reklama

Mamy z Bradford

mojadzidzia odpowiedz czy zgadzam się na ten test dałam już na pierwszej wizycie u położnej i ona od razu umówiła mnie na to badanie :tak:.Sama nie wiem czy to ma sens :baffled:liczę ze to tylko taka formalnosc i nie dopuszczam myśli żebym musiała się decydowac na dalsze badania w tym kierunku:tak:.

reklama
witam dziewczynki ;-) ale sie rozpisalyscie :-)

piszecie tak o tych ksiazkach ja mam jakies 3 podobno fajne bo jak znajomym pozyczalam to byly zadowolone to sa na faktach jakies wiec jak ktoras chetna to pozycze :tak::tak::tak:

mojadzidzia a kiedy jedziesz po wozek ?

kasia8118 tak ja moja dzidzia pisala ta teczke zawsze musisz nosic jak idziesz gdzies w sprawie ciazy;-)

natalka90 po wozek jade w sobote a na ksiazki to oczywiscie ze jestem chetna :-D:-D:-D
kasia8118 ja tez nie myslalam o tym zbyt powaznie i nawet nie dopuszczalam do siebie takiej mozliwosci,zrobili mi test i o nim zapomnialam do momentu kiedy przyszly wyniki,na szczescie pozytywne wiec to chyba najlepsze podejscie :tak:
no dobra wychodzi sloneczko wiec ja spadam na miasto!!

Doris78 no właśnie jakoś nie możemy się zgrac z tym spotkaniem a mi już tęskno mi mały też zrobił się towarzyski po tym długim pobycie w Polsce a tu dupa prawie nie widuje dzieci a często już wspomina niektóre dzieci szczególnie utkwiły mu w głowie te z którymi miał kontakt w Pl.Ja od środy mam czas więc jak coś to zapraszam...oczywiscie wszystkie;-):tak:.

Kasia jak idziesz do mothercare to też musisz wziąc teczkę:-D:-D bo to przecież też w sprawie ciązy:-D żartuję oczywiście;-)

Doris Ty mnie nie denerwuj z tym dentystą bo ja nic nie dostałam:wściekła/y:

Ja rzadko czytam książki bo czas mam tylko wieczorem (z wiadomych względów), a wieczorem to zanim zdąrzę się wciągnąc to zasypiam:baffled:

mojadzidzia to na najblizsze spotkanie wezme te ksiazki :-)

kasia8118 mi do domu przyszedl list z wynikami ale oni sie tam pytaja chyba jak chcesz czy zeby dzwonili czy list

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry