reklama

Mamy z Bradford

CZesc:-):-)
Ale pada:-(i co tutaj robic:baffled:
MAMATROJECZKI-A twoje starsze dzieci chodza do Polskiej szkoly??
Nie masz innego wyjscia jak kupic kazedmu komputer:-D:-D:-Di kazdy bedzie zadowolony:-D:-D
ALEXNOW-chodzisz moze na te kulki na dudley hill na bd 4??Bo my ostatnio z Sylwia zaczelysmy tak jezdzic:-)przewaznie w poniedzialki jezdzimy:-)
KASIA 81118-ATy jak po obzarstwie ,zyjesz??:-D
ANITECZKA-jak tam urzadzilas juz sie???
MONIKA1213-A Ty masz juz internet?/
KATIN-moj J sie zalamal ,jak zobaczyl ile nam obcieli tax credit, i dlatego wzial sie za nadgodziny:-D:-D
Natalka-JAK tam weekend z Bylym??

Reszte pozdrawiam, bo juz nie wiem co napisac:baffled::baffled:Zycze milej soboty:-)Napewno wszystkie spedza je w plenerze:-D:-D:-D;-):-p:-p

reklama
Witaj Doris78 , Marek z Natalką nie chodzą do polskiej szkoły, nie chcą, a ja też nie chcę zabierać im weekendu. Z dojazdem zabrałoby im to około 6 godzin jak nie więcej. Trochę szkoda, bo mogłyby poznać inne polskie dzieci, ale mówi sie trudno.
Napisz mi o której jeździsz z małym do tego play centre, to może się wybiorę. Tylko nie wiem czy w ten poniedziałek mi sie uda, ponieważ mój pracuje do wtorku na rano i nie będę miała kierowcy:-D .

Witam w ten piękny deszczowy poranek:-).Planów na dzisiaj zero:-(.Mąż jeszcze śpi ,a mały ogląda bajki:tak:.Doris78 żyje i czuje się wyśmienicie:tak:.Wszystko się już ułożyło w żołądku i mogę jesc dalej:tak::-D.Katia w sumie nie byliśmy tam pierwszy raz także Krystian coś tam skubnął bo nie miał wyboru bo go trochę przegłodziłam:tak:;-).Boże co tu robic:baffled:?

Witam Dziewczynki.
Ale wczoraj zmarzłam. Wyszłam z domu jak było ciepło a wracałam ...brrrr. Koleżanka oferowała mi bluzę ale wiecie ona ma rozmiar 8 :-D:-D:-D:-D. Chciałam być twarda i jak doszłam do domu to nie czułam rąk.
Dziś skoro taka pogoda to może na forum będzie frekwencja. :-D

Witam
Przyszło nam dzis rozliczenie za gaz i elektryke,prawie 500f a moj maz tak na luzie do tego podszedł:baffled:robi sobie jaja i wszystko wyłacz:tak:powiedział ze myjemy zeby i cała reszte w zimnej wodzie :-D:-D:-Dpodziwam Go za poczucie humoru.
Teraz pojechał na siłownie wiec korzystam ile moge:-D:-D
Mamatrojeczki koniecznie musimy poznac dziewczyny,mojej Natalce bardzo brakuje dziewczynek w jej wieku:tak:
Doris my własnie teraz cierpimy z tego powodu,bo w tamtym roku duzo nadgodzin+ dotacje,ale koniec dobrego.dotacje ucieli a pracy mniej:-(

cholera wcielo mi posta a taki byl dlugi!!!! :wściekła/y:
no coz zaczne jeszcze raz-w koncu nigdzie mi sie nie spieszy :baffled: mialam isc na zakupy ale pogoda mnie nie nastraja :no:
katin w takim razie czekam na telefon,mam nadzieje ze moze chociaz z rana nie bedzie padalo bo ja mam w domu tylko taki mega duzy parasol i istnieje ryzyko ze powydlubuje wszystkim oczy :-D
mamatrójeczki jedyne wyjscie dla ciebie to kupic potajemnie laptopa a dzieci niech walcza o komputer ;-) wiem co to za bol jak sie nie ma kierowcy do dyspozycji 24h :confused2:
roksana1 gratuluje odwagi :-D:-D:-D zebys sie tylko nie rozchorowala
kasia8118 a nie przepisala ci polozna tego preparatu na zgage?

mojadzidzia w sumie nie prosiłam położnej o ten preparat na zgagę bo rzadko mi się pojawia :tak:.Katin i Doris78 nie tylko wam ocieli kasę;-).Co wy dziewczyny robicie taką piękną pogodę?

Witam wszystkie babki w ten piekny brytyjski dzionek;-)
Myslalam, ze w taka pogode to wszystkie siedzicie i piszecie. Juz sie balam, ze trzeba bedzie duzo nadrobic:-p
Ja wlasnie wrocilam z koni (troche mokra) ale warto bylo. Moj oglada mecz z Maja, zaraz sprobuje wyciagnac ich do Ikei.
Jakies plany na spotkanie, jak bedzie padac to moze u mnie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry