reklama

Mamy z Bradford

Witam
Ja dość wczesnie wstałam,ale tak mnie w kregoslupie łamie ze zaraz wykituje.Wczoraj na noc byłam w pracy i cos mnie połamało.Im blizej trzydziestki to bardziej sie sypie:-Da mała jeszce dzisiaj ciągle chce na raczki ,ranyyyyyy....
Ja napewno jutro bede na spotkanku ,ale moge sie troszki spóznic:sorry:
Natalka90.Ja zawsze spałam na boku,ale jak juz bebenek był spory to zwijałam sobie koldre i miedzy nogi wsadzałm.A dzidzi napewno nic sie nie stanie ,bez obaw;-)
Kasia 8118 to zes kobitko upojna noc miala:-D

reklama
Czesc:-)Widze ze sie wkoncu powoli budzicie:-)ja juz od 6 na nogach,Dawid jak z zegarkiem w reku,6 nastaje i On oczy otwiera:-D
My juz nawet bylismy w Ikeii i obbok w sklepach:-)
Poszukuje dla Kubusia buty do pilki,ale na hale:baffled:I kurcze jest problem z tym:baffled:
No i juz kupilam prezenty im na dzien dziecka:-)
NATALKA-ja tez mialam takie mysli:tak:no ale tez mi pomagalo jak mialam koldre albo poduszke miedzy nogami:-)No ale niestetey te koncowki sa straszne i trzeba przez to przejsc:eek:wIEM ze nie jest to pocieszajace:-(

Cześć dziewczynki. Ja nie będę jutro jednak w tym parku. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zaczynam jutro w Farmerboyu, ale spoko może nie wytrzymam tam za długo :-D:-D:-D. A tak serio to strasznie się boję. Tyle złego słyszałam o tej fabryce. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale jak nie sprawdzę to się nie przekonam. Mój tam pracuje, więc może nie będzie tak źle.

Doris ty to jestes obrotana,a co ciekawego kupiłas dla dziecziaczkow?
ja zastanawiam sie nad tranpolino tylko moj D troszke zzedzi bo duze,bo ukradna,bo jak dom zmienimy i nie bedzie miejsca......:baffled:itd
Justysiak ja juz po trzydziestce:szok: i tez sie sypie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D
Roksana to mozna powiedziec ze masz plecy w Farmerboy:-D:-Dpowodzenia,
tez prze agencje sie dostałas??

wysyłam wam linka,ja chyba tam bede ,wiecej bede wiedziec po wizycie znajomej ktora zaraz mnie odwiedzi i bywa tam na imprezach:tak:na pewno cos jeszcze napisz:tak:Polacy-Polakom - Polonijny Serwis Internetowy PWA Keighley

dziewczynki mnie tez jednak jutro nie bedzie :-( dzwonili do mnie z pracy ze jutro jeszcze musze isc :eek: ostatni raz juz na szczescie :-)
roksanna dobrze ze szybko cos znalazlas :tak: dasz rade trzymam kciuki :-)
bozena a Ty znalazlas juz cos ??
doris78 ale sie uwinelas dzis szybko z tymi zakupami :szok:

MAMATROJECZKI-tam niestety nie ma takich butow:no::no:
KATIN--dla Kuby kupilam hulajnoge,bo ta co ma to juz sie mu rozpada:crazy:a dla Dawidka takie male postacie z dobranocnego ogrodu:-)
NATALKA-to Ty od kiedy zaczynasz urlop??

No pogoda jest ok,to jedziemy w pilke grac:-)nara

reklama
hej
I ja sie wreszcie stawiam:tak: Bylam na spotkaniu z przyszlym szefem dzisiaj i dowalili mi 2 tygodnie szkolenia wlacznie z dwudniowym wyjazdem pod manchester:wściekła/y: No ale co zrobic. A w nastepny poniedzialek przyjezdza moja mama ze swoja siostra na tydzien :-)

Doris78- no to rzeczywiscie drozyzna za tego tomka:szok:
natalka90- pociesz sie ze to juz ostatni raz;-) Szkoda tylko ze cie nie bedzie:-(
i innych zreszta tez:-(
Sylwiam- ja naprawde nie jestem az tak mocno opalona- przyjezdzaj jutro:-p:-p:-p A tak serio to zycze jak najmniej dolegliwosci;-) A czy to oznacza ze my cie dopiero po porodzie zobaczymy:szok:

jstysiak- a ty gdzie pracujesz?
kasia8118- a jak on cie molestowal?:szok: seksualnie:szok::-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:
4muchy- a co u ciebie?
mojadzidzia- a ty dasz rade jutro? To wezme ci jakies ksiazeczki:tak:

Ja bede o 11 albo przed albo po

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry