reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam
Dziewczyny było swietnie,mimo długiego powrotu do domu.Moj moz stwierdził ze w takim towarzystwie mozna odpoczywac:happy::happy: Mnie oczywiscie troszke pieka plecy,ale najwazniejsze ze dzieci nie cierpia . Jak tylko bedzie pogoda ruszmy nad morze:-D:-Dmoze bedzie wiecej chetnych:tak::tak:
Kasia8118 dziekuje za pilotowanie
Marta84 szkoda ze nie udało sie Wam dojechac.:-( korek był w drodze powrotnej ,ale przez jakis powazny wypadek,dzieciaczki juz społy,a my zjechalismy na parking i tez było mniło i udało nam sie pojechac dziwnym skrotem:baffled::baffled: mielismy farta:tak:
Mamatrojeczki oj brakuje Natalce na spotkaniach ;-)własnie takiej drugiej Natalk

Wszystkiego naj...najlepszego dla wszystkich naszych kochanych dzieciaczków

Załączniki

• dzieci.jpg
    dzieci.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 33
Witam w ten piekny upalnyyyyyyyy.........poranek.
4muchy Witamy w tropikach.:-):-):-)
widze ze wycieczka sie super udala ,ja tez mam za soba wspanialy weekend,choc jeszcze chodze pokrecona ,ale cóż jutro do GP ciekawe co wymyśli:eek:
Ja dzisiaj uciekam do kumpeli na ogródek wiecie basen,piaskownica i takie tam...
mamatrójeczki super suwaczki;-)Toz ty juz mlodziez masz;-)
Buziaczki

hej kobietki :-)
pogoda sie utrzymuje fajnie :-)tylko jak dla mnie trochce za goraca :eek: puchna mi nozki strasznie :-(
ja wczoraj spedzilam caly dzien w moim bylym nie bylo tak zle jak myslalam ;-)

milego dnia :-)

Pogoda naprawdę super istne tropiki. Takiej pogody w Polsce miałam 2 dni, reszta raczej średnia. Adaś po 2 tygodniach do szkoły nawet chętnie poszedł. :-)
kasia8118 pewnie dlatego dopiero się przy autach zobaczyłyśmy bo ekspresowe zakupy robiłam, dosłownie kilka rzeczy

Ostatnia edycja:
hej
Ja wczoraj padnieta bylam chociaz mnie drugi korek ominal na szczescie:tak:
Kasia8118, katin- naprawde bylo swietnie a najlepsze to ze kielbaski byly jeszcze cieple jak je dowiozlam:-D:-D:-D:-D wiec musialy wyladowac w koszu bo chyba za dlugo na sloncu- a taka mialam na nie ochote:-p:-p:-p:-p
4muchy- no to teraz juz sie nie wykrecisz mam nadzieje od spotkan;-)
jstysiak- a co ci sie stalo, co robilas:-D:-D:-D:-D?
mamatrojeczki- no to nastepnym razem z nami nad morze:tak:
Sylwiam- na ktora do tego lekarza?

Ja juz po przedszkolu, zaraz jak szymon wstanie to smigam na plac zabaw.
Uwielbiam ta pogode:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

a moje dzieci nawet nie chca słyszec o wyjsciu z domu:no: moze wieczorem gdzies ich wyciagne,zeby sobie poswietowały:-D:-D
Natalka wiec juz tu przyjechał?moze bedzie starał sie znowu podbic Twoje serce
Ampar,Kasia wysyłam wam ,swoj tel. wrazie nagłych wyjazdow:-D
Mojadzidzia a jak Ty przechodzisz ta cudna pogode??

reklama
Marta do lekarza idę na 11 ale już jestem z tatą umówiona że Marcela mi w tym czasie przypilnuje i przecież nie powiem mu żeby później sobie spadał bo umówiłam się z koleżankami:sorry:
Jutro przyjedźcie bo znów ma byc super pogoda to dzieciaki będą biegac po ogródku sobie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry