reklama

Mamy z Bradford

reklama
roksanna1 dzieki jakos chyba dotre :-) jeszcze sie zapytam kierowcy gdzie jedzie :-p
kasia8118 no ja na pieszo tez chodzilam wszedzie ale teraz juz za duza jestem i z tym brzuchem ciezko :baffled: niestety naleze do tych co strasznie tyja w ciazy :-(:-(:-(

Moj maz ma mnie dosc:-D:-D:-D
Dajcie namiary na ten park, to sobie chociaz palcem po mapie pojezdze:-p:laugh2:
mamatrójeczki - to ja chyba tez zaczne trening. Zreszta Majka bardzo lubi siedziec w lazience. Jak byla malutka i plakala a ja nie mialam co z nia zrobic to ja bralam ze soba :sorry:i tak sobie siedzialysmy we dwie...

Dobre Marta. Mój ogląda. Jak mi wytłumaczyli (z kolegą bo przyszedł też) to najważniejszy mecz sezonu:-D:-D:-D:-D. Ale just jest po meczu. 2:0. Ja wylądowałam z komputerem na górze. Nadrabiam "BrzydUlę";-);-);-);-)

A ja bylam dzisiaj na zakupach i nic nie kupilam:-D:-D
Nie byla dla Kuby ani butow ,ani hulajnogi:wściekła/y:
ROKSANA-a jak ty nadrabiasz brzydule??Czyzby Ci Lukasz nagrywal???:eek:
MOJADZIDZIA-i jak tam u poloznej???I jak zakupy sie udaly??
Bo mi jak wyzej napisalam ,nie:no:
ANITECZKA-jak tam pakowanko??na szczescie masz mame to ci przy malym pomoze:-)
NATALKA-ja wiem ze kolo lister parku jezdza autobusy firsta 626,622,623:-)

Witam kochane
Straszna cisza dzis nastała:sorry::baffled:
Uciekam zaraz do kolezanki ,prawie sasiadki,wynajeła całkiem niedowno mieszkanie i dzis mnie zaprosiła ,zeby sie pochwalic
Ja do parku na pewno nie zawitam juz o 10.20,:no:mysle ze bede koło11,wiecie jak moje dzieci spia:happy:
BOZENA a co sie dzieje u Ciebie,juz dawno nie pisałas,prace gdzies dorwałac??czy tesciowa dała Ci w kosc??:-D:-D

hej kobietki :-D
pogoda jakos dzis tez nie najlepiej wyglada :baffled: ciekawe jak jutro bedzie a jak bedzie brzydko to odpuszczamy sobie ten park chyba co ?? :-(

dziewczynki jak wy spaliscie w ciazy ? bo ja juz nie wiem na boku spie ale nie wygodnie juz jest a jak spie na boku i ten brzuch tak lezy to dzidzce nic sie nnie stanie ? wiem ze glupie pytanie :sorry: sylwia mojadzidzia a wy jak spicie ? :sorry:

reklama
Hej ja się dzisiaj nie wyspałam bo mały poszedł wczoraj pózno spac i pózniej jeszcze mąż mnie molestował do póznej godziny :baffled:.A jak wstałam rano to myślałam że padnę z gorąca bo moje kochane dziecko włączyło ogrzewanie i normalnie można się wykręcic:wściekła/y:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry