reklama

Mamy z Bradford

Doris mnie możesz zabrać. Polecam się :-D:-D:-D:-D:-D.
Ty sobie wyobraź, że nie mam już ani jednego kotka. Jedni rano jednego wzięli, a po południu następni aż 3 :szok::szok::szok::szok:. Matka chodzi i szuka.

reklama
hej
A ja mam dzisiaj lenia do kwadratu- wciaz jeszcze w pizamie i juz spalam z szymonem prawie 3 godziny:szok: Chyba sie zalatwilam:angry:
Kasia8118- jakos tak ciasno na drodze bylo w guiseley i jechalismy chyba 5 na godz plus swiatla :wściekła/y:
Doris78- a na jaka ksiazke maly narobil:-D:-D:-D:-D:-D Musisz mu chyba cos nowego zakupic:-D:-D:-D Moze ta jakas nudna jest:-D:-D:-D
mamatrojeczki- jak ja kiedys te simsy lubilam:tak: a ile smiechu z tego bylo:-D:-D
katin- jak my dostalismy taki rachunek to moj tesc sie smial ze teraz kapiel w jednej wannie- i najpierw pan domu a potem w tej samej wodzie reszta:-D:-D:-D
Na szczescie moj sie zlitowal:-D:-D:-D:-D
mojadzidzia- a ty masz prawo jazdy?

Juz chyba nie ma sensu sie ubierac, co?:-p:-p:-p:rofl2::rofl2:

Witam wszystkie mamusie:)Jakos ta pogoda szybko sie zmienia:)U nas maly szpital w domu moja Aga ma powiekszone migdaly,a ja mam zapalenie zatok:(((doris78-nie wiem gdzie co tu jest wiec nie wiem nic na temat tych kulek ale bylabym zaciekawiona a wszczegolnosci Aga.:laugh2:katin-my nie narzekamy fajnie sie tu mieszka i wogole:-)pozdrawiam wszystkich;-)

Doris78 serdecznie dziękuję za namiary, sprawdzę jak z dojazdem autobusem. :-)
Roksana1 Jak tyle kotów na raz to może na obiad ?:szok::baffled::crazy:
Ampar3 jakbym miała czas to jeszcze bym posiedziała i pograła, ta gra strasznie wciąga. Ile nocy przy wcześniejszych wersjach zarwałam to :szok::szok::szok:
Mojadzidzia i Kasia8118 ja na zgagę piłam Gaviscon, pomagał :tak: i kupicie bez recepty

Witam sie wieczornie:-)
MOJADZIDZIA-ksiazke przeczytalam:-)przy najblizszej okazjii Ci ja oddam,albo za twoim pozwoleniem podam dalej:-)
Roksana-ja tez na koniec sie poryczalam:-(
No i masz spokoj z glowy z kotkami,do nastepnego razu:-D:-D

A tak apropo tek ksiazki,to bardzo mi sie podobala postawa jej rodzicow:no:co to znaczy ,jak matka powiedziala-sama wybralas tak.Albo ojca-nie stac nas zeby ciebie utrzymywac:wściekła/y::wściekła/y:
No kurna ,uczy sie to maja zasrany-sorki-obowiazek ja utrzymywac:angry::angry:

No i jeszcze apropo tej gry Sims moj Kuba tez juz sie w nia wciagnal:-D

roksana1 wlasnie skonczylam czytac ksiazke ktora dostalam od ciebie-calkiem nie najgorszy kryminalek :tak:
mamatrójeczki ja na zgage dostalam peptac od poloznej na recepte (mozna rowniez kupic i bez) dziala tak samo jak gaviscon ale my mamy go za darmo a taka duza butelka gavisconu kosztuje okolo Ł10 wiec po co placic jak mozna miec za free :-D
ampar3 no wlasnie w tym problem ze nie mam prawka bo jak bym miala to juz dawno smigalabym sobie jakąś małą pełnoletnią furką :-D
doris78 oczywiscie jezeli sa chetne to mozesz ksiazke podac dalej,no patrz a ja jakos nie plakalam :-p ale tez jestem zaskoczona postepowaniem rodzicow tej dziewczyny szczegolnie ze mieli tylko dwie corki i jakos tej drugiej nie kazali sie wyprowadzic bo nie stac ich bylo na utrzymanie,az ciezko uwierzyc ze to prawdziwa historia ale zapewne jest takich bardzo duzo tylko niespisanych :confused2:

Witam Laseczki!
Witam na poczatek nowe mamusie!
My jak zwykle piszecie TOMY:-), wiec nie przeczytalam całego> :/.Moze jkaos to wybaczycie.
U mnie bez wiekszych zmian, w pon tesciowa wraca do PL, ja ide ostatni dzien do Nexta, a i tak niebawem koniec!
Mały zaczyna po feriach znowu rpzedszkole od poniedzialku i tak bd skazana na samotnosc:/.

ALexnow- jak juz wiesz to ja mieszkam na BD 4 i jestem zadowlona z kulek, ja jak ja ale moj Marcel bardzo!Nawet zastanawiam sie nad urodzinami dla niego tam .
Czy ktoras z WAS robila tam urodzinki>!

No i po carboodzie. wystroiłam się z rana a tam tylko jeden sprzedający. Więc niestety. A szkoda. Dobrze, że zdążyłam kupić parę drobiazgów.
Miłego dnia dziewczynki

reklama
Witam wszystkie śpiochy widzę że tylko Roksanna obecna na posterunku;-).A mi się dzisiaj kiepsko spało jakieś głupie sny miałam i co chwila biegałam siusiu:sorry:.To co zapowiada sie dzisiaj kolejny mało ciekawy dzień:baffled:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry