reklama

Mamy z Bradford

reklama
Natalka ja też miałam z Mathercare ale prawdę mówiąc chyba 2 razy założyłam i jakoś mi nie pasowal, kupiłam więc kilka sportowych w Primarku. Najwygodniej było mi podciągać jedną miseczkę.

Tak ma byc ten kod url...
Moze sproboj jeszcze raz ,skasuj te i od nowa wklej :eek:mi odrazu wskoczyly i sa caly czas:tak::rofl2:

Ja mykam juz spac bo z rana bedzie pobudka :confused2::sorry::rofl2:milej nocki kobitki:-)

czesc kobiwtki ja na nogach od 7 moja wiki mi pobudk zroila ale sie czuje dobrze goraczki nie ma wiec jest dobrze:tak::tak::tak:piekny dzien sie zapowiada zycze wam milego spotkanka w blakpool szkoda ze mnie nie bedzie no ale coz moze nastepnym razem wstawac szkoda dnia mysle zeby isc na carboot tu kolo mnie ale sie jescze zastanawiam mnie plecy jeszcze troszke bola ale kupie krem z faktorem i bedzie super wiec kobietki po spotkanku chcemy tu relacje :tak::tak::tak:
katin co z tymi zdjeciami ?jesli masz czas to mi przeslij ja cie nie popedzam a bo zapomnialam ten twoj gdzies kompa wywiozl zeby go ulepszyc wiec jak bedzie ulepszony to przeslij jesli bedziesz miala chwilke:tak::-D:-D:-D:-D
mama trojeczki sliczne dzieciaczki

reklama
Dzień Dobry:-)

Mamatrójeczki super suwaczki;-) i bardzo fajna gromadka. Starsi to już młodzież:tak:

Tynia dobrze, że to tylko zęby ale swoją drogą co te biedne dzieci muszą się wycierpiec jak ząbkują:-(:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry