Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej ja już po herbatce u Ampar3.Widzę ze jest nas kilka chętnych na piątek co bardzo mnie cieszy :-) bo wieki żadnej nie widziałam nie licząc Ampar .Szkoda że ciebie Sylwia nie będzie :-(.No i kolejna kobietka z Bydgoszczy.
Czesc z wieczora:-):-)
A o ktorej te spotkanie w piatek??Bo ja juz jestem umowiona przed poludniemWiec jak bedzie jak zwykle o 11 to mnnie nie bedzie
A moze w czwartek??a jak nie to trudno:--(
AMPAR-powiem Ci ze mi sie ten dzien z thomasem nie podobal placisz 9 f od osoby doroslej i 5 od dziecka i jedziesz starym parowzem,ktoey wogole nie przypomina thomasa i potem wysiadasz na takiej stacjii gdzie oczewiscie sa zabawki thomasa,ale do kupienia,jedyna atrakcja to ze mozesz sobie zdjecie zrobic kolo thomasa,ale musisz stac w tak gigantycznej kolejce,ze my sobie podarowalismy
Ogolnie za te pieniadze nic ciekawego:-(
SYLWIA-Laura tez ladne imie NATALKA-mi tez sie bardziej podoba Klaudia:-) MARTA84-na koniu jezdzilas:-)o kurcze ciekawe co bedziecie w tym tygodniu robic
Hej ja caly dzien spedziłam w Guiseley,pogoda była niczego sobie,a amelka tak sie wyszalala ze bez problemu zasneła.Pewnie jutro bedzie odsypiac cały dzien.
Fajnie ze troszke dziewczyn bedzie ,strasznie sie ciesze:-)Doris 78 moze w piatek Ci pasuje Sylwia.m Ja pogode sprawdzałam ale na wirualnej polsce,ale teraz jak sprawdzalm na onecie to mialaś racje.Trzymaj sie juz duzo ci nie zostalo;-)
Nic ide poprasowac moze pózniej do Was jeszcze wpadne
czesc kobietki u mnie remont ma si jutro skonczyc choc w to nie wierze :--(sciany dzialowe postawione ale ne ma okine podloi chyba nie zdarza ja licze ze w sobote sie juz przeprowadze na gore codziennie sprzatam w lazience i przedpokoju masakra jak ychodza to tylko kurz po nich zzostaje dzis jak rano weszlysmy do lazienki z wiki sie umyc to nam na glowy wszystko lecialo juz nie mo sie doczekac konca tego remontu a jeszcse czeka mnie sprzatanie u gory odchceiwa mi sie wszystkiego
w piatek am byc 20 stopni wlasnie sprawdilam na onecie oby sie tak urtzymalo to w koncu kobietki kiedy to spotkanie i o ktorej miłeo wieczorku zycze
Witam dziewczyny
Dzis to ja pierwsza. Pogoda nie napawa optymizmem:---(
Czy Wam przyslal kiedys NHS probki na mocz i kal w kopercie(poczta)???? mi przyszly i nie wiem czy to juz te badania od 25 roku zycia czy jakies dodatkowe po porodzie????
HEJ
Jest brzydko ,ale jakos całkiem dobrze sie czuje ,bo jak patrze na pogode to od jutra juz ma byc pieknie:-)
Marta 84 jak tu jestem to jeszcze zadnych badan nie miałam robionych,procz cytologi:-(
Roksan no to smutne ze juz po pracy:-(
Mojadzidzia idziesz na spotkanie w piatek??mozemy jechc tax,a Dawid przyjedzie po nas koło 14.30
Dorota ,Sylwia jakies dziwne spotkanie bedzie bez Was:-baffled:bo zawsze jestescie;-)
Hejka dzieci, jak Wam leci Marta84 o której Ci Maja wstaje Daje mamie pospać Ona chyba w dzień ze 3 razy Ci śpi? Tynia współóczuję Ci, szczególnie z tym kurzem i sypiącym się sufitem. Jakbyś potrzebowała pomocy do sprzątania to my z Mati Ci pomożemy.................................bałaganić SylwiaM a jak byśmy Ci z Marcelem pomogły? Co? To może się skusisz. Doris78to na którą jesteś umówiona. Jak będzie ciepło to pewnie tam posiedzimy, to może się załapiesz?;-);-);-)
NO prosze ja sie wszystkie melduja ROKSANA-ja bede jakos wolna dopiero o 15:-(wic pewnie bedziecie sie zwijac KATIN-no w sumie ja pierwszy raz sie nie stawie na spotkanieno kiedys musi byc ten pierwszy raz
Roksana dziękuję za propozycję ale nie wyobrażam sobie że miałabym siedziec i klachac a Wy musiałybyście latac za moim Marcelem, przeciez macie swoje dzieci do pilnowania. Zresztą ja na trawce to już nawet usiedziec nie umiem Jak byłyśmy w poniedziałek w Bolton Abbey to 30min na trawce było dla mnie męczarnią bo nie umiałam sobie pozycji znalezc
Jak kiedyś ktoś będzie chciał na kulkach na BD4 to ja chętna bo to jedyne miejsce gdzie mogę posiedziec w spokoju;-)