jest po polsku napisane , :tak:

reklama
Dziewczyny ja tylko na chwilke z prosba o pomoc. Potrzebuje namiary na tego rzeznika w Bradford(tego taniego:) Ja tam wczesniej bylam, ale nie moge znalezc adresu:wściekła/y:. W sumie on jest nie daleko od Padsona jakies 3 min autem. Dzieki z gory :tak:
aha a Patson jest na BD8 Whetley Lane:confused::confused::confused:

Hej witam z rana.Dawno mnie tu nie było jako pierwszej:tak:.Mały jeszcze śpi bo obudził się o 5 rano trochę się pobawił wypił mleko i poszedł spac pewne lada chwila się obudzi:tak:.Ja tez jakoś od kilku dni budzę się bardzo wcześnie i już nie chce mi się dalej spac tylko sobie leże dzisiaj obudziłam się o 4 rano:szok: i to nie pierwszy raz :no:.Wczoraj po kolaji strasznie zaczeło mnie skrecac myślałam że odjade a na końcu dostałam potworną zgage:szok:.Macie pojęcie czy usg robią też np.po godz.16???Czy tylko rano?Chodzi mi o ten szpital na bd5 jeśli ma to znaczenie:baffled:.Marta84 ja ci niestety nie pomogę nie mam pamięci do adresów.

Ostatnia edycja:
czesc wam my juz wstlai smy bo robotniki przyjechali moja wiki lekko przezebiona srasznie sie boje o Dawidka zeby go nie zarazial dlatego zabronilam jej sie zblizac do niego dzis chyba zalicze patsona bo sie wapno konczy :-(:-(:-(:-(mam nadzieje ze jej szybko przejdzie a to przeziebienei to pewnie z przeciagu:wściekła/y::wściekła/y:
oki dziewczynki odezwe sie pózniejmam nadzieje ze te dwa tygodnie szybko mina

WITAM
Mnie corka rano uswiadomiła ze potrzebnej jej kwiaty dzis do szkoły:szok:Cała szkoła wybieraja sie do kosiała , tam te kwyaty składaja po ołtarzem:dry:mysle ze to cos podobnego do Bozego Ciała wPL,tylko inaczej obchodzone:tak:wiec juz zaliczyłam lidla
Doris twoj Kuba chodzi do szkoły katalickiej??bo mja Natali tak i raz w tygodniu sa w kosciele na takiej mszy dla dzieci:tak:
Kasia8118 mnie tak bardzo meczyła zgaga w ciazy,probowałam wszystkiego,ale nic mi nie pomagało:no:ale to było okropne:-p

cześć kobitki:-)
katin-moja Ala chodzi tez do katolickiej szkoły i taki numer z kwiatkami był jakieś 3 tygodnie temu.ale musieli przynieść do szkoły i procesja była na około szkoły:tak:
a mszę to mają też raz w tygodniu ale na sali:tak:
tynia i wiki- nie ma się co dziwić tym przeziębieniom,przy tej cholernej pogodzie:wściekła/y:
i pomyśleć,że w Polsce piękna wiosna:angry::angry::angry:
kasia8118-no tak hormony szaleją:-D też miałam podobnie- wczesne pobudki albo śpiączka:baffled::-)
marta-ja też nie mam pojęcia:sorry2:

hej dziewczynki :-)

ale pogoda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

agnieszkauk jak w pracy ?? nie masz czasu na pisanie nawet bidulko :-( jak przygotowania do roczku Nicol ?
Kasia8118 ja tez mialam zgage straszna :baffled: ale nie mialam dlugo tylko w 4 miesiacu tak mnie meczyla a pozniej juz nie mialam ;-)

reklama
czesc kobietki ja wlasnie siedzialam na necie i spisywalam przepis na salatke z zupek chinskich chya sie skusze bo jest podobno przepyszna kasia ja jadla wiec na niedziele ja zrobie bo dzis wypad do sklepu odstawiam bi nie chce aby wiki sie pogorszylo:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry