reklama

Mamy z Bradford

Kasia 8118,Natalka jednak swiat jest mały:-D
jak przyjechałam tutaj to okazało sie ze z mojej miejsowosi jest koło 7 rodzin,a dodam ze pochodze z wioski:-D:-D
jak bedzie pogoda to na pewno dotre do lister parku w piatek:tak:

reklama
kobietki ja sie witam opiero teraz bo weny wczesniej nie mialam w lazience mi sie na glowe sypie przez dziure:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na lister park bylabym chetna tylko na ktora godzinke :confused::confused::confused:i mam nadzieje ze bedzie pogogda
"Kocham cię mamo"

Kocham cię mamo
za to, że jesteś.
Za to, że byłaś
i za to, że będziesz.
Kocham cię mamo
z mej całej mocy!
Kocham cię mamo
rano i w nocy.
Kocham cię za to,
że byłaś,
gdy pierwszy krok stawiałam!
Kocham cię
Kocham i będę kochała! wszystkiego najlepszego mamuski

Hej
Zeby nie bylo ze pogody wam nie przywiozlam:-p
my tez wczoraj caly dzien spedzilismy za miastem w Yorku- pojechalismy poogladac ciuchcie, plynelismy statkiem i pospacerowalismy. Padlam po 20:szok:
Sylwiam- mi tez sie Laura podoba:tak:
Marta84- no co ty wybralam tylko fotki zeby nie bylo widac wszystkich mankamentow:-D:-D:-D:-D
Kasia8118- nic ci nie pisze bo dzisiaj pogadamy:-p:-p:-p
tyniaiwiki- wierszyk super:tak:
Doris78- oj szkoda ze nie wiedzialam o tym tomku bo tez bym dla szymcia pojechala:-(

Flamingoland tez polecam- mojadzidzia nie tylko po to zeby ogladac flamingi;-)

sylwia no laura tez fajnie :-) a co Ci jest dokladnie boli Cie gdzies czy co ?? nie duzo juz Ci zostalo ja to tylko czekam az Ty urodzisz po pozniej juz tylko miesiac i ja ;-)

kasia8118 no mi tez bardzo milo ze jestes z Bydgoszczy ;-) no moze gdzies sie milelysmy na ulicy albo na gorkach :sorry:

ja na piatek jestem tez chetna do lister parku :tak::tak: jutro jeszcze ide do pracy i po jutrze tez juz ostatni raz i zaczynam macierzynskie :-)

Kasia8118 z Marcelem przytyłam 17 więc tym razem do końca też pewnie będzie 17:sorry:

Jeśli chodzi o spotkanie to ja na Lister Park się nie piszę:no: Nie miałabym nawet szans z wami pogadac bo musiałabym latac za Marcelem a na to nie mam ani sił ani ochoty:baffled: Więc tym razem ja odpadam:sorry:

Natalka boli mnie całe krocze. Uczucie tak jakbym zakwasy miała. Chodzenie sprawia ból a w nocy obrócic się z boku na bok to już masakra:szok::wściekła/y: Z Marcelem tego nie miałam:no:

Kasia8118 i Natalka90 - jakby mało było wam szoku to ja też jestem z Bydgoszczy :-D:szok::tak: . Do 20 roku życia mieszkałam na Wyżynach a później przy rondzie Grunwaldzkim, niedaleko Geanta. Jaki ten świat mały :-)

Sylwia.m Każda ciąża jest inna. Ja z pierwszą dwójką wogóle nie wymiotowałam, a z najmłodszym codziennie, nawet w dniu porodu. Te bóle to normalne, wszystko zależy jak dziecko się ułoży. Mimo wszystko myślę, że można by sprawdzić czy nie masz zapalenia układu moczowego. Mnie to dopadło pod koniec ciąży, niestety. Czułam się tak jakbym miała zaraz urodzić, takie bóle miałam. :baffled:

Hejka
Nie, nie pisze z pracy. Bezrobotna aktualnie jestem. Właśnie zajadam smutki żelkami :-D. Także i ja się z Wami spotkam w Lister
SylwiaM ja nie miałam takich bóli, ale moja Mati była odwrócona pupą i do końca miałam brzuch bardzo wysoko, może to dlatego. Strasznie Ci współczuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry