reklama

Mamy z Bradford

Hej ja już po herbatce u Ampar3:tak:.Widzę ze jest nas kilka chętnych na piątek co bardzo mnie cieszy :-) bo wieki żadnej nie widziałam nie licząc Ampar :tak:.Szkoda że ciebie Sylwia nie będzie :-(.No i kolejna kobietka z Bydgoszczy:szok:.

reklama
Czesc z wieczora:-):-)
A o ktorej te spotkanie w piatek??Bo ja juz jestem umowiona przed poludniem:eek:Wiec jak bedzie jak zwykle o 11 to mnnie nie bedzie:no:
A moze w czwartek??a jak nie to trudno:-(:-(

AMPAR-powiem Ci ze mi sie ten dzien z thomasem nie podobal :no:placisz 9 f od osoby doroslej i 5 od dziecka i jedziesz starym parowzem,ktoey wogole nie przypomina thomasa i potem wysiadasz na takiej stacjii gdzie oczewiscie sa zabawki thomasa,ale do kupienia,jedyna atrakcja to ze mozesz sobie zdjecie zrobic kolo thomasa,ale musisz stac w tak gigantycznej kolejce,ze my sobie podarowalismy:wściekła/y:
Ogolnie za te pieniadze nic ciekawego:-(

SYLWIA-Laura tez ladne imie
NATALKA-mi tez sie bardziej podoba Klaudia:-)
MARTA84-na koniu jezdzilas:-)o kurcze ciekawe co bedziecie w tym tygodniu robic:-D

Hej ja caly dzien spedziłam w Guiseley,pogoda była niczego sobie,a amelka tak sie wyszalala ze bez problemu zasneła.Pewnie jutro bedzie odsypiac cały dzien.
Fajnie ze troszke dziewczyn bedzie ,strasznie sie ciesze:-)Doris 78 moze w piatek Ci pasuje:-p
Sylwia.m Ja pogode sprawdzałam ale na wirualnej polsce:zawstydzona/y:,ale teraz jak sprawdzalm na onecie to mialaś racje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Trzymaj sie juz duzo ci nie zostalo;-)
Nic ide poprasowac moze pózniej do Was jeszcze wpadne

czesc kobietki u mnie remont ma si jutro skonczyc choc w to nie wierze :-(:-(sciany dzialowe postawione ale ne ma okine podloi chyba nie zdarza ja licze ze w sobote sie juz przeprowadze na gore codziennie sprzatam w lazience i przedpokoju masakra jak ychodza to tylko kurz po nich zzostaje dzis jak rano weszlysmy do lazienki z wiki sie umyc to nam na glowy wszystko lecialo juz nie mo sie doczekac konca tego remontu a jeszcse czeka mnie sprzatanie u gory odchceiwa mi sie wszystkiego
w piatek am byc 20 stopni wlasnie sprawdilam na onecie oby sie tak urtzymalo to w koncu kobietki kiedy to spotkanie i o ktorej :confused::confused::confused::confused::confused::confused:miłeo wieczorku zycze

Witam dziewczyny
Dzis to ja pierwsza. Pogoda nie napawa optymizmem:-(:-(:-(
Czy Wam przyslal kiedys NHS probki na mocz i kal w kopercie(poczta)???? mi przyszly i nie wiem czy to juz te badania od 25 roku zycia czy jakies dodatkowe po porodzie????

Czesc:-):-)
Ja juz na nogach od 6:baffled:
MARTA-ja nic takiego nie otrzymalam wiec ci nie doradze:no:

A reszta dziewczyn gdzie???halo meldowac sie:-):-)WSTAWAC:-):-)

HEJ
Jest brzydko ,ale jakos całkiem dobrze sie czuje ,bo jak patrze na pogode to od jutra juz ma byc pieknie:-)
Marta 84 jak tu jestem to jeszcze zadnych badan nie miałam robionych,procz cytologi:-(
Roksan no to smutne ze juz po pracy:-(
Mojadzidzia idziesz na spotkanie w piatek??mozemy jechc tax,a Dawid przyjedzie po nas koło 14.30:tak:
Dorota ,Sylwia jakies dziwne spotkanie bedzie bez Was:-(:baffled:bo zawsze jestescie;-)

Hejka dzieci, jak Wam leci :confused::confused::confused:
Marta84 o której Ci Maja wstaje:confused::confused::confused: Daje mamie pospać:confused::confused: Ona chyba w dzień ze 3 razy Ci śpi?
Tynia współóczuję Ci, szczególnie z tym kurzem i sypiącym się sufitem. Jakbyś potrzebowała pomocy do sprzątania to my z Mati Ci pomożemy........:-D:-D:-D:-D:-D.........................bałaganić :-D:-D:-D
SylwiaM a jak byśmy Ci z Marcelem pomogły? Co? To może się skusisz.
Doris78to na którą jesteś umówiona. Jak będzie ciepło to pewnie tam posiedzimy, to może się załapiesz?;-);-);-)

NO prosze ja sie wszystkie melduja:-D:-D
ROKSANA-ja bede jakos wolna dopiero o 15:-(wic pewnie bedziecie sie zwijac:nerd:
KATIN-no w sumie ja pierwszy raz sie nie stawie na spotkanie:-Dno kiedys musi byc ten pierwszy raz:eek:

reklama
Roksana dziękuję za propozycję ale nie wyobrażam sobie że miałabym siedziec i klachac a Wy musiałybyście latac za moim Marcelem, przeciez macie swoje dzieci do pilnowania. Zresztą ja na trawce to już nawet usiedziec nie umiem:baffled: Jak byłyśmy w poniedziałek w Bolton Abbey to 30min na trawce było dla mnie męczarnią bo nie umiałam sobie pozycji znalezc:baffled:

Jak kiedyś ktoś będzie chciał na kulkach na BD4 to ja chętna:tak: bo to jedyne miejsce gdzie mogę posiedziec w spokoju;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry