Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czec kobietki ja sie witam dopiero teraz bo nie mialam czasami pradu bo elektyk wylaczal co chwilke jutro musze siedziec sama w domku bo kasia niestety musi jechac do znajmego soac bo jutro beda u nich robis sufit i nie moze przeciez z malym w takich warunkach byc dotego pralka nam sie popsula ale jutro ma ktos przyjsc nie moge sie juz doczekac konca bo z jednej storny ci wala i stukaja a z drugij wiki placze na te zeby wczoraj mialam grila na ogrodku nawet byla roksana ale bylo super
widze dziewczyny ze wy tez sie super bawilyscie moze nastepnym razem i ja sie skusze Życzę wszystkim dzieciakom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej!
Jak wyszlam tak dopiero wrocilam. Mala padla przy jedzeniu Najlepsze zyczonka, pieknego w zyciu slonka, smutkow malych jak biedronka zyczy ciocia Marta wszystkim dzieciom tym malym i tym duzym
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH LOBUZIAKOW:-):-)
Czesc:-)Ja dopiero teraz pisze bo jakos nie mialam o czym wczesniej pisacw sumie dalej nie mam
Jak tam po dniu dziecka??u mnie Kuba co chwile mi przypominal ,ze dzisiaj ma dzien dziecka i mu wszystko wolno
Widze grill sie udal i pogoda ,chociaz tez tam wialo jak w bradford,nie?? AMPAR-ale Wy opaleni
4MUCHY-i co zapisalas Adasia na ta pilke??bo sie w ten piatek juz zaczyna
Doris78 kurcze pewnie się zdziwisz ale tam wcale nie wiało.U nas dzisiaj spokojnie bez szaleństw.To co kręcimy w tym tygodniu jakieś spotkanie w parku?
No własnie chyba miałysmy dziewczyny szczescie ,bo dzis była u mnie fryzjerka i opowiadała , ze była nad morzem i nawet zmarzła, tylko nie pamietam w jakiej miejscowosci
Doris u mnie jest podobnieHubert przezywa ze dzis ma swieto
Dziewczynki kochane :-):-):-)
Piszę do Was tak ładnie bo mam pytanie, ważne.
Mam nadzieję że któraś będzie mogła odpowiedzieć.
Co jeśli ktoś dostaje Child tax credit i Working tax credit, małżeństwo, do tej pory kobitka nie pracowała i chciałaby iść do pracy. To, że trzeba zgłosić to wiem, wszystkie zmiany trzeba zgłaszać. Co się dzieje po zgłoszeniu. Wstrzymują? Czy tylko ucinają?