reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny ale fatalnie się czuje chyba te słońce mnie wykończyło:-(.Roksanna jakąś książkę wkładałam Ampar do torby ale nie wiem czyja ona była:no:.A ja pojechałam z moim po tą mate na Bd4 a tam nikogo nie było w domu a byłam umówiona:wściekła/y:.Buraki jedne:crazy:.Ampar mi tam obojętnie gdzie byle było ładnie i ciepło.Podaj mi tą nazwe sklepu gdzie kupiłaś bluzkę bo juz zapomniałam :zawstydzona/y:.

reklama
Marta84 właśnie dzwoniłam w sprawie tej imprezki z okazji dnia dziecka i nas zapisałam imprezka jest od 16:tak:.To co spotkamy się przed wejściem?To co dziewczyny będziemy grillowac w niedziele?Bo ja muszę wiedziec czy kupic grilla bo nie mam.

Kasia8118 ja na pewno na ta impreze nie jade,dla mnie jest jednak za pozno
Własnie co z wałowka na wyjazd niedzielny , gril (ja mam to zabore w razie czego)suchy prowiant,czy obiadek na miejscu???:-D:-D
Roksanna wykładzine to ty zostaw do prania jak Mati nauczy sie robic do nocnika,;-)wykozystaj to ze mozemy Was zabrac:-):-):-)
Doris szykuj sie znami :cool2:
Ampar mi odpowiada miejscowosc:tak:
a Natalce oczywiscie podziekuje,mam skarba w domu to fakt:tak::tak:

Czesc:-):-)\
Widze ze spotaknie sie udalo ,no i pogoda dopisala:-):tak:
Mnie jakos glowa boli od tego slonca:crazy:no ale to jest normalka:tak:
JSTYSIAK-Sylwia czuje sie ok:-)nie pisze bo jej komp siadl:wściekła/y:dzieki za troske:tak:
Roksana-Hmmmm..............to ty mi ksiazke gwizdnelas z przed nosa,tak???:wściekła/y::wściekła/y:oj to ja jutro jestem na tej kawce:-D:-Dzartuje oczewiscie:-)jak juz skonczysz daj znac:tak:
MOJADZIDZIA-no to dobrze ze Cie wzieli na te badania,przynajmniej wiesz ze jest ok:tak:
Katin-JA tez dzisiaj popoludniu pojechalam dla chlopakow po buty,pojechalismy do sport worldsa i chcialam kupic Kubie sandaly i jeszcze takie te gumaki do chodzenia po wodzie i jak on te buty zalozyl to juz zciagnac nie dal sobie ,powiedzial ze bardzo wygodne:-)
A ty wkoncu kupilas jakies?/

Hmm..nie wiem co by ty jeszcze napisac:cool::cool:wiec ide sie kapac:-)

Ostatnia edycja:
roksanna1- ja mam ta ksiazke tylko zapomnialam od kogo:sorry::cool2: Mi chyba tez slonce przygrzalo;-)
kasia8118- ten sklep jest na samym dole w kirkgate obok whs smith. Nie mam pojecia jak sie nazywa:rofl2:
doris78- a moze wy tez macie niedziele wolna i ochote na blackpool?
katin- oj ja to bym byla najbardziej chetna na grila:-p:-p:-p:-p Nawet takie jednorazowe mozna wziac , kazdy jakies miecho, chlebek i obiad gotowy:tak:

Moj juz spi od godziny. Czy zostawiacie maluchom okno otwarte na noc?

Doris kupiłam tylko Natalce japonki,ale jeszcze rano gdzies uderzymy Jutro do szkoły polskiej nie ida??:no:
Przyzajwe sie bez bicia ze wrociłam do domu z dwoma balsamami d,wiec jeden na pewno nalezy do ktores z Was:sorry2::sorry2:
A przez chwile , nie bede miała komp,bo własnie D pojechał po goscia ktory ma na troszke go usprawnic;-)mysle ze zna sie gosciu na zeczy i ze to bedzie chwila

Hej
Dzieki wielkie za spotkanie bylo naprawde super milo mi bylo poznac nowe mamuski:tak::tak::tak:
Akurat wracajac zlapaly mnie korki :wściekła/y:ale Maja zapewnila mamie rozrywke gawozyla 40 min bylam w szoku:szok:
Potem Maciek wyciagnal mnie na golfa i i do pubu. Znajomi sie smieja, ze mam opalenizne farmera (zalozylam polo t-shirt z krotszym rekawem a tam bialo- czerwono):laugh2::laugh2::laugh2: Strasznie mnie spieklo, ale wiecie najsmieszniejsze jest to ze mam pol czola bialego a pol czerwonego..
Justyna usmialam sie z tym fotelikiem. Moj ma to samo, gdyby nie Ty w zyciu bym tego nie odkryla:-D:-D:-D
kasia8118 - moj mowi, ze nigdzie nie jedzie..hmmmm biedactwo kombinuje jak tu sie wymigac.A teraz sie pyta czy piwo tam jest. Mozesz przeslac co to dokladnie jest i gdzie albo tego linka.

Tia. Wieczór przyszedł to cała opalenizna wyszła. Ja mam buzię spieczoną na raka. Mam nadzieję że już jutro będzie mniej czerwona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A na plecach i na ramionach takie wypustki tam gdzie miałam wycięcia. Koniecznie trzeba się dopalić. :-D:-D:-D. Moja Mati też musiałam wysmarować bo czerwna.
Marta84 Może marszczyłaś czoło?:-D

Polacy-Polakom - Polonijny Serwis Internetowy PWA Keighley

Doris78 Gwizdnęłam, ale sobie tak pomyślałam że zanim Ty byś ją dostała w Swoje ręce to ja już zdążę przeczytać. Już zaczęłam.
Ampar3 Już myślałam że zgubiłaś.
Katin Jak potrzebujesz balsam jakiś, to się nie wstydź tylko powiedz :-D:-D:-D:-D:-D, nie będziesz musiała brać po kryjomu :-D:-D:-D

reklama
WItam!
Widze, że znowu ominelo mnie spotkanie:]
Katin- tesciowa zyje, ja jeszcze tez, takze poki co jest ok.
A z praca to mam juz na pernament <wreszcie> na part tima sprztam biura w centrum.

Dzisiaj nie było mnie na spotkaniu, ale za to mialam okazje poznać Mojadzidzie:], na zakupachw LIDLU:tak::tak:

Polecam tym co sie nie moga zdecydowac na Blackpool byłam w zeszła niedziele super!

Pozdrawiam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry