reklama

Mamy z Bradford

hej :-)
Oj naprawde cos cichutko tutaj :-(
no w tym tygodniu jakies spotkanie by sie przydalo :tak:
sylwia mojadzidzia a wy juz spakowane do szpitala ?? wogole to kiedy juz trzeba mniec wszystko przygotowane ? i co jest potrzebne do szpitala ?
dziewczynki wiecie gdzie mozna tu kupic kosmetyki firmy Oilatum ?

reklama
mamatrójeczki 8 miesiac na nockach :szok: wspolczuje :-( musisz byc juz wkonczona tym , urlop by sie pewnie jakis Ci przydal no ale jak trzeba pracowac to co zrobic .

mamatrójeczki jeste niesamowita, tak długo dajesz radę.Ja pracowałam kiedyś na nocki ale to było jeszcze jak nie miałam dzieci. A i tak nie dawałam rady.

Wczoraj Robert wystawiał kilka rzeczy na e-bayu. Adaś usłyszał że trzeba coś wystawić i zrobić zdjęcie i już można sprzedawać. Więc Adaś postaniowił sprzedć zabawki którymi się nie bawi. Wystawił przed swój pokój, przyszedł do mnie i zapytał czy mogłaby zrobic zdjęcia jego zabawkom:-):-):-)

Julia od wczoraj czuje się znacznie lepiej. Przespała noc bez budzenia się. Ma jeszcze krosty ale widać że już tak nie swędzi. :-):-D

A jak tam samopoczucie natalka,sylwiam, mojadzidzia, kasia8118
Natalka byłaś u lekarza albo u położnej

4muchy no to juz chyba konczy sie ta paskudna ospa u Julci :tak: u lekarza ani poloznej nie bylam ale juz jest lepiej stupki mam troche spuchnete tylko mama mi je rozmasowala i pomoglo troche ;-) tylko wczoraj mialam takie lekkie skurcze i sie przestraszylam i brzuch mi tak twardnial ale czytalam ze tak moze byc juz w 8 miesiacu ale dopiero dotarlo do mnie ze to juz nie dlugo i bac sie zaczelam :baffled:

hejka kobitki!
My juz po play grupie :tak: i jeszcze mialysmy zabawe z mala sasiadka w piaskownicy wiec moja Abi smacznie teraz spi:-) no i oczywiscie Olivka tez wiec sobie odpoczywam.
Kasia 8118 moje dziewczynki maja sie swietnie(poza tym oczkiem Olivki) jest super:-)
Abi bardzo kocha swoja mala siostrzyczke czasami musze uwazac zeby jej nie udusila z tej milosci:-D

Czesc,

Ja juz w UK. Wczoraj w nocy przyjechalismy. Koniec wakacji, czas sie do roboty brac, bo jest do czego. Narobilam sobie "bigosu" w domu :wściekła/y: Wyjezdzajac wylaczylam lodowke zamiast mikrofalki :wściekła/y: Lodowka jest do wywalenia :crazy::wściekła/y: Ale jestem na siebie wsciekla!
Teraz czekam na moja polowke, az przyjedzie. Powinien byc w piatek rano.

Kasia witaj spowrotem:-) Wiem co czujesz jeśli chodzi o lodówkę bo ja miałam tak dwa razy:angry::wściekła/y::angry:

Natalka tak jak napisała 4muchy:tak: Oilatum dostaniesz w aptece. Tylko ja na Twoim miejscu wstrzymałabym się z kupnem. One owszem są dobre ale też bardzo drogie a może Twoja mała nie będzie miała problemów ze skórą i zwykłe kosmetyki Ci stykną:-)

4muchy moje samopoczucie jest tragiczne:angry::-( Męczę się już z tym brzuchem. Mała kopie mnie po żebrach:-( Chciałabym żeby już był 2 lipiec:sorry:

Oleska mój Marcel też bardzo mocno miłośc okazuje (gryząc np:baffled:) i będę musiała miec oczy dookoła głowy:baffled:

Kasia ja cie witam cieplutko,bo pogoda sie nie popisała:-D
Sylwia badz twarda:tak:,juz niedługo moze dzidzius Cie zaskoczy,i kilka dni wczesniej wyskoczy:happy:
Oleska jak Hubercik był malutki,tak nagle zaczoł strasznie płakac,oczywiscie Natalka była obok .Kiedy sie jej zapytałam dlaczego tak sie rozpłakał,ona na to
ze ugryzła Go,ale z miłosci:baffled:a mi rece opadły:-D
Mamatrojeczki ja jak tylko zuwaze ze Hubert nie bawi sie jakimis zabawkami to je chowam:tak:za kilka miesiecy wiciagam ,reaguje jak na nowe:tak:naprawde działa.

reklama
Natalka u nas Chris miał problemy ze skórą (podobno bardzo często tutaj dzieci reagują na początu na wodę - alergicznie; u nas malemu to aż zaczęły się robić tak jakby strupki) i lekarz przepisał te kosmetyki oilatum, więc dostałam na receptę bezpłatnie z apteki. Niestety nic nie pomogły, zapisano kolejną maść, też nic. Pomogły mu kosmetyki boots-a. Jest tam bardzo fajna pianka do kąpieli. Wygląda jak mydło w płynie, łatwo ją aplikować i możesz nią myć całe ciało maluszka. Bardzo polecam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry