reklama

Mamy z Bradford

cześć dziewczyneczki!!!
pogoda super że nawet w domu się siedzieć nie chce,wczoraj byliśmy odebrać wózek i taka podjarana byłam że całą noc mi się przeróżne wózki śniły :-D:-D kobitka byłą na tyle miła,że objaśniła nam co,jak i do czego-wyglądało skomplikowanie ale po kilku próbach w domu już jest ok.
ampar3 ty to jesteś szczęściara,wróciłaś z wakacji i nadal możesz się cieszyć ładną pogodą i opalenizna ci się dłużej utrzyma :-D:cool2: brawo dla dzielnego szymona!!!
natalka90 ja raczej nic nie będę kombinowała,niewiele już mi zostało więc wytrzymam,mam wystarczająco ubranek dla dziewczynki i kupię jeszcze ze dwie pary śpiszków 'unisex' tak na wszelki wypadek,jakoś mi się nie chce po szpitalach latać ;-)
doris78 nie jestem do końca pewna ale wydaje mi się że widziałam cię wczoraj w samochodzie,ja szłam z koleżanką do matalana na menchester rd :tak:
sylwia.m jeszcze trochę pojeździsz na carboot i będziecie potrzebowali więcej szaf :-D:-D:-D

reklama
Witam , po kilku dniach. Niestety mam trudności z dojściem do kompa :((( Jak nie siedzi syn to córka, albo mąż, a jak komp wolny to mały mi nie da. No i w domu stale coś do roboty. Wczoraj pojechaliśmy z dziećmi do flamingolandu, była super zabawa. Polecam. Zmęczenie też dało znać i karmiąc na noc małego padłam przy nim i obudziłam się dopiero rano :( .
Mam zapytanie: gdzie w Bradford mogłabym pójść z Chrisem (1,5r.), jakieś fajne centrum zabaw. Mój synek łaknie kontaktu z dziećmi. A ja mogłabym przy okazji posiedzieć z mamami i pogadać. Może któraś z mam chodzi do takiego centrum i mogłybyśmy się spotkać.
Dzisiaj znowu zaczynam 4 nocki. Będę wolna dopiero w piątek i sobotę. Pozdrawiam :-)

Czesc:-):-)
Oj chyba dzisiaj zapowiada sie znowu ladna pogoda:-)Ale juz mnie J zdenerwowal bo powiedzial,ze ktos mu powiedzial:-D:-Dze juz jutro ma sie posuc i ma padac:wściekła/y::wściekła/y:Czy wy tez to slyszalyscie???
ROKSANA-DAwid nadal jakis taki niemrawy i placzacy ,no i kaszel ma w nocy straszny no i zapchany nos.Ale nie mniej wyrzutow sumienia kochana,bo On chyba zarazil sie od Janusza,bo byl ostatnio chory :tak:Zreszta przeszlo teraz na Kube i nastepny mi chyrla w nocy:wściekła/y::wściekła/y:ale u niego jeszcze dochodzi wymiotowanie:wściekła/y:
Ciekawe kiedy mnie chwyci:baffled:
MOJADZIDZIA-ja wlasnie Ci zapomnialam wczoraj napisac,ze Ciebie widzialam:-):-)
MAMATROJECZKI-mowisz polecasz Flamingo land,ja tam jeszcze nie bylam,czekam na ladna pogode.Ale jak jest ladnie to moj J pracuje:wściekła/y::wściekła/y:
Ja nie wiem gdzie jestb takie cenrum na twoim bd,ale jest fajne na bd4:-)
Nazywa sie funters play centre,na dudley hill :-)

czesc kobietki ja sie witam przy porannej kawce ale piekna pogoda :tak::tak::tak::tak::tak::tak:moja wikusia jeszcze kaszle w nocy sie strasznie dusila :-(:-(ale zaraz zje sniadanko i dostanie syropek dzis nikt sie nie bedzie tłukł bo holiday ale prace maja skonczyc do srody u mnie na gorze ale u kasi musza zrobic sufit i u oli tez bo odpadlo polowe sufitu :wściekła/y::wściekła/y:w lazience tez sa dziury beda mieli dodatkowa prace

Doris78 serdecznie dziękuję za informacje. Co do wyjazdu do flamingolandu to raczej planujcie jak nie będzie zbyt gorąco. Nie ma za bardzo gdzie tam się schować. Nas tak wzięło słońce w sobotę , że wszyscy jeszcze mamy czerwone buzie, a pogoda była taka sobie. Byliśmy ponad 8 godzin a jeszcze wszystkiego nie zobaczyliśmy.

mamatrójeczki a co ciekawego mozna zobaczyc w tym flamingolandzie? nie wydaje mi sie zebyscie 8godzin przygladali sie na flamingi... :szok::-D
wiecie,bylam wczoraj w tej nowej polskiej'restauracji' kolo kirkgate market i nawet mi sie spodobalo,fajne miejsce,mozna zjesc i napic sie piwka albo drinka,mila atmosfera no i niedrogo bo za Ł3 dostalismy 7pierogow,znajomy dostał olbrzymi talerz łazanek w tej samej cenie,nie wiem jak jest w pierogarni bo nie bylam ale tam mi sie spodobalo
a gdzie wy wszystkie dzisiaj sie podziewacie?????? :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry