reklama

Mamy z Bradford

bozenaM co prawda w biegu ale mimo wszystko milo mi bylo poznac ;-):-) mama zadowolona z kwiatow :sorry:
dziewczynki,wszystkim wam i kazdej z osobna dziekuje za pamiec i troske,dzisiaj juz jest mi lepiej i nawet wyszlam do lidla po kwiaty bo moja mamusia ma urodzinki
widze ze spotkanie sie udalo a ja niezmiernie zaluje ze nie moglam sie pojawic bo pogoda po prostu super-jak to fajnie przynajmniej od czasu do czasu nie musiec narzekac :laugh2::laugh2:

reklama
mojadzidzia- kwiaty naprawdę były ładne, wiec musiały sie spodobać:)
Mi również było miło Cię poznać, może kiedyś będzie okazja dłużej pogadać!

Dobranoc!
Miłego weekendu dla wszystkich!

Hej dziewczynki ale pięknie za oknem:-).A ja wczoraj wieczorem padłam jak mucha dawno już nie byłam tak zmęczona:no:.Tylko pytanie po czym jak praktycznie zero ruchu tego dnia:baffled:.Marta84 dopiero teraz odebrałam wiadomosc:tak: tak jak pisałam wcześniej impreza zaczyna się od 16 a adres masz na stronce którą podała Katin i Roksanna:tak:.Daj mi znac czy jedziesz czy nie???Szybko!

czesc kobietki witam sie w ta piekna pogode my tez sie opalilysmy i to niezle dzisiaj moze jakis spaceek zalicze bo szkoda siedziec w odmu wkurzylam sie troszkebo mieli przyjsc rano wstawic okno i nadal ich nie ma jak nie przyjda do 10tej to wychodze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej kobietki :-) ale pogoda sliczna :tak::tak: ale zle sie czuje trochce w taka pogode ciezko mi tak jakos i slabo :eek: ale przejde sie trochce z mama do miasta dla dzidzki pare rzeczy jeszcze chce kupic :tak::-) wiecie co wczoraj moj byly przylecial :szok: ale jeszcze sie z nim nie widzialam i narazie raczej go nie zobacze ale jakos tak inaczej sie czuje jak wiem ze on jest tutaj :baffled:
milego dnia dziewczynki

Witam dziewczyny, szkoda, że nie mogłam Was wczoraj poznać :-( ale dzieci mają teraz ferie i zależało nam by wyrwać je troszkę z tąd. A, że pogoda była super to pojechaliśmy do Scarborough. Cały dzień spędziliśmy nad morzem :-) .
Katin najbardziej to żałuję, że moja Natalka nie poznała Twojej :-( . Może w przyszłym tygodniu sie uda.
Niestety jutro do pracy :crazy: .

mojadzidzia cieszę się ,że z tobą i twoją kruszynką wszystko dobrze, oby tak dalej :-)
Roksana możesz spróbować do pracy iść do Forzy na BD19. Tutaj co chwilę jest nabór. Może atmosfera między ludkami nie jest cool, ale ważne, że płacą i wiadomo, że będzie praca( bądą mieli nowa fabrykę)

Hej:-):-)Ja juz patsona zaliczylam:eek::eek:
No i nie mam planow na dzisiejszy dzien:sorry::crazy:Pogoda super wiec pewnie gdzie pojdziemy na spacer,moze park albo nawiedze moja siostre,pewnie bardzo sie ucieszy:-D:-D:rofl2::rofl2:
Tynia i wiki-OJ wspolczuje z tym remontem:cool:no ale za to pewnie potem bedzie ladnie,:-)
MAMATROJECZKI-no to pogoda wam wczoraj przypasowala,super:-)
NATALKA-no to pewnie ciebie czeka niedlugo spotkanie z Nim:shocked2:ciekawe co Ci bedzie mial do powiedzenia?:tak:

doris78 Ty to jestes ranny ptaszek :tak: no wlasnie sie boje tego spotkania bo nie wiem jak zareaguje jak go zobacze :eek: chyba mu w ryj walne :sorry: i wiem ze to nie bedzie zbyt mile spotkanie tym bardziej ze ostatnia rozmowa jak mowil ze przyjedzie tez za mila nie byla a ja sie boje ze sie zdenerwuje i jakis skurczy dostane :-(

reklama
kobietkki nie wiem co mojej wiki sie dzieje zimno jej i mowi ze ja kark boli tak gdzie sie opalila z tego co wyczytalam to moze byc udar co wy byscie zrobily jesli jej sie pogorszy to odrazy zalicze lekarza ale w tamtym roku tez si opalila i to bardzo bo nie spala cala noc a teraz spala i nic jej nie jest powaznego wiec moze jeszcze troszke poczekam :confused::confused::confused::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry