M
Monika1213
Gość
a takie buty ,a z kolei Kuba uwielbia piłkę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Super. Niestety u nas chorobsko i ja i Kubus jestesmy rozlozeni :-( Dawno sie juz tak paskudnie nie czulam.Roksanna, moj Kuba tez mi mowil, ze nie bedzie tesknil jak jechal na ferie z tata, a jak wyladowal w PL to pierwsze co zapytal na lotnisku, to o samolot, ktory go z powrotem zawiezie do mamy. A jak rozmawialismy przez telefon to zawsze mu sie glos lamal. I straszne za nim tesknilam.Witam Was można powiedzieć z rana. Choć dla mnie to przecież noc. Zawiozłam moich na lotnisko. Nie muszę mówić jak mi smutno.:--
-
-
-( Moje dziecko dzielniej to znosi ode mnie. Powiedziałam, że ja teraz idę, a ona jedzie z tatą to mi tylko pomachała i powiedziała papa. Buziaka dostałam. A na pytanie czy będzie tęsknić za mamą, zgadnijcie co mi odpowiedziała .... NIE:-
-
-(
Kasia.j za bardzo nie potrafię Ci pomóc bo jak mieszkałam w Gdańsku to nigdy nie było mnie stac na jakieś wczasy w ośrodku więc kompletnie nie wiem nic na ten temat![]()
Chyba sie zdecyduje na Wladyslawowo, za pokoj w granicy 150zl, to jeszcze do przezycia.Witam Was

i nie bój się nie zagadasz nas u Roksany
:-)

będziesz u Roksany?;-)mi podczas diety zrobiła przepyszną sałatkę
także nie martw się dasz radę

nie na jednym

ALe znajoma znaowu nauczyła tylko na takim ozdobnym wszystkie swoje dzieci!

to już duży chłop i rozporek będzie otwierał niedługo przed muszlą a Ty mu chcesz sprawić nocnik