reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej
Chcialam dzisiaj wyciagnac szymonka gdzies dalej na rowerek ale sie nie dal tylko pod blokiem chcial jezdzic:szok:
tyniaiwiki- sprobuj zadzwonic na emergency do swojej kliniki. Tam zawsze ktos przyjmuje po godzinach- podasz im objawy i ci doradza co robic albo ze masz przyjechac do szpitala. Oby bylo wszystko w porzadku
natalka90- badz twarda i sie nie przejmuj- pamietaj ze ty i dzidzia jestescie najwazniejsze:tak:
Kasia8118- mi tez wczoraj byloniedobrze od tego slonca- chyba;-)
mamatrojeczki- a nie chcesz jutro na zachodnie wybrzeze sie wybrac?;-)

A ja zaraz sie szykuje na babska dyskoteke. Milego dnia zycze i nocki tez;-)

Dziewczyny- co do jutra to sie odezwijcie- bo moj wlasnie po grila pojechal, a ja musze mieso wyjac z zamrazarki , i nie wiem co i o ktorej i jak???????????
Ja na pewno bede ode mnie smigala do blackpool bo nam inna trase tu pokazuje

Hej dziwewczyny wiem, ze troche pozno ale jesli ktos ma ochote to zapraszam na "polskiego"grilla w shibden park w Halfax ok 17-18.
A co z jutrem ???Blackpool???

ampar3 milej zabawy :-)
tynia i wiki i co z wiki jak sie czuje ??
agnieszkauk aniteczka a wy co tak cicho siedzicie ??

wiki sie przespala i juz jest lepiej ale przed spaniem dalam jej syropki mam nadzije ze jutro bedzie juz super bo pwnie dzis bedzie marudzila a cos trzeba kupic na dzien dzieck bo jeszcze teo nie zrobilismy wiec jutro zakupy:tak::tak::tak:

tynia i wiki no to dobrze ze jest juz lepiej ;-) ja dzis bylam na zakupach dla malenkiej mojej kupilam pierdoly :-) uwielbiam jej cos kupowac :-)

dziewczyny czy wy chodzilyscie na basen w ciazy ? bo slyszalam ze dobrze jest chodzic i bym sobie poszla ale nie wiem bo mam te uplawy bede chyba musiala zapytac poloznej czy moge jak myslicie ?

Cześć Dziewczyny

My już z Polski wróciliśmy, pogoda była różna ale nie najgorsza :tak:.
Witam nowe mamy na forum:-):-):-)

Fajnie że taka super pogoda w Bradford ciekawe jak długo. Jak tak ładnie jutro będzie to na pewno się gdzieś wybierzemy.:-):-):-)

Czesc babki:-):-) Tak jak juz Dorota napisała miałam zepsuty komputer i byłam odcięta od świata:wściekła/y::wściekła/y: Dziękuję za troskę tym co o mnie pamiętały:-)

Natalka basen jest wskazany pod warunkiem, że jesteś pewna co do jego czystości. Infekcje są teraz niewskazane:baffled:
Jeśli chodzi o spanie to tak jak napisała Mojadzidzia jak śpisz na lewym boku to dziecko jest najlepiej dotlenione:tak: Ja śpię na bokach z kołdrą między nogami:-)

Tynia trzymam kciuki żeby Wiki szybko się poprawiło i żeby nie było to nic poważnego:baffled:

Ampar jak przyjedziesz do mnie to zobaczysz mnie wcześniej;-) Ja odpadam ze spotkań w parku ze względu na Marcela i po porodzie pewnie się to nie zmieni bo on ma teraz taki głupi wiek, że zwiewa gdzie pieprz rośnie:wściekła/y: Muszę go trzymac w zamknięciu:-D

Mojadzidzia dobrze, że już czujesz się lepiej;-)

reklama
4muchy witaj spowrotem :-)
sylwia dobrze ze juz Ci naprawili komputer ;-) a jak sie czujesz caly czas Cie boli czy juz mniej??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry