reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc:-)
4MUCHY-zapomnialam Ci wczoraj napisac,ze Kuba dzisiaj idzie do szkoly:-)Szkoda ze Ciebie nie bedzie:-(
A co Adac tez idzie na pilke??a w jaki dzien??
KATIN-ja bede wtedy pod lidlem o 10.45 jakos tak:-)
AMPAR-no to trzymam kciuki:-)napisz potem jak poszlo:-)
NEFRETETE-ja na sprzatanie sie nie pisze:no::-Dale jak bedziesz chciala zeby ktos Ci nabalaganil to daj znac:-D
TYNIA I WIKI-kurcze jak Ty wytrzymujesz z tym remonetm??ile to juz trwa???ja nie nawiedze remontow:wściekła/y:

czesc kobietki szkoda ze mnie nie bedzie:-(:-(:-(

doris remont trwa juz 2 tygodnie w wekend bedziemy sobie malowac bo chcemy sami na kolory jakie my chcemy:tak::tak::tak:
z tymi pracownikami robi jeden pakistanczyk ktory ma sprzatac i wyrzucił nam karnisz z lazienki ktory powinien zostac teraz elektryk ma dodatkowa prace bo to byl taki z tym sznureczkeim nie wiem czy bedziecie wiedzily nie ma gniazdka tylko sznureczek ale dzis to zrobi bo wczoraj to juz za pozno bylo:-(:-(
pralka nadal nie naprawiona i sie z niej leje ciekawe czy ktoc bedzie dzis :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
miłego spotkanka kobietki

tynia i wiki no to rzeczywiscie sie masz z tym remontem,ja po prostu nie cierpie,zawsze jak szukamy domu to wybieramy taki ktory jest przynajmniej odswiezony albo po remoncie no i jak do tej pory nam sie udawalo ale i tak nigdzie nie mieszkamy dluzej niz rok,moja mama jest w anglii 3lata a przeprowadzala sie juz 7razy!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok:
sylwia.m ale sie ciesze ze mnie zabierzesz :-):-)
dziewczynki jak macie cos do poczytania to koniecznie wezcie ze soba ja juz nie mam ani jednej ksiazki wiec chetnie cos bym pozyczyla :tak:

reklama
Hej
Widze ze dzisiaj fajne spotkanko sie szykuje:-)Nawet przyszłe mamusie sie zdecydowały ,superrrrr....
4muchy szkoda ze Ciebie nie bedzie,oby ta goraczka to nic powaznego:-(
Ampar3 Trzymam z całej siły:-p
tynia i wiki to nie zazdroszcze,tyle juz to sie ciągnie ze dawno juz by nowy domek postawili:baffled:
Nefretete super ze wkońcu coś znalazlaś;-)A ja wychodze z takiego złaozenia ze nowy swiezy domek,nowe życie;-)Zycze jak najszybszego uporania sie z balaganem:-p
Marta 84 jak tam u Was dziewczyny:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry