reklama

Mamy z Bradford

katin - siedze na nim dalej, ale sie broni ...
Dziewczyny a probowalyscie mobilizowac do sikania naklejkami podobno dziiala. Przykleja sie kartke na drzwi od lazienki i za kazde posiedzenie dziecko przykleja naklejke. Pozniej tylko za siku albo kupe.
Jak dobrze, ze ja mam panele...:-D:-D:-D

reklama
witam dziewczynki :-) ja wrocilam z pracy wlasnie ;-)
to o ktorej w tym lister parku sie spotykamy ? o 10;20 ? i jeszcze mi powiedzcie jaki autobus jedzie z interchange do lister ?? bo ja nie wiem :baffled:
oby byla pogoda w piatek ...
ale malenka mi sie dzis wierci jak by zaraz przez skore miala mi przejsc :-)

Hejka Dziewczyny. Co do wysadzania to: U mnie mały robił na nocnik jak skończył pół roczku. Nawet był problem jak poszłam do koleżanki i zachciało mu się kupkę, a u niej nie było nocnika. Musiałam biegiem wrócić do domu i go wysadzić. Niestety jak wróciłam do pracy mąż odpuścił wysadzanie maluszka (gdyż trzeba było go pilnować na nocniczku :wściekła/y: ) i po kilku takich razach mały się oduczył. Teraz wali w pamera. Jak posadzę go na nocniczku to siedzi, ale nic nie robi. Jak założę pamersa to zaraz tam nawali :crazy:
Jeżeli piszecie o Lister to też chętnie bym tam pojechała. Mogłybyśmy się poznać. Tylko, że jak będzie pogoda to chcemy z dziećmi jechać zwiedzać Castle Howard. Jeżeli się zmienią plany to może sie spotkamy. :-)

Dziewczyny ja dotrę do Was trochę później w piątek. Przypomniało mi się że mam wizytę u lekarza na 10.50. Trochę to potrwa, ale mam nadzieję że na 12 dotrę do Lister. Jakby co to Tynia ma mój telefon dajcie mi znać że gdzieś idziecie albo coś.

Dziewczyny ja już pisałam że będę o 10.20 :tak:.Roksanna liczę że pogoda będzie łaskawa to posiedzimy tam długo;-).Marta84 a Ty przyciśnij starego o samochód:wściekła/y:.

dziewczynki a wiecie jaki autobus jedzie do lister parku ? bo ja tylko samochodem tam jezdzilam a w piatek nie bedzie mial mnie kto zawiesc :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry