reklama

Mamy z Bradford

Czesc
U mnie tez nudy, Majka spi maz na golfie a ja w szlafroku przed telewizorem.
Ktos jeszcze chetny w nastepnym tygodniu u mnie ???
roksanna1 - no to faktycznie zakupy udane:laugh2::laugh2::laugh2:

RENATA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO STO LAT!!!

reklama
witam kolezanki:-)bożenam-jeszcze tam nie bylam na tych kulkach i dowiedzialam sie o tym od was,ale moze jak nam sie spodoba to w styczniu zrobie urodzinki mojej Agi.Jakoz ta pogoda mnie nie zadowala siedze caly dzien w domu nie mam ochoty sie nawet ubrac,meża zawolali do pracy wiec nie wiem kiedy wroci.:-)pozdrawiam:-)

U mnie też wieje nudą, pospałam 2 godzinki ( więcej mały nie dał :-( ) i chyba pójdę z nim na rowerek. Przynajmniej narazie nie pada. Brakuje mi tutaj placu zabaw. Jak mieszkałam na BD3 to niedaleko domu miałam fajny, tutaj niestety nie ma :wściekła/y: . To jedyny minus mieszkania tutaj ale bardzo ważny przy maluchu.
No nic trzeba się zmobilizować i iść z dzieckiem.
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego popołudnia:-D

czesc kobietki u nas juz prawie pomalowane we wtorek przyjda zakladac wykladzine i sie przenosimy na gore urzadac:tak::tak::tak:
katin
Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas

Czesc :-):-)
KATIN-WSZYSTKIEGO NAJ..NAJ...NAJLEPSZEGO:-):-)I jak minal dzien??zrobil Ci maz jakas niespodzianke??
BOZENA M-tam robila urodziny Monika1213 i bylo fajnie,dzieci sie troche bawia,potem maja poczestunek;jakies kanapki,pizza ,chipsy a potem pani z 10 minut wymysla im jakies zabawy.Urodziny trwaja 1.45 :-)
ROKSANA-No to wyboru nie mialas za duzego,pewnie przez ta pogoda tak malo bylo

Wlasnie wybieramy sie jutro tam z Sylwia,jest ktoras chetna jeszcze?????
Ja niestety nie moge nikogo zabarc ,bo sama sie wpycham do Sylwii samochodu:-)

Ostatnia edycja:
Halo jest tu ktos, pewnie jutro zacznie sie pisanie:-D
Dziewczyny pisze bo znajoma ma super fotelik z mamas & papas (model prima pappa) do sprzedania i chce jedynie £30 (ja juz mam podobny, jak cos to on jest u mnie) a to zdjecia:

p6010334.jpg
p6010329.jpg
p6010328.jpg

Katin WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)

witam dziewczynki u mnie weekend nie za fajnie minol :baffled:

kobietki mam problem ze stopami :-( strasznie mi puchna ale to nie jest najgorsze bo to normalne ale do tego caly czas sa zimne i sinieja mi i nie wiem co robic moja mama mowi ze to nie jest normalne i ze mam zadzwonic do poloznej albo do lekarza isc czy cos a wy co radzicie miala ktoras z was tak ? do tego nie najlepiej sie czuje taka jakas slaba jestem i slabo mi sie robi czasem :-(:-(:-(:-(

reklama
natalka lepiej zadzwoń do położnej, bo jeżeli stopy Ci sinieją to słabe krążenie masz

Katin Najlepsze życzenia z okazji urodzin

Ja przez tą ospę Julki strasznie zmęczona jestem, bo Julka w nocy spać nie może. Przez weekend to na zmianę z Robertem wstawaliśmy. A od dzisiaj sama na posteruku bo Robert rano do pracy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry