reklama

Mamy z Bradford

Ja tez sie melduje
U mnie jak zwykle weekend pracowity.Ale za to wczoraj sobie odbilam i pojechalismy ze znajomymi do bolton abby na piknik.Bylo super ,mała oczywiscie skompala sie w rzeczce:-D:-D:-Dale mamunia miała zapas garderoby.:tak:
Doris78 To tzeba było do nas dolączyć:-D
Ampar3 witam z powrotem ,super foteczki:tak:Ale nam słoneczko:cool2: przywiozłaś dzieki;-)
Sylwiam bidulko mam nadzieje ze dzisiaj juz lepiej u Ciebie.
Kasia 8118 widze ze u Was tez byl goracy weekend ;-)
Mamatrójeczki Dzieki za zyczonka dla ciebie rowniez wszystkiego dobrego:*

Dziewczyny co porabiacie jutro ?bo z tego co patrzylam na necie ma byc dośc ładnieeee.Moze jakies spotkanko wkoncu:-p

reklama
hej kobietki :-)

sylwia jak sie czujesz dzis ??

kasia8118 ja jestem z Bydgoszczy :tak: tzn. urodzilam sie w Grudziadzu pewnie kojarzysz ale pozniej do Bydgoszczy sie przeprowadzilam i mieszkalam na fordonie :tak::tak::tak::-):-):-) fajnie ze jestes z Bydgoszczy bo ja tez tutaj nie spotkalam nikogo , :baffled:

wlasnie dziewczynki kiedy jakies spotkanie bedzie ??

a mi sie zmienilo i juz nie wiem czy dam malutkiej na imie Klaudia... bo jeszcze Kornelia mi sie podoba i stwierdzilam ze jak ja zobacze to wybiore imie dopiero jakie bedzie mi do niej pasowalo :-p:-)

natalka jestem w szoku że ty jesteś z Bydgoszczy i to jeszcze z Fordonu:szok: mój mąż pochodzi z Fordonu z Szybowników:tak:.I tam zawsze przebywamy jak jesteśmy w Pl bo tam mieszkają jego rodzice:tak:.A Ty dokładnie to na jakiej ulicy mieszkałaś?Dziewczyny ja jestem chętna na spotkanie szczególnie jak będzie np.w Lister Parku :tak:;-):-).

Witam wszystkie solenizantki!!!
Pisalam do Was wczoraj i szlak mnie trafil bo pod koniec pisania internet mi siadl wrrrr.
Sylwia dzieki za poratowanie, jak wpisalam kod okazalo sie, ze jestem 120 jardow od rzeznika:-D:-D:-D
Ampar3 - witam rowniez z powrotem. Foty super ale z Ciebie laska tylko pozazdroscic jeszcze ta opalenizna...
Widze, ze ogolnie wszystkie zadowolone i wypoczete. Chetnie bym sie z Wami spotkala - moze dorwe auto i przyjade na najblizsze spotkanie.
A ja w weekend jezdzilam konno. Bylo super ale w galopie nie opanowalam konia i zaliczylam glebe:baffled:ale w nastepna sobote tez jade jak ktos ma ochote to zapraszam ogolnie fajna zabawa

Cześć dziewczyny. Czekam na telefon, że mam dziś nie przychodzić do pracy ale nic. Na razie cisza. Jeśli do 13 nikt nie zadzwoni to pakuję się w autobus i do pracy. Gorzej jak pojadę i się okaże że na darmo. A chciałam migawkę kupić i nie wiem teraz co robić.
Ktoś wspominał o Flamingolandzie. To już druga osoba która mi wspomina w przeciągu zaledwie 3 dni. Mój Łukasz się napalił, ale powiedział że on nie będzie jeździł :-D:-D:-D.
Natalka90 Ja też miałam taki moment że imię chciałam zmienić Matyldzie i to było właśnie w szpitalu, ale nie znalazłam w kalendarzu żadnego które by mi pasowało. Na Marcelinę tata się nie chciał zgodzić:-D:-D Imiona które masz "na oku" są oby dwa ładne.

Wszystkiego naj, naj, naj..... MAMUŚKI

Czesc:-)
Wszystkiego Najlepszego dla Mamusiek:-):-):-)
Widze ze wszystkich udal sie weekendzik:-)Oczewiscie wszystko dzieki tej pogodzie:-)a dzisiaj wiatr wieje,niby nie jest zimno ale wiatrzysko
Ja jutro raczej nie moge,bo moj J ma wolne i jedziemy zaszalec w sklepach:-D:-D

MOJADZIDZIA-tak myslalam o tym miejscu lae ja sadzilam ze tam jest jakas polska dyskoteka :baffled:Czyli tam w dzien tez jest otwarte???

Czołem robaczki:-D:-D:-D

Dziękuję za troskę:-) Dzisiaj czuję się lepiej, nieduzo lepiej ale lepiej:-D W necie znalazłam informację, że bardzo dużo dziewczyn ma takie same dolegliwości jak ja:baffled: Niby pocieszające ale co mnie inne obchodzą:-p
Najprawdopodobniej ciało przygotowuje się do porodu i rozchodzi mi się spojenie łonowe:baffled: Najgorzej jest w nocy i rano, potem jak rozchodzę już jest lepiej:tak:
Oby do lipca:-D

Jstysiak mamy sprzeczne informacje bo ja na BBC wyczytałam że ma padac jutro:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Natalka mi bardzij podoba się Klaudia:-) Ja już teżkombinowałam ze zmianą imienia ale mój stary się nie zgadza:angry: Bardzo podoba mi się imię Laura:tak:

Kasia8118 przytyłas już coś?? ja mam na plusie 14,5:baffled::baffled:

reklama
Sylwia.m no przytyłam jakieś 2,5kg :tak:ale wcale mnie to nie cieszy bo ja się boje przybierania na wadze bo z natury nie jestem szczuplutka i boje sie że będę wielka nie tylko wzrostem :tak::-D.Ty to pewnie korzystnie wglądasz bo ty należysz do drobnych kobitek nie to co ja:-(.A z Marcelem to ile utyłaś bo już nie pamiętam :no:.Pewnie już kiedyś pisałaś:sorry:.My właśnie wróciliśmy ze szpitala i zmieniłam termin usg z 23czerwca na 3 lipca bo nie szło inaczej :-(.No trudno kupa czasu:-(.natalka wiem gdzie jest Wyzwolenia :tak:kurcze może znamy się z widzenia :baffled:.Mąż pochodzi z ul. Rzezniackiego:tak:.Ale mi miło że jesteś z mojego miasta:-).Dziewcayny z tego co ja sprawdzałam pogode to piątek ma byc ok.Dajcie znac czy są chętne na Lister Park?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry