reklama

Mamy z Bradford

reklama
:-)sto lat,sto lat dla małej księżniczki:-)
i zdrówka i szczęścia w całym życiu.
Nikolko sto lat:-):-):-):-):-):-):-):-)

ale wreszcie nie pada..najważniejsze;-)
sylwiam.- no pochwal się co tam za śliczności nosisz pod serduchem;-):-)

natalka-oj tak jak słońce świeci to człowiekowi od razu akumulatory się ładują:-D:-D:-D

tynia i wiki- no a ja teraz to już drugą obalam:-):-D:-D kawkę ma się rozumieć;-)

wiecie co wczoraj cebuli nie było w sklepie,więc muszę się przymusowo przejść gdzieś dalej:baffled::happy2:

Siedzę i siedzę, myślę i myślę ale natchnienia mi brak :-D

Agnieszka jeszcze raz

Sto lat, sto lat dla Nikoli.

Wczoraj na przerwie zasiadłam, aby czytać coście nasmarowały. A tu dupa. To ja poświęcam posiłek..... :confused::baffled::-):-):-)
Dziś też się lenicie:confused:
Aniteczka jak pakowanie :confused: Kurcze a u mnie nie świeci słońce, może ja za późno wstałam. :-)

Czesc:-)U mnie tez slonca nie ma:no:
Ale rano tak ladnie swiecilo ,no i sobie poszlo:wściekła/y:
AGNIESZKA UK-
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej
Dla Nikolki:-):-):-)

TYNIA I WIKI-ja tam jak chlopaki sa przeziebieni zawsze wychodze na dwor,oczewiscie siedze w domu jak maja goraczke,
Na dworzu lepiej sie czuja i jak nosek maja zapchany to przynajmniej na powietrzu im sie odtyka:-)
ROKSANA-a Ty jak,juz bezrobotna??i jak poszukiwania??
ANITECZKA-a ja wlasnie mialm pisac,jak tam twoja fasoka,czy ugotowana:-DTak sie caly czas czas zastanawiam,jak smakuje fasolka z cebula,bo moja mama cale zycie robi fasoke bez cebuli:tak:
A jak ty ja dodajesz??w kostke kroisz,czy w calosci a potem wyciagasz??

Bedzie dzisiaj ktoras w Lister Parku???popoludniu:-)Bo ja bede:-)

Doris78 ja miałam plany jechac dzisiaj do Lister Parku ale chyba nie dojadę bo chłopaki właśnie pojechali do Peel Parku bo tam jest wesołe miasteczko:tak:.Sylwia.m a ty gdzie masz dzisiaj ten skan?W szpitalu?

Czołem babki:-)

Sto latek dla Nikolki:-)

Właśnie wróciłam ze scanu:-) Po raz 4 potwierdzona psioszka więc już chyba nie mam wyjścia i muszę urodzic dziewczynkę:-D Ja oczywiście nie mam nic przeciwko temu:-p Wszystko jest ok:tak: Narządy wszystkie ok. Wymiary też w normie i wcale nie jest za mała jak na swój "wiek":tak:
Zdjęcia dali ale są tak beznadziejnej jakości że nie ma się czym chwalic:baffled: Wogóle nie widac że to dziecko:baffled: Właściwie nic nie widac:baffled:

Doris ja będę w parku:-p

Kasia8118 o 7rano było ładne słoneczko:tak: Teraz co prawda słońca nie ma ale jest przyjemnie na dworzu, oby tylko nie padało

Zapytam się jeszcze raz bo może wczoraj zostało przeoczone moje pytanie czy usg na Bd5 robią może po 16 ???Ktoś może wie coś na ten temat? Bo ja mam na 12 i chciałabym zmienic bo nie mam co zrobic z małym bo u mojego Radka zaszły spore zmiany w pracy i już nie pracuje na dwie zmiany:baffled:.I nie pasuje mi ta godzina co była ustalona wcześniej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry