reklama

Mamy z Bradford

Hej babki
Ja tylko na chwile. Jutro i ja bede mam auto. Tylko nie wiem gdzie to jest jak byscie mogly mi dokladne namiary(ten park jest ogromny :szok:)Wpadne pozniej teraz jedziemy z Maja ogladac jak tata gra w golfa...to sobie humor poprawie:-D:-D:-D

reklama
No i mam nauczkę. Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Poszłam do Assista ale nie było Łukasza w domu więc wzięłam dziecko. I niestety nie mogłam wziąć udziału w szkoleniu. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nigdzie jutro nie idę. Nawet wizytę lekarza mi odwołali, więc ja jednak się z Wami spotkam w tym Lister Parku. Powiedzcie chociaż Wy, że się cieszycie.
Następnym razem jak się czymś nie pochwalę, to nie dlatego że jestem burak :-D:-D:-D, tylko dlatego że nieładnie się tak chwalić :-D:-D:-D.

roksanna będę szczera do bólu :tak:ciesze się:tak:.Nie żebym Ci nie życzyła pracy ,ale czy ona musi zaczynac się akurat od jutra:-p.Marta84 super wiadomosc;-).Ampar3 no seksualnie a co myślałaś:-p.Uciekam do małego bo strasznie mi dzisiaj psoci :crazy:nie wiem co mu się stało.

Katin ja byłam tam kiedyś w Keighley. Teraz w tym tygodniu w sobotę o 16 godzinie jest organizowany dzień dziecka. Konkursy z nagrodami i takie tam. Tylko trzeba dać znać bodajże do dzisiaj znać organizatorce, Dorocie. Oni tam sobie w ogóle organizują fajnie czas, maja różne wycieczki.
Kasia8118 moja też dziś psoci niesamowicie, aż jej nie poznaje.

roksanna1 - dzieki ze napisalas, ze to jest w Wielkiej Brytani bo bym jeszcze Bog wie gdzie dojechala:-D:-D:-D a macie dokladny kod pocztowy ???Tam jest parking czy wzdluz ulicy(gdzie popadnie) Jak cos napiszcie mi tel na prv napewno bede dzwonic.
A czy Wy bierzecie jakies koce zeby posiedziec na trawce czy tam jest jakas restauracja. Ja mam dwa"rybackie " krzeselka przydadza mi sie()moge odstapic jeno jakiejs ciezarnej)??? i tak do ktorej bedziecie bo nie wiem czy szykowac cos dojedzenia???
Ale sie podjaralam jakbym pierwszy raz do parku sie wybierala:laugh2::laugh2::laugh2:heh moj sie ze mnie smieje.

Dziewczyny z tymi kocykami to jest dobry pomysł bo jak faktycznie pogoda dopisze to fajnie będzie się rozłożyc na kocyku :tak:.To co będzie może jakaś w parku po 10?Marta84 takie spotkania przeważnie trwają około 3 godzin z tego co pamiętam:tak:.A kawiarnia jest w parku:tak:.Mi osobiście nie będzie się spieszyc :no:.Szkoda mi w ładną pogodę siedziec w domu:tak:.A i jeszcze jedno zbiórka jest na placu zabaw(pisze bo może któraś jeszcze nie była z nami na spotkaniu w parku i nie wie).

Ostatnia edycja:
doris78 zakupy sie udaly i znajoma wyjechala z wielka walizka i usmiechem na cala buzie :-D:-D niestety u poloznej juz nie poszlo tak dobrze i noc spedzilam w szpitalu:-( teraz wszystko jest ok,mam miec tylko wizyte u FIZJOTERAPEUTY!!!! :szok: nie mam pojecia w jakim celu
katin dzieki za telefon,ja jednak sobie odpuszcze park,potrzebuje odpoczynku W szpitalu przez cala noc spalam tylko 3godz. bo obok dziecko plakalo a pewna pani angielka chrapala cala noc jak czolg!! :wściekła/y:
ampar3 jak bys mogla to wez ksiazki i podaj katin a ja sobie do niej podejde ktoregos dnia-oczywiscie jezeli katin sie zgadza :sorry:
katin a ty jak przeczytalas moja ksiazeczke to mozesz komus dalej ja podac-jak sa chetne :tak:
natalka90 polozna powiedziala mi ze najlepiej dla dziecka jest spac na lewym boku-moja ulubiona pozycja ale najwazniejsza jest twoja wygoda i to zebys spokojnie przespala noc :tak: ja sobie kupilam taka poduszke z pianki i podkladam sobie pod brzuchol albo miedzy nogi i duzo lepiej mi sie spi
roksana1 nie ma co zalowac,zalapiesz sie gdzie indziej a ja tez duzo negatywnych opini slyszalam o tej fabryce,moze cos lepszego ci sie trafi a na pocieszenie masz wycieczke do parku-pelnia szczescia ;-):-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
MOJADZIDZIA-o kurcze a czemu Cie w szpitalu zatrzymali??polozna miala jakies podejrzenia??
I do fizjoterapeuty???:baffled:na kiedy masz wizyte??
A po ksiazke to ja moge byc nastepna w kolejce:-):-)jak nie ma innej chetnej:tak:
ROKSANA-to znaczy ze tam juz Cie wogole nie chca???
MARTA84-tam jest parking w srodku,najlepiej jak pojedziesz manningham lane i na swiatlach skrecisz w oak lane ,tam juz bedziesz widziala park ,a potem zaraz w prawo i kawalek musisz podjechac do bramy wjazdowej:-)

No to dziewczyny milego spotkania:-)szkoda ze mnie ominie:-(mam nadzieje ze zaraz bedzie kolejne:-):tak:
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry