ampar3
Fanka BB :)
Szkoda bylo wracac oj szkoda:-
cool2: No ale co zrobic czas bylo wraca i licze tylko na to ze pogoda wreszcie sie tu poprawi;-)
Potem wstawie zdjecia bo musze pozmniejszac
natalka90- dzisiaj przyszla mi umowa i zaczynam 4 czerwca szkolenie a praca od 21czerwca. Na dwie nocki w tygodniu
Kasia8118- co tu opowiadac- szymon przeszczesliwy, caly dzien na dworze, basen, morze, plaza, zjezdzalnie, koledzy a wieczorem mini disco
Nie spalilismy sie to najwazniejsze bo trzeba bylo sie pilnowac;-) Zobaczymy sie jak wrocicie:-)
Doris78- do idealu to mu daleeeeeeeeeeeeko ale nie moge narzekac;-) Dzisiaj powiedzial do mnie spadaj leszczu

Sylwiam- dawaj go ale za rok;-) A co do arabow to mnie nie sprzedal bo dawali tylko 1 i pol wielblada bo powiedzieli ze ruszana jestem i zuzyta bo mam dziecko

Potem wstawie zdjecia bo musze pozmniejszac
natalka90- dzisiaj przyszla mi umowa i zaczynam 4 czerwca szkolenie a praca od 21czerwca. Na dwie nocki w tygodniu

Kasia8118- co tu opowiadac- szymon przeszczesliwy, caly dzien na dworze, basen, morze, plaza, zjezdzalnie, koledzy a wieczorem mini disco
Nie spalilismy sie to najwazniejsze bo trzeba bylo sie pilnowac;-) Zobaczymy sie jak wrocicie:-)Doris78- do idealu to mu daleeeeeeeeeeeeko ale nie moge narzekac;-) Dzisiaj powiedzial do mnie spadaj leszczu

Sylwiam- dawaj go ale za rok;-) A co do arabow to mnie nie sprzedal bo dawali tylko 1 i pol wielblada bo powiedzieli ze ruszana jestem i zuzyta bo mam dziecko