reklama

Mamy z Bradford

witam
doris78 moze zawitam na spotkanko gdzies w polowie lipca. najpierw musimy sie uzadzic... a troche gratow mamy, troche musimy dokupic. wysprzatac, pomalowac ściany na swoje kolory, rozpakować... a ja jestem tylko jedna:baffled::-D

reklama
nefretete101 to rzeczywiscie sporo pracy przed toba-nie zazdraszczam :eek: najgorsze w tym wszystkim ze nie urzadzasz swojego i po pewnym czasie trzeba sie bedzie wyprowadzic :baffled:
natalka90 no i widze ze cos sie zaczyna ukladac,czy wreszcie zmadrzal ten twoj chlopaczek? ja czuje sie dobrze,wczoraj nagralam super filmik ja mi sie malenka w brzuchu przewraca :-D od kilkudni w nocy boli mne w krzyzu ale przed snem smaruje mascia i zasypiam a pozniej to uz nc nie czuje ;-)

Witam Kobitki
Ja tez coś ostatnio bez weny:-(pewnie przez te sloneczko;-)Wczoraj byłam u GP i zaleciła tylko tabletki przeciwbólowe na 6 tyg:wściekła/y:A dzisiaj jade do prywatnej kliniki moze tam mi pomogą:-(
Ampar3 Fotki rewelacja tez obejrzałm cała stronke.Szymuś taki maleńki jeja:-)a tak na marginesie-czemu ukrywasz tak rewelacyjne miejsce na wypczynek w ilkley;-)
Sylwiam Mojadzidzia U Was kobitki lada moment i tez bedziecie tulić swoje maleństwa,Juz sie nie moge doczekać na fotki waszych ksieżniczek:tak:
Natalka90 Na cCiebie kochniutka niestety musimy jeszcze troszke poczekać;-)Ale jak narazie życze słońce milego wypoczynku w weekend,trzymam kciukaski;-)
Nic kobitki musze uciekac opłaty porobić .Buziaki i milego dnia życze

Szymon padl:szok:

jstysiak- wlasnie mowilam dziewczynom ze jak nie bedzie weny nad morze to mozna jechac nad ten odkryty basen w Ilkley- super miejsce i tam chyba grilowac mozna:tak:
natalka90- musisz wejsc na 30 strone i tam bede ja z brzuchem;-) Zycze powodzenia na weekend:tak:

Dobra ide sprzatac bo mama w poniedzialek przyjezdza:-D:-D:-D

Ampar3 u mnie to samo sie dzieje w domu po tym ciepłym,juz myslałam ze dzis doprowadze dom do ładu,ale pogoda w normie wiec ide do dzieci przed dom,:-D:-D
moze ktos ma ochote dołaczyc?
nefretete101 faktycznie czeka Cie pracowity miesiac,malowanie mozna powiedziec ze tez spadło na moje barki:tak:Dawid akurat wtedy trzaskał nadgodzinki.
Natalko90 my sobie nic nie myslimy;-):-):-)

mojadzidzia wiesz to co kupie do domu bedzie moje. i napewno zabiore wszystko jesli bede sie kolejny raz przeprowadzac. sprzatac, myc to bede dla siebie. farby co prawda ze ściany nie zdrapie ale to nie sa jakies masakryczne koszta... wałki, pędzle wszystko mam... nawet jeszcze ze 3 wiadra farby z poprzedniej pracy dominika w piwnicy stoją:-D jakis czas tam chcemy mieszkac wiec chce aby bylo nam miło
katin malowania odrazu robić nie musze bo sciany sa czyste... ale chyba załatwie nianie dla młodego i w jeden dzien ze dwa pokoje wymaluje bo kolorow chce troche wprowadzic... jak narazie to biało jak w prosektorium:-D:-D:-D

a moze jest jakas chętna do pomocy przy sprzataniu?:-D:-D:-D

Witam Was.
Pogoda rzeczywiście trochę się poprawiła, bo rano było zimno.
To może to spotkanie jutro zrobimy? Skoro Katin już może :-), a w piątek podobno ma padać, jutro ma być tak jak dziś. Nie za gorąco ale bez deszczu chociaż. Co Wy na to?

Hej ja mam jak zwykle lenia.Właśnie wróciłam od położnej wizyta super ekspresowa chyba aż 5 minut byłam w gabinecie.Spotkałam dwie znajome ciężarówki to sobie pogadałam w kolejce:tak:.Roksanna ja tam jestem chętna:tak:;-).

reklama
Cześć

Jak pogoda będzie jak dzisiaj to ja jestem chętna na spotkanie. Jutro Adaś ma wolne bo w jego szkole są wybory. Czy wasze dzieci też mają wolne od szkoły

nefretete macie że sobie coś znaleźliście niestety my ciągle szukamy i już brakuję mi nadzieji że się coś trafi fajnego:-(

doris78 czy ty kupowałaś na tą piłkę Kubie jakiś specialny strój

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry