reklama

Mamy z Bradford

Witam z rana. Myślałam, że będę pierwsza, coś spać nei mogę. A 4muchy mnie zaskoczyły, nie mylić z wyprzedziły:-D:-D. Julia już wstała?? Moja śpi.
4muchy Bo chodzi o to że tak długo czekaliśmy i dostaliśmy wreszcie. Nie mamy jeszcze ani decyzji, ani listu. I wczoraj dzwoniłam w sprawie pracy i powinnam dziś iść. Ja tylko nie chcę żeby nową decyzję rozpatrywali znowu 8 miesięcy.:-(

reklama
roksana jeśli pieniądze są już na koncie to decyzja lada dzień przyjdzie. My też tak mieliśmy że najpierw pieniądze na koncie a potem dopiero list. Julka już nie spała jak pisałam, właściwie dzięki niej wstałam wcześniej i sobie głowę zdążyłam umyć:-D

Hej witam z rana :-).No i mamy kolejny słoneczny dzień :tak:.A mój mały obudził mi się dzisiaj przed 7 rano i wczoraj zresztą też :baffled:a ja bym sobie chętnie jeszcze po leżakowała:baffled: a tu dupa wiecznie mnie woła i wymyśla czego on tam potrzebuje:baffled:.Sylwia.m szykuj się na gości :tak:mam nadzieje że się cieszysz:sorry:.Pytałam się wczoraj o coś ale chyba nikt nie doczytał mojego pytania!!!

:-DWitam
hura!!!, jak goraco:-D:-D
Kasiu ja doczytałam ,mi pasuje dopiero w piatek:tak:tylko czy pogoda jeszcze taka bedzie:sorry:moze ktos zdecyduje sie wczesniej
Ucieka wypic kawke w spokoju bo Hubercik jeszcze spi:happy:

Czesc kobietki ale śliczna pogoda poł nocy nie spałam bo Wiki płakała wczoraj elektryk siedzial dluzej i zamiast naprawiac to psuł chodzi mi o to ze teraz a lazience nie ma swiatła a u kasi w pokoju caly czas sie swieci i trzeba bylo wyjąć żarówke :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam nadzieje ze na gorze dzis skocza i zrobia czesc sufitów nizej:tak::tak:

Dziendobry

Witam sie po dluzszej przerwie. Wrocilismy z wojazy po Europie :tak: Slowenia i Chorwacja podbite, szkoda, ze tak krotko tylko, bo to co zobaczylismy to namiastka. W weekend jeszcze bylismy w polskich gorkach na rodzinnej imprezce, a teraz siedzimy sobie u rodzinki w PL. :-)

Pozdrawiam wszystkich, witam tez nowe mamusie. I wyczytalam, ze macie niezla pogode :-)

Czesc :-)My juz po malym spacerku,ale mik sie wracac nie chcialo:-(:-(
Ja chce ogrodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-(:-(:-(
KASIA8118-ja jestem na tak za spotakniem jak najbardziej:-):-)tymbardziej ze ostatnie dwa opuscilam:-(
Dzien mi obojetny:tak:
A ze wialo stwierdzilam po wlosach:baffled::baffled:za to tutaj w niedziele starsznie wialo,mimo ze bylo cieplo to w cieniu byla masakra:eek:
ROKSANA-wystarczy ze tylko zglosisz i w nastepnym obliczeniu Ci moze zmienjsza albo i nie.Mi zmniejszyli i to duzo,a parcowalam tylko 20 godzin tygodniowo:-)
Oni to naliczaja od zarobkow,wiadomo im wiekszy dochod na rodzine tym mniej od nich dostaniesz:tak:
No i juz wkoncu dostalaiscie.pewnie sie cieszysz,co??
Aha to dlatego Ciebie ostatnio jakos malo bylo,szalas na zakupach:-D:-D:rofl2::rofl2:
A jak bedziesz pracowala?/w jakie dni i w jakich godzinach
A co do ksiazki ,jak niewypali spotaknie albo ciebie nie bedzie to wpadne do Ciebie:-)
4MUCHY-moze juz w piatki maja komplet.Juz myslalm ze ja sie pomylilam,ale ja dostalam rozpiske w jakie dni ma chodzic i on zaczyna 5 czerwca:-)
Szkoda ze nie beda razem chodzic:-(

KASIA J-witaj:-)jak napisalas to juz myslalam ze Ty tutaj jestes,a Ty jeszcze w Pl sie byczysz:-D:-D
No pogoda jest piekna u Nas,ale podobno ma juz sie popsuc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A Ty kiedy wracasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry