Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ampar3 podekscytowana...tak,ale z drugiej strony rowniez troszke przerazona,wiem ze dam rade ale poczatki beda trudne bo przeciez zmieni sie cale moje dotychczasowe zycie wszystkie przyzwyczajenia i nawyki...nie moge sie doczekac
witam wieczorkiem u mnie jutr koniec remontu ale zobazymy teraz zastanawiam sie na jakie kolorki pomalowac pokoje chce w dwoch kolorach jeden pokoj zobaczymy jak to bedzie i jeszze trzeba zakupiic nowa szafe do wiki pokoju
bozena Wszystkiego naj naj najlepszego
zdrowia, szczęścia, pomyślności
a na wieczór dużo gości.
Moc radości z tego życia,
mnóstwo wódki do wypicia ;-)
wITAM!
jA TRADYCYJNIE NA CHWILKE ZANIM WALNE SIE LULKI BO 4.30 POBODKA:/.
nIE PISZE BO SZCZERZE MOWIAC TO W TAKA POGODE NIE MAM WENY NA KOMPA ZCASAMI WAS PODCZYTUJE WIECZORAMI ALE JAK JUZ NIKOGO NIE AM TO NIE PISZE!
jA OD DZISIAJ DO PONIEDZIALKU PRACUJE W NEXCIE - SZKODA ROKSANNA ZE CIEBIE NIE MA:/.A OD16-18 MAM PRACE NA STALE SPRZTAM BIURO I KORYTARZ W CENTRUM!2 GODZ DZIENNIE. TAK WIC POZATYM U MNIE BEZ ZMIAN WIEKSZYCH. WIDZE ZE OMINEŁO MNIE KILKA SPOTKAN:/........TRADYCYJNIE
ALE W PON TECIOWA WRACA DO PL I JA JUZ SIEDZE W DOMU DO 16 CODZIENNIE.OKI UCIEKAM SPAC BO RANO SIE NIE ZWLEKE!
ps. DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA PAMIEC I PIEKNE ZYCZONKA!
No i po lecie:---( Tak niestety ma byc jeszcze przez kilka dni:-( Dzisiaj jeszcze nie ale od jutra do niedzieli conajmniej ma padac:-(
Dorota trzeba było i tak przyjechac Co, ja już ci nie wystarczam?:-(
Ampar chciałam obejrzec zdjęcia ale ten fotosik to jakiś porąbany jest i nie ma jak kliknąc na następne zdjęcie. Musisz wchodzic potem się cofac a to już nie na moje nerwy:--( Załóż sobie album w picassie;-)
czesc witam sie w ten pochmurzasty dzien szkoda ze nie ma słonka:----(u anas dizs koniec remontu na szczescie b dluzej to bym chyba nie wytrzymala
ja tez jestem chetna na spotkanko tylko jak teraz ma byc brzydka pogoda to znowu musimy chyba poczekac na słonko ampar super foteczki ja je obejrzalam bez rzadnych problemow
Czesc:-):-)
No i po pogodzie:--(
SYLWIA-ja mam wyrzuty ze sie narzucam:-(bo codziennie ostatnio jestem u CiebieAle nie martw sie dzisiaj Ciebie nie nawiedze,bo J mnie wyciaga do miasta:-)
AMPAR-fajnie mialyscie nad tym morzemoj ja tez bym tak polezala:-)
MOJADZIDZIA-dzieki :-)jak Kuba bedzie mial wolne to sie wybierzemy tam,zawsze to cos innego niz park
NEFRETETE-to na kolejnym spotkaniu zawitasz??No i cena domku bardzo atrakcyjna:-)
hej
A u mnie 16 stopni i zaczyna przebijac sie sloneczko- zapraszam Sylwiam- ja juz nie moge zmienic bo ten fotosik to taki dla rodziny i znajomych z polski i oni maja ta stronke i sobie ogladaja a tam mam zdjecia jeszcze od ciazy wiec tyniaiwiki- jak ty dajesz rade z tym remontem- rozumiem ze caly czas masz w glowie - pokoj dla wiki, pokoj dla wiki, pokoj dla wiki...............
witam dziewczynki ;-)
mnie tez wena opuscila ampar fajne fotki szukalam gdzie tam masz te z ciazy bo chcialam zobaczyc jak wygladalas ale nie moglam znalesc:-( sylwia mojadzidzia ja tez juz sie nie moge doczekac a jestem ostatnia ale pocieszam sie tym ze jak wy sie rozpakujecie to juz chwilka i ja jak malenka moja wyjdzie 2 dni wczesciej to tez z lipca bedzie :-) a jak sie czujecie ??
ja w piatek odpadam bo sie umowilam z bylym na caly weekend jade do niego (tylko nic sobie nie myslicie);-)