aniteczka1981
mama Ali i Niko..
witam ponownie kobitki:-)
roksanka-no jak to jakie pakowanko? no w piątek przeprowadzke mamy
doris-wiesz jak ja robię fasolkę po bretońsku?
a namoczoną przez noc fasolę,gotuję...w rzucam jak jest pół miękka podsmażoną cebulę pokrojąną na pół talarki,póżniej wrzucam podsmażoną polską kiełbachę pokrojąną na grubsze talarki( czasami na kostkę ale wtedy muszę wybierać,bo nie lubię kiełbachy
) i tak wszystko gotuję do miękka doprawiam jakimś rosołkiem,majerankiem,pieprzem i czosnkiem..i tyle a cebulę to daję do wszystkiego w zasadzie
aha no jak bym mogła wyciągnąć,przecież ona musi się rozgotować

sylwiam.-a to szkoda,że się nie pochwalisz..ale jak pipcia jest to najważniejsze:-)
a Wy pozostałe ciężaróweczki to też powklejajcie jak będziecie miały jakieś zdjątka:-):-):-);-)
kasia8118- miałyśmy słońce rano

trochę się pokazało i ucieklo
agnieszkaUK-jak już jakoś przeżyjesz ten roczek to daj znać co u Ciebie:-)

roksanka-no jak to jakie pakowanko? no w piątek przeprowadzke mamy

doris-wiesz jak ja robię fasolkę po bretońsku?
a namoczoną przez noc fasolę,gotuję...w rzucam jak jest pół miękka podsmażoną cebulę pokrojąną na pół talarki,póżniej wrzucam podsmażoną polską kiełbachę pokrojąną na grubsze talarki( czasami na kostkę ale wtedy muszę wybierać,bo nie lubię kiełbachy

) i tak wszystko gotuję do miękka doprawiam jakimś rosołkiem,majerankiem,pieprzem i czosnkiem..i tyle a cebulę to daję do wszystkiego w zasadzie
aha no jak bym mogła wyciągnąć,przecież ona musi się rozgotować

sylwiam.-a to szkoda,że się nie pochwalisz..ale jak pipcia jest to najważniejsze:-)
a Wy pozostałe ciężaróweczki to też powklejajcie jak będziecie miały jakieś zdjątka:-):-):-);-)
kasia8118- miałyśmy słońce rano

trochę się pokazało i ucieklo
agnieszkaUK-jak już jakoś przeżyjesz ten roczek to daj znać co u Ciebie:-)

tylko mi się gotowac nie chce