reklama

Mamy z Bradford

kasia.j witam spowrotem ;-) jak urlop udany ? wspolczuje z lodowka :baffled:

sylwia.m dasz rade juz malutko zostalo w sumie to juz chyba w kazdej chwili mozesz rodzic co ?

reklama
Marta84 kochana z checia bym Cie odwiedziala ;-) tylko kompletnie nie mam pojecie jak do Ciebie dojechac :-( jedzie tam jakis autobus wogole jak to jest daleko ??

czes wszystkim!
kasia.j witaj po urlopie,ale niemila niespodzianka cie zastala w domu-wspolczuje! :confused2:
4muchy moje malenstwo tez daje mi popalic ale gorsze jest moje samopoczucie,caly czas czuje sie zmeczona ale wcale nie moge spac i totalnie na nic nie mam sily :no:
natalka90 mi dziewczyny 'pomagaly' spakowac torbe do szpitala bo tez nie wiedzialm co mam zabrac ze soba,wiec mam 2koszule nocne,szlafrok,kapcie,recznik dla siebie i malenstwa,kosmetyki do kapieli-uzywam j&j wiec nie musze brac dla malej osobno,ubranka i pieluszki,nawilzane husteczki,duze podpaski no i gumke do wlosow :-D sylwia.m dopisz jak cos przeoczylam to i mi sie przyda ;-)
marta84 ja rowniez chetnie bym cie odwiedzila ale lipa z dojazdem :baffled:
oleska no wlasnie,napisz jak ci sie mieszka na holmwood-ja osobiscie duzo zlych opini slyszalam na temat tej dzielnicy wiec ciekawa jestem jak tobie sie tam podoba :sorry:
katin pomyslowe z tym chowaniem zabawek :tak:

Natalka jeszcze do torby zapakuj aparat:tak:;-) Ubranie dla siebie na wyjście no i ja jeszcze biorę jakieś przekąski dla Rafała:tak:
I to chyba wszystko:baffled: Już sama nie pamiętam co do tej torby wsadziłam:sorry:

Mamotrójeczki nie dziwię się, że masz dosyc takiego trybu życia:baffled: Ja nie wiem czy miesiąc bym wytrzymała a co dopiero 8:baffled:

Mojadzidzia ja czuję się tak samo:baffled: Już nie mam siły na nic:-( Dzisiaj cały dzień miałam brzuch twardy jak kamień i bardzo obolały:-( Do tego jeszcze jest mi niedobrze:-(

Katin mam taką cichą nadzieję, że mała nie przetrzyma mnie zbyt długo ale jak to będzie to zobaczymy:sorry:

A ja się waham nad spotkaniem, dlatego się nie odzywam. Jak już się umówicie to ja wtedy się zdecyduję w zależności od tego jak będę sie czuła.

4 muchy Domek jest super,mieszkamy na BD4 ale na Dudley Hill to nie jest holmwood ale ta dzielnica jest blizej Wakefield road.Sasiedzi spoko narazie ;-)jednych wogole nie slychac a drudzy czasem sie kloca ze swoja nastoletnia corka ale to to chyba normalne:-D i tak to bez porownania do tamtych z bloku.

Moja Abi jeszcze nie ugryzla Olivki z milosci i mam nadzieje ze uda sie nam bez tego ona to sciska ja z milosci, ale ja staram sie bardzo z nia uwazac bo ona jest bardzo energiczna.

Witam z wieczora i ja mam chwile wolnego bo tata myje małego a pózniej go usypia:tak:.A co wczoraj robiłam to ja:tak::-D to dziś jego kolej:tak:.4muchy ja czuje się super tylko strasznie sie rozleniwiłam:tak:;-).Oleska a ile ty masz sypialni,jeśli można zapytac:baffled:?Długo czekałaś na domek?

reklama
Czesc z wieczorka:-)
KASIA J-oj to Cie nie mila niespodzianka w domu zastala:-(Ale Twoj B jeszcze sie byczy w Pl ,jemu to dobrze:-D:-D

MAMATROJECZKI-ja tez Ciebie podziwiam ze dajesz rade:tak:przeciez przy dziecku i w domu jest tyle do roboty:eek:
Ja tez sie obawiam jak Kuba potem pojdzie do secendary i bedzie jakis rasizm:eek:mam nadzieje ze do tego czasu jakos z tym sie uspokoi:tak:

Dzisiaj ze szkoly Kubusia po mnie zadzwonili,zebym go odebrala bo sie zle czuje,No i ja po Niego pojechalam a On co??zdrowy jak ryba,po 15 minutach jak przyszedl do domu juz sie ze mna poklocil:wściekła/y:maly symulant mi rosnie:angry:
Troche glowa go bolala.Ale wiadomo jak to w szkole wszystkie panie sie nad Nim rozczulaly a On tylko przytakiwal:baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry