reklama

Mamy z Bradford

hej hej:-)
nie żebym przynudzała....ale pada:baffled::wściekła/y:

mamatrójeczki-rzeczywiście fajowe miejsce:tak:aha i podziwiam Cię...wiesz te nocki:szok::szok::szok:trójka dzieci:baffled::-D:-D:-Dnie nie to wcale nie jest śmieszne:sorry2:

mojadzidzia-hahahah ale się uśmiałam z tych flamingów Twoich:-D:-D:-D:-D a tak przy okazji to brzusio ślicznie urosło,znaczy Nadia:-D byłam na NK:-)sorki za zapłon:dry:

doris- i jednak mieli rację:-p:angry::angry::angry:

sylwiam.-i jak Ci tam kochana już lepiej się czujesz?:huh::huh:

tynia i wiki-ehhhh te robotniki i inne elektryki:-) wspólczuję:baffled::oo2:

a ja dzisiaj byłam prawie 4 godziny na spacerku,licząc 3 godziny drogi w tą i spowrotem no i godzinę w Lister Parku:sorry2::hmm::hmm:
mama moja kochana ma tempo,ale nie miałabym serca nie biorąc ją ze sobą:sorry2::unsure:
dobrze,że się przeszła,bo ostatnio to tylko wypady do przychodni robiliśmy:sorry2::huh::happy2::happy2::happy2::happy2:

ciekawe jak jutro pogoda? ;-)

reklama
Aniteczka Robię to co muszę. Wkurza tylko system pracy 4nocki i 2 wolne. Tak, że czy niedziela czy nie tyrasz i to jeszcze za te samą kasę. Ale najważniejsze , że jest praca. Narazie daję radę, powiedzmy. sama zresztą nie wiem jak. Najgorzej to z małym, starsze się zajmą sobą przez jakiś czas, ale z Chrisem jest problem. Zwłaszcza jak po nocy jestem z nim sama. Mimo wszystko uważam to za najlepsze wyjście. W nocy i tak dzieci spią, a w dzień mogę obserwować ich dorastanie. I czasem dość głupawe pomysły :-D:szok: . Ale to są dzieci.
Papa

Jeszcze mam pytanko, jak można tutaj wstawić suwaczki?

Hej hej:-):-)
No pogoda nas nie rozpiescila:wściekła/y:My pojechalisy dzisiaj do Bolton Abbey bo byl Dzienz thomasem:-)no i przejechalismy sie parowozem na lody:-D:-Di wrocilismy :-D
Potem pojechalismy nad rzeke do bolton abbey i jak wracalysmy to nas deszcz zlapal:wściekła/y::wściekła/y:
MAMATROJECZKI-no tak dzieci maja ferie to i do kompa ciezko dojsc:-Du mnie jest to samo:-D:-D
A z tym suwaczkiem to tak:wpisz sobie w google suwaczki i tam na stronie sobie znajdz jakis najladniejszy i potem kopiuj kod url...i ten kod wklej w swoja sygnature i juz masz :-):-)

KASIA8118-a Ty co juz wrocilas????pisz jak bylo:-)
MOJADZIDZIA-a o jakiej restauracjii mowisz??bo ulica mi nic nie mowi,

Ostatnia edycja:
mamatrójeczki dzieki za pocieszenie-pozdrowienia od wszystkich blondynek na swiecie dyskryminowanych za kolor wlosow :-D:-D:-D
aniteczka1981 ja to sie wogole nie zmieniam tylko nadusia rosnie...:-D:-D:-D:-D dobrze ze mojego tylu nie widac-dopiero duuuuuzy jest :shocked2:
doris78 ta resteuracja jest jak wychodzisz z kirkgate market tym wyjsciem kolo deichmanna (na piętrze) i skrecasz w lewo doslownie kilka krokow-nazywa sie Balanga-po drugiej stronie ulicy jest komis ze sprzetem rtv itp.kojarzysz teraz?

Ostatnia edycja:
Jest jedna miłość, która nie liczy na
wzajemność, nie szczędzi ofiar, płacze
i przebacza, odepchnięta wraca - to miłość
macierzyńska.
Drogie Mamy, niech się spełnią
wszystkie nasze marzenia.

Mojadzidzia- ja Ciebie nie pocieszałam tylko napisałam to co myślę :tak: . Zbyt dużo przeszłam i wiem, że nie można oceniać ludzi po wyglądzie. Co do Twoich krągłości z tyłu to tutaj ich nie widzę :-p . Ja po drugiej ciąży przytyłam 30 kilo i nie mogę się ich pozbyć. Niestety zajadam smutki :-( . Proszę pogłaszcz ode mnie brzusio.

Witam dziewczyny:-)
Wrocilismy wczoraj,ale brakło mi siły na pisanie i mysiałam uporac sie z praniem
Pogoda tez mam dopisała ,bylism w kilku fajnych miejscach:tak:ale najbardziej odpowiadało mi siedzenie w parku ,ktory jest obok ich domy:-Ddzieci szlały do poznego wieczora:-Da my do połnocy:-D
I dzis znow swietujemu:-):-)

Witam my już w domku:tak:.Przyjechaliśmy wczoraj poznym wieczorem:tak: i nie miałam już siły pisac:tak:.Wyruszyliśmy w niedziele rano,pogoda była cudna cały dzień przesiedziałam u znajomych w ogródku na leżaczku aż sobie jedną rękę spiekłam do czerwoności :tak::-D.W poniedziałek wzięliśmy się za zwiedzanie miasta i tak zleciały dwa dni.Mały zachwycony bo miał do towarzystwa chłopczyka 6 lat i dziewczynkę 8 miesięcy:tak:.I muszę się pochwalic że mój mały pięknie się opiekował tą malutką woził ją w wózku i wiecznie całował nie wiem co mu się stało moze się zakochał:szok:.Krótko pisząc wypad bardzo udany cała rodzinka zadowolona.Wkońcu była okazja spotkac sie zwieloma ludzmi z którymi nie widzieliśmy się długi czas a tak sie składa że w Nothingam jest bardzo dużo ludzi z mojego miasta nie to co w Bradford tu nie poznałam nikogo z Bydgoszczy:no:.

reklama
Wszystkiego dobrego Mamusie:*

Załączniki

• 91.jpg
    91.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 34

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry