reklama

Mamy z Bradford

witam ponownie kobitki:-)
roksanka-no jak to jakie pakowanko? no w piątek przeprowadzke mamy:tak:

doris-wiesz jak ja robię fasolkę po bretońsku?
a namoczoną przez noc fasolę,gotuję...w rzucam jak jest pół miękka podsmażoną cebulę pokrojąną na pół talarki,póżniej wrzucam podsmażoną polską kiełbachę pokrojąną na grubsze talarki( czasami na kostkę ale wtedy muszę wybierać,bo nie lubię kiełbachy:sorry2::-D) i tak wszystko gotuję do miękka doprawiam jakimś rosołkiem,majerankiem,pieprzem i czosnkiem..i tyle a cebulę to daję do wszystkiego w zasadzie:-paha no jak bym mogła wyciągnąć,przecież ona musi się rozgotować:tak::-D
sylwiam.-a to szkoda,że się nie pochwalisz..ale jak pipcia jest to najważniejsze:-)

a Wy pozostałe ciężaróweczki to też powklejajcie jak będziecie miały jakieś zdjątka:-):-):-);-)

kasia8118- miałyśmy słońce rano:angry::angry::angry: trochę się pokazało i ucieklo:-p

agnieszkaUK-jak już jakoś przeżyjesz ten roczek to daj znać co u Ciebie:-):-D:-D:-D

reklama
Aniteczka smaka mi na tą fasolkę zrobiłaś:baffled: tylko mi się gotowac nie chce:baffled: Ale chyba na dniach ugotuję bo za kilka tygodni to dietka się zacznie:sorry2:

Co prawda tutaj w UK na usg nie określają masy dziecka ale ja poszukałam w internecie i według pomiarów, które mam wychodzi że mała waży około 2,093kg:tak: Czyli pięknie urosła od ostatniego badania:tak::-) Ależ jestem z niej dumna:tak::-D

sylwia no to super ze wszystko dobrze :tak: slicznie urosla ;-) :-)

kasia8118 ja mialam usg na bd o 13;45 ale nie wiem do ktorej robia chyba bedziesz musiala zadzwonic i sie zapytac i przelozyc godz jak Ci nie pasuje :tak:

tynia i wiki widzialam Cie dzis w primarku :tak::tak::tak: bo wiki zawololas a ja sie obrucilam i to napewno Ty bylas bo poznalam ze zdjecia :-) sorki ze nie podeszlam ale juz bylam tak zmeczona i nogi strasznie mnie bolaly :-( ale pewnie bedzie okazja sie poznac jeszcze ;-)

mojadzidzia pytalam sie ostatnio Ciebie czy bedziesz jeszcze cos robila zeby na scan Cie dali i mi nie odpowiedzialas bo ja bym chciala jeszcze dzidzie zobaczyc a nie wiem co wymyslec zeby mnie dali :baffled:

Hej

Wrocilam:-) Przezywam wlasnie szok termiczny bo tam temp w cieniu od 35-42 stopni:szok:
Szymon oficjalnie odpieluchowany- obylo sie bez wypadkow- tylko raz tata kupe w rece lapal:-D:-D:tak:
balagan mam okropny i nie wiem w co lapy wsadzic.

Witam nowa kolezanke- ja tez bede pracowala od 23-7;-)

Sto lat dla nicolki

Ampar a ja właśnie ściągałam pranie i myślałam o Tobie, że chyba Artur Cię arabom opylił bo juz powinnaś się odezwac:-p
Gratki dla Szymona, zuch chłopak:tak: Teraz podrzucę Ci Marcela bo masz już wprawę w nauce;-):-p

tynia i wiki bylam z kolezanka :tak:

ampar3 to opalilas sie pewnie ladnie az sie wracac nie chcialo co ? a prace kiedy zaczynasz ??

Widzę że towarzystwo się trochę dzisiaj obudziło bo wczoraj było cichutko:tak:.My już w domku po spacerku i zakupach:tak:.Mały zaliczył jedną karuzele bo więcej nie chciał chyba jeszcze jest za mały:baffled:.Jakiś taki był przerażony jak karuzela ruszyła a z jednej to uciekł i się rozpłakał:baffled:.My jutro ruszamy do znajomych do Nothingam na imprezkę właśnie kosztuje sobie piweczko bezalkoholowe które mam sobie zamiar jutro wieczorem serwowac żeby nie było że nic nie pije:tak::-D.Odezwę się w poniedziałek wieczorem ;-).Ampar3 opowiadaj jak było:tak::-).

AMPAR--Witaj w naszych tropikach:-D:tak:
Oj wiesz co Ty to masz za dobrze z tym synem:-):-)Normalnie idealne dziecko:-)Gratulacje dla Szymka oczewiscie:-)

reklama
hej dziewczyny-TESKNIE za wami ale jestem taka zapracowana,a w moim zyciu tyle sie dzieje-ze nie mam czasu
DZIEKUJE ZA ZYCZONKA DLA NIKOLKI:-)
dzis byl bardzo wazny dzien dla mnie.rano sie nawet poplakalam.ciesze sie ze nie zapomnialyscie o mnie.jak mi milo to nawet nie wiecie.
my juz po imprezce.sama tort robilam i wyszedl pyszny(no z pomoca kolezanki). maz z kolezanka domek przystrili wiec byla nastrojowo jak na pierwsze urodzinki.ciesze sie strasznie:-) niedlugo dodam zdjecia na nk to same ocenicie.zbieram sie za sprzatanie bo remi pojechal po tesciowa na lotnisko-dzis przylatuje.obiecuje ze sie odezwe niedlugi i przesledze to co napisalyscie.caluski dla was oemnie i nikolki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry