katin
mama Natalki i Huberta
BARDZO DZIEKUJE WSZYSTKI ZA ZYCZENIA NA FORUM I NK.
DORIS dzien urodzin minoł całkiem normalnie ale to na moje zyczenie
Przez te ciepłe dni , tak duzo sie działo ,wiec ta niedziele chciałam spedzic na lenistwie.Były wiec tylko kwiaty i buziaczki
MARTA ja oczywiscie odpadam ,moim szkraba zaczeła sie juz szkoła :-(moge tylko na weekendy
NATALKA.uwazaj na ta opuchlizne i ja tez mysle ze połozna powinna Cie zobaczyc.Jak udało sie spotkanie z tatuskiem dzidzi??
4MUCHY Julcia tez na pewno umeczona
MAMATROJECZKI czy rozgladaliscie sie juz za szkoła dla Natalki??

DORIS dzien urodzin minoł całkiem normalnie ale to na moje zyczenie
Przez te ciepłe dni , tak duzo sie działo ,wiec ta niedziele chciałam spedzic na lenistwie.Były wiec tylko kwiaty i buziaczki
MARTA ja oczywiscie odpadam ,moim szkraba zaczeła sie juz szkoła :-(moge tylko na weekendy

NATALKA.uwazaj na ta opuchlizne i ja tez mysle ze połozna powinna Cie zobaczyc.Jak udało sie spotkanie z tatuskiem dzidzi??
4MUCHY Julcia tez na pewno umeczona
MAMATROJECZKI czy rozgladaliscie sie juz za szkoła dla Natalki??
)musze ja wyleczyc bo 20 czerwca lecimy do Polski na wesela mojego meza brata.
Jakos mi dziwnie po 8 miesiacach poleciec i zobaczyc rodznke ale nie moge sie juz doczekac
ale chyba jutro wstane i zadzwonie tylko nie chce zeby sobie ta polozna pomyslala ze z kazda pierdola do niej latam no ale co zrobic :-(

Wkurza mnie to troche bo moj maz ma chore oczy i mam nadzieje ze bedzie ok ze to tylko zatkany kanal.