reklama

Mamy z Bradford

4muchy ta chata fajna nie jest ale widze w niej spory potencjal:-) troche podpicuje i bedzie zajebiście. poza tym mój tata sie zdeklarował że jak skończy zlecenie w Polsce to może przyjechać i zrobić w domku co zechce... ja + moj tata to niezłe połączenie :tak:;-) ja mówie co chce a on to wyczaruje:-D w remontach jest poprostu najlepsiejszy, a przynajmniej nie znam nikogo kto by go przebił:tak:;-)

reklama
Ja w sumie na jutro mialam plany:eek:Mialam zamiar wygonic J z Dawidkeim na spacer ,a ja w tym czasie mialam odkurzyc i umyc podlogi:tak:
No ale kolejnego spotkania nie przegapie:no::no::-D
Mi godzina tez obojetnie:tak:

4MUCHY-Kuba pilke mial ,wiec tylko kupilam mu na ebayu stroj pilkarski,bez firmowy,za 3 f:-)tylko ze jeszcze nic nie przyszlo:wściekła/y::wściekła/y:
KATIN-to co zabierasz sie ze mna jutro???

Doris oczywiscie ze tak ,napisz tylko o ktorej, bede czekała na Ciebie po lidlem
zrobie sobie jakies zakupy
nefretete101 taki tato to skarb:tak:
Mojadzidza dzieki ze wpadłas na herbatke,jak fajnie zleciał czas:happy: Moze dasz rade tez jakos podjechac??

katin ja chyba nie dam rady,niby nie jest strasznie daleko ale musialbym sie jakos dowlec autobusem a nie mam pojecia jak :baffled: no a taxi to mnie troche za duzo wyniesie:-( moze na nastepne spotkanie uda mi sie jakos dojechac :sorry:

reklama
Mojadzidzia własnie ostatnio z centrum zapłaciłam 5f ,a od nas jeszcze raz tyle na pewno:tak: wiem ze z Menchester Rd jedzie autobus bezposrednio na Manningham Ln.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry