reklama

Mamy z Bradford

Tynia Kurczę ale się porobiło tej Twojej Wiki, a nie wyglądała rano na chorą. I jak jej po tej chłodnej kąpieli?
Natalka90 Ja chodziłam na basen prawie do samego końca. Nie byłam tylko tydzień przed porodem, bo już naprawdę byłam słoniem. pływało mi się jak nigdy wcześniej. Kiedyś słyszałam, że tampon może służyć za zabezpieczenie.
4muchy Witaj po powrocie. Opaliłaś się troszkę?
Doris78 Już jestem w połowie książki.
Mojadzidzia wciągnęła mnie strasznie.

Dziewczyny, te co były dziś w Keighley, jak tam dziś było?

Życzę Wam jutro miłego grillowania :rofl::rolleyes::cool2::cool: i pogody ładnej.

reklama
Natalka dalej boli mnie w nocy i jak wstaję rano ale później jak już rozchodzę to jest luzik:tak: Teraz z kolei strasznie niewygonie mi się siedzi bo mała mi żebra ugniata:baffled: jak nie urok to sraczka:wściekła/y::wściekła/y: Ale jeszcze tylko miesiąc do terminu, mam nadzieję że Olivia będzie łaskawa dla mamusi i nie będzie siedziec w brzuchu dłużej niż trzeba:sorry:

Dzięki za przywitanie. Opaliłam się ale tylko troszeczkę. Za to dzieci się spiekły mama zapomniała o kremie z filtrem:szok:

mamatrojeczki co ta firma produkuję i może wiesz przez jaką agencję, zatrudniają.

sylwia.m jak ten czas leci już tylko miesiąc:-)

roksana nie dołuj się na pewno praca :-)się znajdzie,

Hej wieczorka:-)
Ja wlasnie ogladam film.doemk nad jeziorem i jest przerwa wiec mam czas,strasznie mnie wciagnal ten film:tak:

ROKSANA-ale ja zartowalam z tym pospiechem:-D:-D
TYNI I WIKI- i jak tam Wiktoria teraz??
4MUCHY-witaj kochana:-)jak tam Gdansk???:-)
Ta agencja to jest przy zakladowa,a pakuja tam wedliny:-)
MAMATROJECZKI-widze ze parcujesz tam gdzie moj maz i nawet sie znacie:-):-)

Ampar3 Niestety nie dam rady z Wami pojechać gdyż mąż idzie do pracy na popołudniu i nie mam dojazdu :-( Może innym razem. Niestety tak jak pisałam mamy walnięty system pracy. Kiedyś pracowaliśmy od poniedziałku do piątku i weekend wolny:-) a teraz cztery dni pracy i dwa wolne :crazy:. Więc akurat jutro zaczynamy nasz team :wściekła/y: Mąż na popołudniu a ja nocka.
4muchy Praca jest przez Redrock. Jest to agencja w tej fabryce. Produkują tutaj wędliny. Pracują tutaj prawie sami polacy. Jak będziesz chciała namiary to daj znać.

doris78 tez ogladalam ten film :tak: i tak sobie pomyslalam jak fajnie jutro jest teraz albo nigdy ale kurde juz sie skonczylo bo tydz temu nie bylo :wściekła/y:

dziewczynki wiecie gdzie mozna tutaj kupic taki stanik do karmienia ? bo chodzilam wszedzie i nie ma tzn sa ale taki lipne ze sie tylko ramiaczka odpinaja takie sa w mother care a ja chce taki co miseczka ma taki zameczek i sie odpina w polsc takie sa a tutaj nie widzialam :baffled:

reklama
NATALKA-ja mialam z mothercare i bylam zadowolona:-)i w sumie nie zabardzo ciebie zrozumialam ze ma byc na zameczek:baffled:a gdzie ten zameczek ma byc??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry