reklama

Mamy z Bradford

Alexnova witamy cie sredecznie posrod nas :tak::tak::tak::tak:
cos pogoda sie nieciekawa robi i chyba bedzie padac:-(:-(:-(korzystam z kompa bo narazie elektryk poszedl cos zjesc i ma byc za godzinke a potem znowu pradu nie bedzie ale mam nadzij ze niedlugo:tak::tak:

reklama
dziekuje za mile slowa powitania,jakos zapomnialam o sobie mam na ime Ola,a czemu wczesniej sie nie odezwalam to dlatego ,ze nic nie wiedzialam na ten temat dopiero tyna i wiki mnie poinformowała o tym forum:-)Bardzo sie ciesze ,ze do was dolaczylam :-DMozna pisac do mnie tez na gg moj nr to 1833517;-)

Załączniki

• radosc.jpg
    radosc.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 37
Wiatm
U nas chorób ciąg dalszy. Jula ma ospę a lekarstwo dopiero jutro w aptece będzie:szok::szok::szok:. Dobrze że wczoraj w parku nie byłam bo by wszystkie dzieciaki miały ospę. Naszczęście Adaś czuje się lepiej.:-)
alexnow witaj na forum, pisz często twoja córcia chodzi do przedszkola

4 muchy jesli mail zarazic kogo to juz to zrobil moja wiki miala ospe na szczecie nie za duzo ja zsypalo bo zaraza sie koos 2 tygodnie a potem dopiero zsypuje chora osobee:-(:-(:-( ale wszystko bedzie dobrze oby sie nie drapal szybkiego powrotu do zdrowia:tak::tak:

hej
Ale przemarzlam:wściekła/y: Nawet herbata nie pomaga chyba sie zaraz do lozka walne:tak::-)
Kasia8118- dopiero po 5 bylam w domu :szok:
Roksanna1, mojadzidzia- no to mi tez chrapke na ta knajpke zrobilyscie:tak: Jak tylko mama pojedzie to sie tam udamy bo przeciez mamy polskim nie bede karmic:-D:-D:-D
alexnow- witaj i super ze kolejna dziewczynka dla chlopakow jest;-) Co porabiasz? pracujesz czy w domku siedzisz i masz duzo czasu na ploty;-)

Ide bo maly wykapany i mnie wola

4muchy-JAk tam Adas po pilce,zadowolony??bo Kubus bardzo:-)Potem jak sie ten kurs skonczy, zapisze go na stale i bedzie w czwartki zawsze chodzil:-)
Zdrowka dla Julci,.

ALEXNOW-witaj na forum:-)Fajnie ze do nas dolaczylas:-)No i kolejan dziewczynka jest:-)

KATIN-tez mam chetke isc do tej polskiej knajpki,ale J robi ostatnio nadgodziny i nie wyrobimy sie:-(

A mi Dawid zrobil kupe na ksiazke swoja:baffled::baffled::baffled:Ciekawe co to ma znaczyc:-D:-D

Witam z wieczorka:tak:.Ale pogoda aż strach co to będzie jutro:-(.Alex now witaj w naszym gronie:-)!Ampar3 a co takie korki były?Mi mały padł o 18 i jestem ciekawa czy się jeszcze obudzi:baffled:.A ja się tak objadłam w tej chińskiej że szkoda gadac ledwo zipie i strasznie męczy mnie zgaga:sorry:.

Doris ja korzystam ,w tamty roku zadko miałam Dawida w domu:wściekła/y:
Ampar3 ja tez przemarzłam w piatek w parku:-(rozgrzała mnie zupka chinska:-D
Mojadzidzia w sobate wieczorem zadzwonie to sie umowimy na niedzielne zakupy Alexnow słszałam duzo dobrego o bd4,a jak Tobie sie tam mieszka??
Kasia8118 chinska ma to do siebie ,obrzarstwo:tak:a jak Krystian pasowało jedzenie?
4 muchy zdrowka dla dzieciaczkow

Ostatnia edycja:
reklama
4muchy ja również dołączam się do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia dla Julci. Najgorzej jak dzieci chorują :-( .
Katin szkoda, że moja Nati nie miała wolnego :-( , poznałaby nową koleżankę. Mogłyby sobotę i niedzielę spędzić razem.
Pogoda dzisiaj koszmarna :wściekła/y: . Na google pokazuje taką do wtorku, kicha. Mój mały znowu będzie marudny, ponieważ by tylko na podwórku siedział a przy tej pogodzie nie za bardzo :crazy: .
Ciekawe czy uda mi się później do kompa dojść, bo wczoraj :no: . Najpierw syn grał przez net, później córka z koleżanką The Sims3 przerabiały. Jak kładłam się spać ( Roxana wczoraj krótko po 21 :-D ) to jeszcze siedziały.
Dzisiaj do pracy.
Życzę wszystkim miłego dnia, wbrew pogodzie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry