Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.W Blakpool było super pogoda dopisała na maksa w życiu się takiej nie spodziewałam:-).Oby tak było częściej to może następnym razem będzie więcej chętnych;-)
.Wróciliśmy tak pózno bo na drodze był jakiś wtpadek i staliśmy w gigatycznym korku
.Ampar i Katin jeszcze raz dzięki za mile spędzony czas na plaży i nie tylko;-).Marta84 tobie też dzięki za wspólnego grila w sobote było miło;-).Co tu jeszcze napisac
.Ale jestem zmęczona i opalona
.4muchy witaj w gorącej Anglii
.Tak się zastanawiam czemu dopiero jak już siedziałam w aucie to Ciebie zauważyłam skoro chyba w równym czasie robiłyśmy zakupy w Lidlu
.Sylwia.m szykuj się na gosci
.Chcemy ciebie z Ampar odwiedzic w tym tygodniu
;-).Tynia i Wiki czy z małą już wszystko OK.?

(to ile w sumie wracaliscie??? ) dobrze ze nie pojechalismy bo stali bysmy wiecej w korku niz spedzili czasu na plazy
Moi znajomi mowia, ze macie super synka i juz sie zastanawiamy kiedy nastepny taki wypad.
Ogarnęłam chatkę i padam. Chyba pójdę na słoneczko usiasc. Marcel już po podwórku biega od 7.30
Wstał o 5.45 i teraz jest juz strasznie marudny
ale muszę go jeszcze przetrzymac bo na drzemkę za wcześnie jeszcze

Do siebie oczywiście zapraszam:-) Tylko powiedzcie kiedy bo mój tatko ma teraz urlop i ma przyjeżdżac do mnie zajmowac się Marcelem i dałabym mu wolne wtedy;-)