reklama

Mamy z Bradford

hej
Ja znowu tylko na chwile. Widze ze sie nikt na wies nie chce wybarac. No nic jak ktoras ma ochote w nastepnym w albo tym tygodniu to zapraszam.

mojadzidzia - rozbawilas mnie z ta gumka, milo ze pamietasz:laugh2:
kasia8118 - jak bede w UK(a pewnie bede) to malego mozecie podrzucic do nas. Nie bedziesz rodzila przez tydzien wiec to nie problem.

mamatrojeczki- zdjecie bomba.Ile mial wzrostu i ile wazyl??? kto przecinal pepowine??? chcialas wyjsc czy cie wypisali po 6h. Ja wyszlam po 14h. aha ja tez rodzilam w skarpetkach ;)

Ostatnia edycja:
reklama
dodzwonilam sie do innej fryzjerki i sie umowilam na srode za tydzien wkoncu jak czlowiek bede wygladala :tak::-)

kasia8118 pewnie ktos Ci popilnuje malego na te pare godzin :tak:
mamatrójeczki fajna fotka :tak::tak: to fajnie ze dwie osoby moga byc jeden problem z glowy :-)
mojadzidzia ja juz mojej mamie dalam zadanie ze ma mi dla malej wszystko wyprac ale tez bedzie prala w pralce chyba a ja sobie poprasuje ale jeszcze troszke z tym poczekam bo mam jeszcze czas :-)

Hej ja wróciłam ze spacerku mały śpi więc jest chwila wolnego:tak:.4muchy nie każda mama może sobie pozwolic na dłuższy urlop.Niestety obie babcie są pracujące.Wiesz jak to jest nigdy nie wiadomo kiedy zacznie się rodzic czy dwa tygodnie wcześniej czy pózniej:baffled:.A tak szczerze to ja jestem zmęczona jak mam gości z Pl dłużej 2 tygodnie:zawstydzona/y:.Jeżeli chodzi o ciuszki dla dzidzi to ja większosc prałam w pralce ale nie wyszystkie:tak:.Marta84 uwazaj co mi proponujesz bo się jeszcze upomne :tak::-D.

hejka wlasnie wrocilam ze szkoly(columbas albo jakos tak)no i tak jak sie martwilam juz za pozno,ale kobieta popyta sie i oddzwoni do mnie czy przyjma mala do przeczkola,martwie sie gdzie tu jeszcze poszukac przeczkola jak ktoras z was moze mi pomoc to bardzo prosze bede wdzieczna:-):tak:

Byłam dzis na wycieczce z moim synkiem w Hlifaxie i wrociłam strasznie padnieta Bardzo miło zaskoczyłam sie opieka nad dziecmi:tak:było 24 uczni a 15 opiekunow:baffled:8 osob było pracownikami szkoły reszta to mamy:happy:
Alexnow ja tez juz sie przekonałam do angielskich lekarzy,trzeba im zaufac,oni wiedza co robia:tak:
Kasia8118 ja tez jestem gotowa zaopiekawac sie Twoim maluszkiem ,wiec sama widzisz ile tu masz ciotek gotowych na stanowisku;-)
Doris oj mysle ze bede sie u Ciebie radzic bo moj tez wyglada na niezłego gagatka ,wiec Ty probuj co działa a mi podsuniesz gotowce:-D\

katin chyba cos mi nie wyszlo :baffled:

Załączniki

• !BTOsj7g!mk~$(KGrHgoH-C4EjlLlzVVHBKHWtCiBRQ~~_1 (Small).JPG
    !BTOsj7g!mk~$(KGrHgoH-C4EjlLlzVVHBKHWtCiBRQ~~_1 (Small).JPG
    26,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry