reklama

Mamy z Bradford

zdjęcia z Blackpool

Załączniki

• Obraz 132.jpg
    Obraz 132.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 63
  • Obraz 135.jpg
    Obraz 135.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 62
reklama
czec kobietki ja sie witam dopiero teraz bo nie mialam czasami pradu bo elektyk wylaczal co chwilke jutro musze siedziec sama w domku bo kasia niestety musi jechac do znajmego soac bo jutro beda u nich robis sufit i nie moze przeciez z malym w takich warunkach byc dotego pralka nam sie popsula ale jutro ma ktos przyjsc nie moge sie juz doczekac konca bo z jednej storny ci wala i stukaja a z drugij wiki placze na te zeby wczoraj mialam grila na ogrodku nawet byla roksana ale bylo super:-D:-D:-D
widze dziewczyny ze wy tez sie super bawilyscie moze nastepnym razem i ja sie skusze:tak::tak::tak::tak:
Życzę wszystkim dzieciakom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej!

Jak wyszlam tak dopiero wrocilam. Mala padla przy jedzeniu:tak:
Najlepsze zyczonka, pieknego w zyciu slonka, smutkow malych jak biedronka zyczy ciocia Marta wszystkim dzieciom tym malym i tym duzym

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH LOBUZIAKOW:-):-)
Czesc:-)Ja dopiero teraz pisze bo jakos nie mialam o czym wczesniej pisac:baffled::baffled:w sumie dalej nie mam:-D:-D:-D
Jak tam po dniu dziecka??u mnie Kuba co chwile mi przypominal ,ze dzisiaj ma dzien dziecka i mu wszystko wolno:-D:-D:-D
Widze grill sie udal i pogoda ,chociaz tez tam wialo jak w bradford,nie??
AMPAR-ale Wy opaleni:szok::szok:
4MUCHY-i co zapisalas Adasia na ta pilke??bo sie w ten piatek juz zaczyna:tak:

No własnie chyba miałysmy dziewczyny szczescie ,bo dzis była u mnie fryzjerka i opowiadała , ze była nad morzem i nawet zmarzła,:baffled: tylko nie pamietam w jakiej miejscowosci
Doris u mnie jest podobnie:tak:Hubert przezywa ze dzis ma swieto:-D

Dziewczynki kochane :-):-):-)
Piszę do Was tak ładnie bo mam pytanie, ważne.
Mam nadzieję że któraś będzie mogła odpowiedzieć.
Co jeśli ktoś dostaje Child tax credit i Working tax credit, małżeństwo, do tej pory kobitka nie pracowała i chciałaby iść do pracy. To, że trzeba zgłosić to wiem, wszystkie zmiany trzeba zgłaszać. Co się dzieje po zgłoszeniu. Wstrzymują? Czy tylko ucinają?

reklama
doris78 wiesz byliśmy i nam powiedzieli że ta piłka w czwartki jest.

roksana1 całości raczej nie zabiorą. Jak ja pracowałam to wcale nam nie obcieli ale ja pracowałam tylko 18 godz. w tygodniu. Dzięki a namiary

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry