reklama

Mamy z Bradford

czec kobietki witam sie teraz bo niedawno wsatalam wiki tez pogoda paskudna ale w piatek ma byc super no zobaczymy jak to bedzie :tak::tak::tak::tak:nie mm weny do pisanaia moze przez ten deszcz

reklama
Wlasnie molestowalam meza o auto w piatek ale chyba dupa z tego bedzie - zobaczymy.
roksanna1 - Maja wstaje miedzy 6.30-7.30 a idzie spac kolo 20.00. Teraz przeszla na 2 drzemki w ciagu dnia. Niestety zaczyna sie buntowac jak tylko zobaczy, ze wychodze z pokoju. Teraz wlasnie krzyczy abababa abababa:eek::-D
sylwia.m - wspolczuje Ci strasznie ja mialam to samo myslalam ze wykorkuje z bolu i niewyspania. :no:Najwazniejsze, ze blizej niz dalej:tak::tak::tak:

Bo tak ta natura nas skonstruowała. Tak to kobity bałyby się porodów. Pod koniec ciąży, tak nam daje ta ciąża "popalić", że człowiek się modli żęby już urodzić i mieć t z głowy.

Roksanna masz racje ja w dwoch ciazach w 9 miesiacu marzyłam o porodzie tak dostałam w kosc,a z Hubertem miałam zatrucie ciazowe,dosc ze byłam o 25kg ciezsz to jeszcze opuchnieta:-(
Sylwia ja tez zgłaszm sie na ochotnika biegac za Marcelem,:tak:tylko w siedzeniu to juz nie pomoge:-D
Marta molestuj dalej:tak::tak:

Ja tez juz przy kawce.Mała poszła spać ,troche sokoju.
Doris78 widze ze wczoraj w tym samym czasie pisałysmy:-pWielka szkoda ze Was nie bedzie:-(
Sylwia.m Ja tez sie zgłaszam do pilnowania Marcela;-)Im wiecej nas to może nie bedzie tak zle;-)
Kasia 8118 ,Ampar Meldowac sie kobitki:-p

Katin dziękuję ale Lister Park naprawdę sobie odpuszczę:baffled: Już ostatnim razem sobie obiecałam, że na spotkanie tam nie idę:tak: A siedzeniu to mogłabys pomóc w sumie, wystarczy jakbyś mi jakiś wygodny fotel wzięła:-D:-D:-D

Doris kurcze no dalej leje na wykładzinę. Z tego wszystkiego zawołała tylko 2 razy. Nie chce już z tego rezygnować. Trudno, wykładzina i tak do wyprania jest, ale mam już trochę dosyć tego że wie że zrobiła w majtki, a nic to nie daje. Już nawet zdjęcia robiliśmy, jacy to my dumni jesteśmy że siku robi na sedes. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Roksana-Mi ostatnio Dawid na nocnik kupe zrobil w sumie nie mi tylko J bo ja w sklepie bylam:baffled:no i dostal za to nagrode ,cieszyl sie strasznie:-)ale to tez byl jednorazowy wybryk:-D
Zobaczysz nauczy sie:-)
Ja pamietam z Kuba to tez takie poczatki byly,chodzilam i tylko wykladzine szorowalam,ale miesiac moze dwa i sie nauczy:-)

reklama
Hej to i ja się przywitam z wami:tak:.Nasza cała trójca miała dzisiaj problem żeby wstac z łóżka :baffled:.A ja czuje się dzisiaj fatalnie jak po jakieś imprezce:baffled:.Ja siedzę to jest ok.ale jak wstanę to kręci mi się w głowie i ogólnie jakaś słaba jestem.Jeżeli chodzi o mnie to ja w piątek w parku będę o 10.20 bo mąż jadąc do pracy mnie podwiezie a w drugą stronę wrócę sobie spacerkiem:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry