reklama

Mamy z Bradford

Marta84 najmocniej przepraszam, nawet nie zauważyłam co wkleiłam, a to mi wyskoczyło jak wpisałam w Google Map Lister Park. Strasznie się uśmiałam. Fajnie że będziesz jutro. Co do dokładnego kodu to nie wiem czy to się tak da dokładnie. Na moje to powinnaś sobie właśnie w Google Map sprawdzić ulicę na jaką chcesz jechać i Ci się pewnie pokaże kod. Sam park jest duży i może mieć kilka kodów.

Sprawdziłam przed chwilą, nie pokazuje dokładnych kodów, ale powinnaś trafić. ;-)
Mojadzidzia Wszystko ok? Znowu Cie nie poznam:-(, ale zdrowie najważniejsze.
Wiem z tym farmerboyem też tak słyszałam, a tak naprawdę to ja tak bardzo tam nie chce iść że wszystko się dookoła układa też na nie.
Doris78 Nie, tylko kazali mi czekać. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jeśli chodzi o tą książkę to może skoro Ciebie nie będzie to ja ją wezmę;-);-);-);-);-);-)??????? Potem będzie okazja spotkać się na kawce. A skoro jest wciągająca to szybko mi pójdzie.

A jak któraś chce to ja mam "Bridę" Paulo Coelho. Z resztą wezmę ją może ktoś będzie chciał.

Ach Kasia8118 my z Tynia wychodzimy o 10 to będziemy przed 11, jakieś 10 minut

Ostatnia edycja:
reklama
doris78 jak doszlam do przychodni to wygladalam jak trup,bylo mi slabo,bolal mnie brzuch a pot lal sie ciurkiem no i twarz mialam biala jak sciana,midwife powiedziala ze normalnie to wysyla pacjentki do domu,kaze wziasc 2paracetamole i zadzwonic za godzine ale podobno ja wygladalam okropnie :baffled: mi sie wydaje ze po prostu za duzo sie nachodzilam,ale przynajmniej mnie zbadali porzadnie,2razy zrobili ktg serduszka malenkiej,pobrali wymaz a wizyte mam za 2tyg. smialam sie ze moze predzej urodze :-D:-D
roksana1 no tak znowu sie nie poznamy :-( ale moze ktoregos dnia bedziesz wychodzila z tynia do parku na 5 to sie do was dolacze,to tylko jakies 10min od mojego domu ;-) dobrze ze masz pozytywne nastawienie a praca napewno sie znajdzie :tak:

Ja juz wdomu:-D
Dzieki dziewczyny za miłe spotkanie.Zeby ta pogoda sie utrzymała to mysle,ze czesciej sie bedziemy umawiac:tak:frajda dla dzieci naprawde
Oczywiscie juz wspomniałam D o niedzielnym wypadzie nad morze i dalej jestesmy na tak:tak:
mojadzidzia dbaj o siebie,uwazaj teraz w przy pogodzie:tak:ksiazka poszła dalej dalej,
Uciekam do miasta po letnie obuwie dla moich dzieciaczkow,

Hej dziewczynki ja też już dawno w domu dzięki Justynie:tak:.Dzięki dziewczyny za miłe spotkanie;-) i tobie Justyna za podwiezienie :tak:;-).Mały jakoś nie wygląda mi na zmęczonego ostro się wziął za zabawę i nawet nie myśli o spaniu:no:.Może to i lepiej liczę że wieczorem szybko padnie:tak:.Katin a ty znasz dokładny adres gdzie ma się odbyc dzień dziecka?A ty będziesz tam jutro?

My tez juz w domku.Amelka poszła spac dalej,a ja biore sie za obiadek.Dzieki dziewczuny za naprawde super dzien.Szczegolne podziekowania dla najmlodszej opiekunki do dzieci czyli Natalki:****
ktos pytał o chustawke i lezaczek Baby Rocker swing Leeds, ls9 Leeds second hand clothes vintage handbag baby clothes ale jeszce mozna popatrzec w leeds kolo lotniska w niedziele, no i oczywiście ebay;-)
Mojadzidzia trzymaj sie bidulko:shocked2:Sylwia m a jak tam u Ciebie?

czesc kobietki my tez juz w domku wiki po drodze usnela ale ja wniolam ja domu to sie obudzila terz sobie lezy mowi ze jest zmeczona a ja sie tak opaliłam ze mnie placy strasznie bola pranie nastawione wiec szybko wyschnie dzeku za mile spotakanko i milo mi bardzo poznac nowe kolezanki :tak::tak::tak::tak:

Ja też już w domciu. "Męża" wysłałam do sklepu bo ja po drodze normalnie zapomniałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. ale pooglądać buty w sklepie to nie zapomniałam :-D:-D:-D:-D.
Nogi mnie palą pod spodem. Tylko nie wiem czemu buty nie są nowe i już w nich chodziłam. Opaliłam się strasznie na buzi, nos mnie piecze :-D:-D:-D
Mojadzidzia Ty się nam tak nie przemęczaj. :no::no::no: Dobrze, że Cie zbadali dokładnie.
Jstysiak Dobra z Ciebie koleżanka, że podwiozłaś Kasie :-):-):-):tak::tak::tak:
Kasia8118 Na tej stronie internetowej, którego linka podkleiła Katin jest wszystko. Telefon też pod który zgłaszać że się będzie też.
Katin Ta Twoja Natalka naprawdę się dobrze opiekowała dzieciakami. Masz takiego skarba w domciu :-):-):-)
Marta84 A Ty już dotarłaś????
SylwiaM Właśnie, a jak Ty się czujesz? Coś przycichłaś ostatnio.
Doris78 A Ty już wolna. Dziewczyny się wybierają na plażę w niedzielę. Dołączysz do nich.
Ampar3 Co Ci tu napisać. Hmmm. :-D:-D:-D:-D Już wiem :-D:-D:-D:-D........................:-D:-D:-D:-D:-D:-D............ Rzuć palenie!!! :-D:-D:-D

Ja jednak sobie odpuszczę tą plażę. Zapomniałam w niedzielę mają nam prać wykładzinę. Wreszcie, bo ja już na nią patrzeć nie mogę. Potem nakupuję chodniczków, żeby już się tak nie brudziła.

hej
ja tez juz w domciu- maz mnie jednak odebral bo nie chcialo mi sie isc na pociag samej:cool2:
tyniaiwiki- ja tez spieczona jestem na ramionach:tak:
roksanna1- nie rzuce:-p:-p:-p:-p Czy ja od ciebie ksiazke wzielam:sorry:
marta84- milo bylo poznac. W blackpool ma byc ladnie wiec moze tam?
katin, kasia8118- co wy na to? Ze do Blackpool?
Kto jeszcze chetny na wyjazd niedzielny?
mojadzidzia- zapomnialam ksiazki:sorry::sorry::sorry::sorry: Nastepnym razem sie poprawie, obiecuje:-) I sie pilnuj z dzidziunia:tak:
jstysiak- buziak dla malej od mojego brutala:-p

A tak wogole to super dzien spedzilam i szymon tez:tak:

Ampar3 Ona tam się gdzieś walała. Chyba powinnaś ją gdzieś mieć. Kasia8118 (ale teraz nie dam sobie ręki uciąć) wsadzała ja do wózka. A co zgubiłaś?

reklama
hej :-D
ale pogoda sliczna to pewnie wypad do lister parku udany :-) szkoda ze mnie nie bylo :-( no ale teraz jestem juz wolna od pracy wiec juz pewnie nie opuszcze spotkania bo mam tylko 2 miesiace jeszcze dla siebie :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry