reklama

Mamy z Bradford

Hej witam z rana.No pogoda faktycznie miło zaskoczyła:tak:.A ja na dzisiaj nie mam żadnych wielkich planów tylko obiad w mieście z Ampar.Zobaczymy co mój mały zje w chińskiej :baffled:.Oby coś tam sobie wynalazł bo nie planuje dzisiaj gotowac:tak:.

reklama
witam wszystkie mamy z Bradford!!!!!!Jestem tu od zeszłego roku i jestem mama 3,5 letniej corki Agnieszki.Chciałabym poznac mamy i ich pociechy,mieszkamy na bd4.pozdrawiamy i czekamy na odpowiedz:-)

Cześć
Wczoraj to chyba jakieś ciśnienie było niskie czy co? Ja po powrocie z parku założyłam grubą bluzę i siedziałam pod kocem. Tak mi było zimno. A o 22, jeszcze widno było za oknem, my już spaliśmy :-D:-D:-D:-D:-D.
A dziś słoneczko pięknie świeci. :-) Pogoda miło zaskoczyła.
Kasia8118 Jak Twój lubi frytki, to tam są. To może coś zje. Dla mojej to właśnie jest alternatywa.
Tynia Uff to już prawie koniec. Ciekawa jestem efektu końcowego. ;-)
Doris78 Autobusem jechałam. Poprzednio sobie stopy odparzyłam pod spodem a i tym razem nie miałam za wygodnych butów.
Dzięki za komplement. Za pierwsze zarobione pieniążki sobie ją kupiłam :-D:-D:-D:-D.
Książka też Cie wciągnęła. No to teraz nie będziesz zaglądała na BB ;-);-). Ona naprawdę wciąga.
Ampar3 Szkoda że nie wiedziałaś wcześniej że będziesz miała wolne.:-(
4muchy Ciebie też trochę nie widziałyśmy.;-)
Mamatrójeczki Mama trójeczki miło było poznać. A jak mąż? Nie zmarzł?
A tak na marginesie to późno chodzisz spać. :szok::szok:
Katin Ja też rzadko śpię po południu.
Mojadzidzia Miło było Cie wreszcie poznać :-):-):-)

Witam dziewczyny
Alexnow witam na forum, Agnieszka bedzie miała duzo nowych kolezanek i kolegow:tak:
Kasia 8118 ciekawe jak maluszek zareaguje na to jedzenie ,ale wrazie czego to frytki tez były;-)
My jutro chcemy zaliczyc te polskie jedzenie w centrum,moze ktos ma jeszcze ochote??

Alexnow witaj na forum. Szkoda że przed czwartkiem się nie odezwałaś, miałabyś okazję nas poznać. A Ty jak masz na imię? ;-)
Katin ja tam byłam w środę. Na początku szłam na pierogi, ale, że byłam głodna jak zobaczyłam menu, to nie wiedziałam co mam zamawiać. I w efekcie wzięłam łazanki z kapustką. Nie żałuję, bo tez były pyszne. A Ty byłaś już tam wcześniej?

Hej dziewczyny
Taka piekna pogoda a mmoje dziecko wyje od godziny bo nie chce isc spac:wściekła/y:a co wchodze do pokoju to lala bobo i sie kloci:confused2::eek:
JA mam dzisiaj wizyte HV ma byc okolo 15 ale ostatnio byla 3h wczesniej
alexnow- witaj:-)
Ide porozmawiac z moim dzieckiem...

Ostatnia edycja:
Katin nie wiem jak Ci wytłumaczyć. To jest z tyłu jak jest wyjazd z parkingu z Kirgate. Od strony hali. Jak obejdziesz dookoła Kirgate to na pewno znajdziesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D. Bardzo tam jest przyjemnie.

Czesc dziewczynki!
alexnow
witaj na forum,fajnie ze dochodzi nam nowa dziewczynka bo poki co to przewaga chlopcow :-D ja mieszkam na bd5 wiec moze nie mamy do siebie bardzo daleko :sorry:
roksana1 mi rowniez bylo strasznie milo poznac ciebie no i oczywiscie slodka Matylde,ktora wczoraj chyba miala kiepski humorek ;-)
doris78 mnie ta ksiazka tak wciagnela ze przeczytalam w ciagu jednego dnia,nawet przy garach stalam z ksiazka w reku :-D
katin ja tez bylam na pierogach w "Balandze" i oczywiscie polecam,tak jak ci roksana1 napisala-wejscie jest od strony dichemana,jak wyjdziesz to zaraz na lewo
ja po wczorajszym parku nie mialam nawet sily zeby posta napisac ale i tak zasnelam dopiero po 12 po moje malenstwo mialo imprezke :baffled::-D

reklama
Hej dziewczyny:-)

Ja jakoś weny nie mam:baffled: Wczoraj na spotkaniu wyczerpałam chyba cały swój zasób:-D:-D
Teraz Marcel poszedł spac więc i ja idę przyciąc komara:-p:-D

Alexnow witaj:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry