reklama

Mamy z Bradford

Witam się z Wami w ten upalny, piękny dzionek:-):-)

Kasia8118 jestwm zwarta i gotowa;-)

Kasia.j ale Tobie dobrze:-) Zazdroszczę tych wojaży i wakacji w Polsce:-)

Roksanna ja nie wypowiadam się bo nic nie wiem na ten temat:baffled:

Mojadzidzia co jest z Tobą???? Dobrze się czujesz??? Nie odzywasz się długo:sorry:

Mój tata dzisiaj już po 8 u nas zawitał:tak: Teraz Marcela położyłam spac więc pojechał budzic mamę do pracy:-D ale popołudniu ma jeszcze przyjechac:tak: Ale ja mam dobrze:-):-):-):-)

reklama
No i decyzję podjęłam. Zwolniłam miejsce pracy. Jak ktoś chce to są przyjęcia do next, nie na długo bo miesiąc, ale podobno może być pracy na dłużej. Nexta mają w Assiscie, Flame i Esprit people.

witam; No i chyba prognozy pogodowe się sprawdzą :wściekła/y: . Jak za długo ciepło też niedobrze, ale znowu deszcz:crazy: . Słońce się schowało idę pospacerować z małym. Cholernik nie chce nosić czapki i jest problem jak za mocno słońce daje.
Jeżeli będzie pogodnie to też bardzo chętnie sie spotkam w Lister. Dzisiaj i jutro jeszcze pracuję, później 2 dni wolne.

hej dziewczynki:-) pamietacie mnie jeszcze?
juz niedlugo bede mieszkala bliżej was:-) 26czerwca konczy nam sie okres wypowiedzenia, a dzis jade do Hudds ogladac kolejna chatke;-) poprzednia ktora ogladalismy to był obraz nedzy i rozpaczy... zobaczymy ile tego bede musiala sie na ogladac:sorry: mam nadzieje ze ta ktora dzisiaj mam okzazje zobaczyc bedzi juz ostatnia i bede mogla zaczynac sie pakowac;-)
pozdrowionka i do zobaczenia

czesc kobietki@!
sylwia.m
spokojnie-jak to mowia 'zlego diabli nie biora' :-D:-D troche mnie wena opuscila i dlatego nic nie pisalam,ale wszystko jest ok. ;-) szykuje sie powoli na przyjscie dzieciatka bo juz niewiele czasu zostalo :tak:
katin tak srednio sobie radze w ta pogode ale nie jest jeszcze tak bardzo zle,w niedziele bylismy w parku w leeds a wczoraj w ogden nad tym jeziorkiem,niestety nie moglam sobie pozwolic na zbyt dlugie sziedzenie na sloncu :baffled: ale i tak troszke sie opalilam :tak:
natalka90 widzisz,nie bylo tak zle jak sie obawialas,moze jest jeszcze szansa zeby wszystko naprawic :sorry:
4muchy witaj po urlopie!

Bożenko
W dniu Urodzin życzę Ci aby każdy dzień
był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia.
Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy beda...
Powodzenia we wszystkim co robisz!

Załączniki

• 247s.jpg
    247s.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 32
Ale tutaj cisza:szok::szok:
Mialo padac no i naszczescie nie pada:-D:-D
BOZENA M-Wszystkiego Najlepszego:-):-)to przyznaj sie ile wiosenek skonczylas:-):-)
ROKSANA-no i dobrze postapilas:-)bedziesz miala dla nas wiecej czasu:-)
MOJADZIDZA-a GDZIE jest te jeziorko???masz jakiegos linka??ladnie tam jest??
NEFRETETE-no wkoncu sie odezwalas:eek:juz myslaalm ze sie na nas obrazilas:sorry:
No i jak domek????

No to co ,robimy spotkanie??w piatek??tylko wedlug prognoz pogody ma padac w piatek:baffled::angry::angry:

Ostatnia edycja:
Ale jestem dzisiaj zmęczona tylko nie wiem po czy bo cały dzień się obijałam:baffled:.BożenaM wszystkiego naj naj:-).Sylwia.m dzięki za gościne:tak:.Doris78 ja tam jestem chętna oby tylko nie padało:tak:.Nefretete a co się z tobą działo?Już myślałam że się obraziłaś na koleżanki z Bradford.

Bożena wszystkiego naj naj naj

Mojadzidzia masz rację, godzina zero zbliża się wielkimi krokami chociaż im jest bliżej tym bardziej ja nie mogę się doczekac:baffled: Najchętniej zamknęłabym oczy i otworzyła dopiero za 4 tygodnie:-D:-D:-D

Nefretete oby mieszkanko było odpowiednie bo już mało czasu wam zostało na znalezienie czegoś:sorry:

reklama
doris78 mi sie tam bardzo podobalo,jeziorko moze nie jakies tam wielkie ale fajna sciezka spacerowa no i kilka sciezek w lesie,co jakis czas laweczki ze mozna sobie usiasc i odpoczac,sa tez stoliki wiec mozna sobie fajny piknik zrobic Polecam,no i z menchester rd to jest 7mil na Halifax :tak:
Ogden Water
bozenaM wszystkiego naj... z okazji urodzin!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry