mojadzidzia
Fanka BB :)
bozenaM co prawda w biegu ale mimo wszystko milo mi bylo poznac ;-):-) mama zadowolona z kwiatow 
dziewczynki,wszystkim wam i kazdej z osobna dziekuje za pamiec i troske,dzisiaj juz jest mi lepiej i nawet wyszlam do lidla po kwiaty bo moja mamusia ma urodzinki
widze ze spotkanie sie udalo a ja niezmiernie zaluje ze nie moglam sie pojawic bo pogoda po prostu super-jak to fajnie przynajmniej od czasu do czasu nie musiec narzekac

dziewczynki,wszystkim wam i kazdej z osobna dziekuje za pamiec i troske,dzisiaj juz jest mi lepiej i nawet wyszlam do lidla po kwiaty bo moja mamusia ma urodzinki
widze ze spotkanie sie udalo a ja niezmiernie zaluje ze nie moglam sie pojawic bo pogoda po prostu super-jak to fajnie przynajmniej od czasu do czasu nie musiec narzekac

.Tylko pytanie po czym jak praktycznie zero ruchu tego dnia
.Marta84 dopiero teraz odebrałam wiadomosc
tak jak pisałam wcześniej impreza zaczyna się od 16 a adres masz na stronce którą podała Katin i Roksanna
ale przejde sie trochce z mama do miasta dla dzidzki pare rzeczy jeszcze chce kupic
ale jeszcze sie z nim nie widzialam i narazie raczej go nie zobacze ale jakos tak inaczej sie czuje jak wiem ze on jest tutaj
.

no ale za to pewnie potem bedzie ladnie,:-)
ciekawe co Ci bedzie mial do powiedzenia?