reklama

Mamy z Bradford

witam panie noca:-)bylam z mala u lekarza,ale nie jestem zadowolona:no:lekarz stwierdzil ze ma lekkie zapalenie gardla a te plamki na pupie i nogach to moga byc od choroby nie kazal niczym smarowac ani nic z tym zrobic powiedzial ,ze samo zejdzie nic poczekam jak pojade do Polski i nie zejda te plamy pojde do mojej doktorki i zobacze co ona na to;-)po lekarzu wrocilam do domu i wystraszylam sie tego balaganu jaki panowal:no:wiec Aga usnela a ja za sprzatanko.Jakos nie moge spac przez te zatoki pozdrawiam serdecznie i do uslyszenia jutro:laugh2:

reklama
Witam z ranka. Ja właśnie wróciłam z pracy, czekam aż wanna napełni się wodą i troszkę w niej poleniu****ę, może coś poczytam. Później może pojedziemy z małym na te kulki. Ale najpierw muszę się troszkę przekimać. Życzę wszystkim miłego dnia. Jak się uda to odezwę sie później :-)

Hej kobietki :-)

chcialam dzis sie przejsc troche ale taka pogoda ze nie wiem czy bedzie mi sie chcialo :wściekła/y:
alexnow tak jest tutaj z tymi lekarzami :baffled: oni na wszystko paracetamol albo nic :eek:
doris78 no ten Twoj Kubus juz kabinuje ciekawe co bedzie dalej :szok:
sylwia dobrze ze napisalas o aparacie bo bym pewnie nie wziela a przeciesz dzidzi trzeba fotki porobic a mozna juz robic fotki na porodowce jak tylko dzidzia wyjdzie ?

Witam:-).Ale nie chciało mi się dzisiaj wstac:no:.Za oknem jakoś tak szaro i chyba zimno bo i w mieszkaniu lekki chłód:-(.Natalka a kto będzie z tobą przy porodzie?Kasia.j witaj:-).My niestety zapomnieliuśmy aparatu zabrac do szpitala jak rodziłam Krystiana:-(.I nie mam zdjęcia z pierwszych godzin jego życia.Dopiero na drugi dzień zrobiliśmy zdjęcia małemu w szpitalu:tak:.Teraz tez nie będę miała żadnego zdjęcia zaraz po narodzinach bo niestety bedę rodzic bez męża:-(.

Dziendobry

Ja dzis zrobilam sobie pobudke o 5 rano, zeby zajac sie lodowka. Bo to robota nie przy dzieciach. Mam nadzieje, ze jakos dotrwam do wieczora :-(

Kasia8118 - mozesz przeciez poprosic polozna albo pielegniarke o zdjecie; a Twoj nie chce byc, czy nie moze?

czesc kobietki my niedawno z Wiki wstalysmy chociaz sie wyspałam jestem wkurzona troszke bo nie ma nikogo od zakladania wykladzin ciekawe kiedy to zrobia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja myslalam ze na weekend juz bedzie wszystko gotowe
kasia bardzo mi przykro z powodu lodówki fajnie ze juz jestes wszytkie oczywiscie tesknilysmy
a ja zaraz wybieram sie do pracy mojego meza bo zapomnial bidulek kanapek dobrze ze to niedaleko:-D:-D:-D:-D

Hejka:-)

Kasia8118 miałam właśnie napisac to samo co Kasia.j że położna na pewno Ci zrobi jakąś fotkę więc warto aparat zabrac:tak:

Natalka tutaj jak chcesz to możesz cały poród na kamerze sobie nagrac:-D:rofl2:

Dorota będziecie dzisiaj?? Ja mam zamiar zrobic ciasto:baffled: Ciekawe czy mi wyjdzie:sorry: Pewnie nie:-p:-D:rofl2:

:-)witam ponownie:-)natalka-wlasnie zauwazylam co tu sie dzieje ,nawet nie chcial lekarz zebym sciagnela jej body i badal ja na bodach smiechu warte no i masz racje dal mi calpol.Wstalysmy z mala radosne, bo przespala cala noc bez kaszlu i zauwazylam ze plamki powoli znikaja ale samuje je kremem ,ale kupie sudokrem i bede smarowac:tak:Dzis ide z Aga do przeczkola zobaczyc moze troche pozno sie obudzilam z tym przeczkolem ,ale mam nadzieje ,ze jeszcze mi ja przyjma:szok:Naprawde nic nie wiedzialam ,ze tu dzieci od 4 lat chodza do szkoly,dopiero kolezanka mi sie zapytala czy mam juz wybrana zerowke(myslalam ze ona zartuje,ale to byla prawda)Losie co oni robia z tych dzieci,gdzie ich dziecinstwo!!!!!pozdrawiam i do uslyszenai pozniej:-)

reklama
kurde dzwonilam do fryzjerki i nie odbiera :eek: a chce wkoncu cos z tymi wlosami zrobic bo nie wytrzymam juz :-(
kasia8118 moj byly albo mama jeszcze sie zastanawiam kogo wziac bo oby dwoch chyba nie moge no nie ? a Ty chcesz sama rodzic ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry