reklama

Mamy z Bradford

reklama
Katin - a w jakich godzinach jutro by Ci apsowąło, ja mogłabym dopiero popołudniu.Bo do 11.15 mały w przedszkolu, a pożniej wyprawić mezulka do pracy.

A odnośnie mieszkan, kurcze własnie dostalismy list z naszej agencji, że mamy sie pilnie skontakltowac z ofisem:/:angry::angry:
I tak własnie rozmyslam i przychodzi mi do głowy :
1)podwyzka czynsz:-(/bo ten obok jest wiele drozszy od naszego a z tej samej agencji!
2)wypowiedzenie:no:
No bo kurcze innaczej powiedzieliby prosze zadzwonić a pisze wstawic sie w ofisie!:angry::angry:

Tak wiec prosze o namairy wrazie czego na domy w rejonie BD4 !!!
ALe ja nie hcche zmieniac!!!!!!!!!!!

Czesc wszystkim,

Widze, ze szykujecie sobie weekendowa bibke :tak: Super. Niestety u nas chorobsko i ja i Kubus jestesmy rozlozeni :-( Dawno sie juz tak paskudnie nie czulam.

Witam Was można powiedzieć z rana. Choć dla mnie to przecież noc. Zawiozłam moich na lotnisko. Nie muszę mówić jak mi smutno.:-(:-(:-(:-(:-( Moje dziecko dzielniej to znosi ode mnie. Powiedziałam, że ja teraz idę, a ona jedzie z tatą to mi tylko pomachała i powiedziała papa. Buziaka dostałam. A na pytanie czy będzie tęsknić za mamą, zgadnijcie co mi odpowiedziała .... NIE:-(:-(:-(
Roksanna, moj Kuba tez mi mowil, ze nie bedzie tesknil jak jechal na ferie z tata, a jak wyladowal w PL to pierwsze co zapytal na lotnisku, to o samolot, ktory go z powrotem zawiezie do mamy. A jak rozmawialismy przez telefon to zawsze mu sie glos lamal. I straszne za nim tesknilam.

Kasia.j za bardzo nie potrafię Ci pomóc bo jak mieszkałam w Gdańsku to nigdy nie było mnie stac na jakieś wczasy w ośrodku więc kompletnie nie wiem nic na ten temat:sorry2:

Powiem Ci Sylwia, ze sie nie dziwie. Tak troche poszperala i ceny sa jakies z kosmosu. 200zl i wiecej za domek plus czesto doliczyc trzeba oplaty za zuzycie pradu. Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam :baffled: Chyba sie zdecyduje na Wladyslawowo, za pokoj w granicy 150zl, to jeszcze do przezycia.

Czesc asinka_z. Fajnie, ze sie odezwalas. Co do spotkan to czesto sie tu dziewczyny umawiaja w przeroznych miejscach. Ja mieszkam na BD17, wiec to tez troche daleko.

BozenaM - oni juz teraz wynajmuja, bo tak w sezonie moze byc ciezko, zeby znalesc cos sensownego na miejscu. My w Chorwacji wynajelismy domek przez firme selectcamp.com i moge polecic z czystym sumieniem. Z tego co pamietam to jeszcze bylo keycamp, canvasholiday, eurocamp....

Zmykam do lozka, bo sie juz zmeczylam siedzeniem :-(

hej dziewczynki:-)
ale mamy duchotę,właśnie byłam w mieście mojej księżniczce hulajnogę zakupić i myślałam,że się uduszę w autobusie:shocked2:
asinka-no to witaj u nas ponownie,ja jestem z bd9 czyli obok:-)
kasia8118-no to widzę,że Krystianek się rozkręca...zuch chłopak:tak:
bożena-daj znać czym Cię tak zdenerwowali:zawstydzona/y:i nie bój się nie zagadasz nas u Roksany:sorry2::-):-D:-D:-D
4muchy-no ja Cię jeszcze nie miałam okazji poznać:tak: będziesz u Roksany?;-)mi podczas diety zrobiła przepyszną sałatkę:-ptakże nie martw się dasz radę:-D:-D:-D
tynia i wiki-no to Was nieźle wykręcił,tu remont a tu podwyżka:no:
doris-a co chciałaś chlupnąć,bo ja jednak na piwku poprzestanę;-):-Dnie na jednym:cool2::-D:-D:-D:-D
roksana-ja tam mogę jakąś sałatkę zrobić:blink:

KasiaJ- dziękuje za nazwy tych campingów. Kurcze po obejrzeniu tego już sie tak "najarałam", że teraz tylko czekam aż mój mężulek wróci z pracy bd GO "molestowała" o wypad:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny co myślicie o tym nocniku?Bo zastanawiam się nad jego kupnem.Tylko nie wiem czy warto.

Załączniki

• 282-0983457A68UC418875X.jpg
    282-0983457A68UC418875X.jpg
    5,9 KB · Wyświetleń: 43
KAsia8118- fajny kibelek sama bym posiedziala.
Mój mały miał w kształecie samochodu nawet smigał, ale On niestety nie było mowy o tym zeby na niego siadł.Stwierdził ze do samochodu sie nie sika, a o k... nie było mowy!:-D:-D:-DALe znajoma znaowu nauczyła tylko na takim ozdobnym wszystkie swoje dzieci!:tak:

KASIA 8118 ale cudo:tak:wszystko zalezy ile twoj maluszek bedzie jeszcze sikał do nocnika,a tego sama na pewno nie wiesz,Moje dzieciaczki bardzo szybko przeszły na sikanie do tolety,Hubert to nawet wcale nie siadał na nocnik

reklama
o żyjecie!!! a już myślałam,że grillujecie:-D:-D:-D

kasia8118-no nocnik to nie pogadasz:-)ale nie sądzę,żeby Twój synuś chciał mieć z nim do czynienia:sorry2:to już duży chłop i rozporek będzie otwierał niedługo przed muszlą a Ty mu chcesz sprawić nocnik:rolleyes::rofl2::cool2::-p:-p:-p:-p
ja już mam nocnik dla małego..ale jeszcze mam czas:-)

a ja właśnie przed chwilą zamówiłam internet z Virgin i za 2 tygodnie będę ściągać i ściągać:-)bo przy tym bezprzewodowym to mnie szlag trafia:rolleyes2:
co myślicie o tej firmie,bo słyszalam już różne opinie?:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry