mojadzidzia
Fanka BB :)
cześć dziewczyneczki!!!
pogoda super że nawet w domu się siedzieć nie chce,wczoraj byliśmy odebrać wózek i taka podjarana byłam że całą noc mi się przeróżne wózki śniły
kobitka byłą na tyle miła,że objaśniła nam co,jak i do czego-wyglądało skomplikowanie ale po kilku próbach w domu już jest ok.
ampar3 ty to jesteś szczęściara,wróciłaś z wakacji i nadal możesz się cieszyć ładną pogodą i opalenizna ci się dłużej utrzyma
brawo dla dzielnego szymona!!!
natalka90 ja raczej nic nie będę kombinowała,niewiele już mi zostało więc wytrzymam,mam wystarczająco ubranek dla dziewczynki i kupię jeszcze ze dwie pary śpiszków 'unisex' tak na wszelki wypadek,jakoś mi się nie chce po szpitalach latać ;-)
doris78 nie jestem do końca pewna ale wydaje mi się że widziałam cię wczoraj w samochodzie,ja szłam z koleżanką do matalana na menchester rd
sylwia.m jeszcze trochę pojeździsz na carboot i będziecie potrzebowali więcej szaf

pogoda super że nawet w domu się siedzieć nie chce,wczoraj byliśmy odebrać wózek i taka podjarana byłam że całą noc mi się przeróżne wózki śniły

kobitka byłą na tyle miła,że objaśniła nam co,jak i do czego-wyglądało skomplikowanie ale po kilku próbach w domu już jest ok.ampar3 ty to jesteś szczęściara,wróciłaś z wakacji i nadal możesz się cieszyć ładną pogodą i opalenizna ci się dłużej utrzyma

brawo dla dzielnego szymona!!! natalka90 ja raczej nic nie będę kombinowała,niewiele już mi zostało więc wytrzymam,mam wystarczająco ubranek dla dziewczynki i kupię jeszcze ze dwie pary śpiszków 'unisex' tak na wszelki wypadek,jakoś mi się nie chce po szpitalach latać ;-)
doris78 nie jestem do końca pewna ale wydaje mi się że widziałam cię wczoraj w samochodzie,ja szłam z koleżanką do matalana na menchester rd

sylwia.m jeszcze trochę pojeździsz na carboot i będziecie potrzebowali więcej szaf