reklama

Mamy z Bradford

BARDZO DZIEKUJE WSZYSTKI ZA ZYCZENIA NA FORUM I NK.:happy:
DORIS dzien urodzin minoł całkiem normalnie ale to na moje zyczenie:tak:Przez te ciepłe dni , tak duzo sie działo ,wiec ta niedziele chciałam spedzic na lenistwie.Były wiec tylko kwiaty i buziaczki:tak:
MARTA ja oczywiscie odpadam ,moim szkraba zaczeła sie juz szkoła :-(moge tylko na weekendy:tak:
NATALKA.uwazaj na ta opuchlizne i ja tez mysle ze połozna powinna Cie zobaczyc.Jak udało sie spotkanie z tatuskiem dzidzi??
4MUCHY Julcia tez na pewno umeczona
MAMATROJECZKI czy rozgladaliscie sie juz za szkoła dla Natalki??

reklama
witam:-)jakos z weekendu nie jestem zadowolona pogoda nie dopisala:-(dzis musze isc z moja niunia do lekarza ma taki kaszel duszoncy ze az wymiotuje a do tego jeszcze na pupie i nogach wyszly jej jakies plamy(nie wiem co to:no:)musze ja wyleczyc bo 20 czerwca lecimy do Polski na wesela mojego meza brata.:-DJakos mi dziwnie po 8 miesiacach poleciec i zobaczyc rodznke ale nie moge sie juz doczekac:-Dpozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia:-):-):-)

Czesc:-)
Mu juz po kulkach:-)teraz Dawid spi a mama na bb:-D:-D
NATALKA-i jak dzwonilas do lekarza,albo bylas???
ALEXNOW-ja taz nie moglam sie doczekac jak pierwszy raz lecialam do Polski:-)
Zdrowka dla Agnieszki:-)
AMPAR-a Ty juz pracujesz?/nic sie nie odzywasz:no:
KATIN-no to najwazniejsze ze kwiatki byly:-)

Ide obiad majstrowac:tak:

Witam
Słoneczko wychodzi. Od razu inaczej człowiek funkcjonuje.
Katin ja też dostałam dziś rachunek za prąd. 800, no pon ad, ale już dzwoniłam i wyjaśnione. Zawyżyli trochę. I tak będzie wysoki bo cały rok nie płaciłam. Ale co się zdenerwowałam jak go zobaczyłam to moje. W ogóle przenoszę się ze wszystkimi rachunkami do British gas a a npower nie chce mieć nic wspólnego, oprócz rozliczenia końcowego i świętego spokoju.:-):-)
4muchy współczuje ci z Julą. Ospa dla takiego malucha to nic fajnego.

To co, kiedy robimy spotkanie u Marty?

witam :-)

doris nie dzwonilam bo polozna dala mi numer na ktory moge dzwonic do 8;30 a ja jeszcze wtedy spalam :eek: ale chyba jutro wstane i zadzwonie tylko nie chce zeby sobie ta polozna pomyslala ze z kazda pierdola do niej latam no ale co zrobic :-(

roksanna1 a jak tam poszukiwania pracy szukasz jeszcze czy jedak bedziesz siedziala w domku ;-)

agnieszkauk aniteczka a wy co tak dlugo sie nie odzywacie ?? :szok:

Katin dołączam się do życzeń, spóźnione ale szczere :-) Wszystkiego co sobie wymarzysz by się spełniło :tak: Katin Natalka już chodzi do siodmej klasy do Birkdale Hight School, dojeżdża do Dewsbery , ale zastanawiam się czy nie zmienię im szkoły. Tracą sporo czasu na dojazdy. Zapisałam ich tam tylko dlatego, że syna kolega tam chodzi i wiedzialam, że jest spokojnie. W Bradford chodził do Carlton Booling (jakoś tak) na BD3 ale tam panował rasizm i pod koniec roku szkolnego syn został pobity. Nawet wskazał sprawcow w szkole, ale jak zjawiła się po jakimś czasie policja to nauczyciel, który prowadzil rozmowę z Markiem wyparł się , że Marek nikogo nie wskazał. Koleżanki syn to był cały rok prześladowany. Tutaj jest spokój, ale trochę daleko. Muszę zorientować się czy jest tutaj coś na miejscu i czy ich przyjmą.
Doris78 żałuję, że nie byłam na tych kulkach, ale jestem zbyt zmęczona by wlec się autobusem. A dzisiaj mąż na rano w pracy a starsze w szkole, więc nawet nie pospałam :-( . W przyszłym tygodniu powinnam być obecna :-D

hej
Ja dzisiaj mialam szkolenie a w nocy przyjezdza moja mama wiec przez 2 tygodnie odpadam ze spotkan:-( Stesknilam sie strasznie za synkiem :-(. Cale szczescie ze bede pracowala tylko 2 nocki jak szymus bedzie spal. Tylko jakos musze przejsc ten dwutygodniowy trening:-(

ampar dasz sobie rade sprytna z ciebie kobietka :tak::tak::tak:
ja wlasnie pomalowalam prawie caly przedpokoj zostawilam troche facetom:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:cos pogoda sie psuje jutro albo pojutrze zakladaja nam wykladzine i w koncu przeprowadzka:-D:tak::tak:

reklama
Hej Kolezanki !Mnie znowu nie bylo dllllllllugo ,ale juz jestem i postaram sie byc;-)
Pamietacie jak pisalam o mojej Olivki oczku :-(wiec nadal jej ropieje:-(Juz dostala krople 2 razy i ciagle to ma.Mamy skierowanie do szpitala ale to okolo 6 tyg jeszcze potrwa zanim ja przyjma:wściekła/y:Wkurza mnie to troche bo moj maz ma chore oczy i mam nadzieje ze bedzie ok ze to tylko zatkany kanal.
A czy szykuje sie jakies spotkanie w tym tyg?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry