roksanna1
bleblebleble
Marta84 najmocniej przepraszam, nawet nie zauważyłam co wkleiłam, a to mi wyskoczyło jak wpisałam w Google Map Lister Park. Strasznie się uśmiałam. Fajnie że będziesz jutro. Co do dokładnego kodu to nie wiem czy to się tak da dokładnie. Na moje to powinnaś sobie właśnie w Google Map sprawdzić ulicę na jaką chcesz jechać i Ci się pewnie pokaże kod. Sam park jest duży i może mieć kilka kodów.
Sprawdziłam przed chwilą, nie pokazuje dokładnych kodów, ale powinnaś trafić. ;-)
Mojadzidzia Wszystko ok? Znowu Cie nie poznam:-(, ale zdrowie najważniejsze.
Wiem z tym farmerboyem też tak słyszałam, a tak naprawdę to ja tak bardzo tam nie chce iść że wszystko się dookoła układa też na nie.
Doris78 Nie, tylko kazali mi czekać. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jeśli chodzi o tą książkę to może skoro Ciebie nie będzie to ja ją wezmę;-);-);-);-);-);-)??????? Potem będzie okazja spotkać się na kawce. A skoro jest wciągająca to szybko mi pójdzie.
A jak któraś chce to ja mam "Bridę" Paulo Coelho. Z resztą wezmę ją może ktoś będzie chciał.
Ach Kasia8118 my z Tynia wychodzimy o 10 to będziemy przed 11, jakieś 10 minut
Sprawdziłam przed chwilą, nie pokazuje dokładnych kodów, ale powinnaś trafić. ;-)
Mojadzidzia Wszystko ok? Znowu Cie nie poznam:-(, ale zdrowie najważniejsze.
Wiem z tym farmerboyem też tak słyszałam, a tak naprawdę to ja tak bardzo tam nie chce iść że wszystko się dookoła układa też na nie.
Doris78 Nie, tylko kazali mi czekać. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jeśli chodzi o tą książkę to może skoro Ciebie nie będzie to ja ją wezmę;-);-);-);-);-);-)??????? Potem będzie okazja spotkać się na kawce. A skoro jest wciągająca to szybko mi pójdzie.
A jak któraś chce to ja mam "Bridę" Paulo Coelho. Z resztą wezmę ją może ktoś będzie chciał.
Ach Kasia8118 my z Tynia wychodzimy o 10 to będziemy przed 11, jakieś 10 minut
Ostatnia edycja:
mi sie wydaje ze po prostu za duzo sie nachodzilam,ale przynajmniej mnie zbadali porzadnie,2razy zrobili ktg serduszka malenkiej,pobrali wymaz a wizyte mam za 2tyg. smialam sie ze moze predzej urodze 

.Może to i lepiej liczę że wieczorem szybko padnie
Sylwia m a jak tam u Ciebie?