katin
mama Natalki i Huberta
CZESC
Kasia8118 oj aparat ten twoj Krystianek
mi odpodaja spotkania poza domem jak moje dzieci chodza do szkoły:-(jutro spodziewam sie Doroty i Sylwi oczywiscie zapraszm jak tylko masz ochote
Sylwia szkoda ze tak wyszło w sobote , po cichu licze na duzo dziewczyn na spotkaniu,bo mysle o zrobieniu zdjecia
chcem pochwalic sie nowymi kolezankami w PL
Dorota , Gosia mi tez najbardziej odpowiada
Bozena zazdrosny to za duzo powiedziane , ale mowi ze czuje sie lepiej wiedza ze same babaki tam
kontrak musisz podpisac,ale jak chcesz zaczac cwiczyc to wiadome ze nieprzez miesiac
Roksanna ale dzielna corcia,
Mojadzidzia mysle ze zaliczysz imprezke choc przez chwilke??
Kasia8118 oj aparat ten twoj Krystianek

mi odpodaja spotkania poza domem jak moje dzieci chodza do szkoły:-(jutro spodziewam sie Doroty i Sylwi oczywiscie zapraszm jak tylko masz ochote
Sylwia szkoda ze tak wyszło w sobote , po cichu licze na duzo dziewczyn na spotkaniu,bo mysle o zrobieniu zdjecia

chcem pochwalic sie nowymi kolezankami w PL
Dorota , Gosia mi tez najbardziej odpowiada
Bozena zazdrosny to za duzo powiedziane , ale mowi ze czuje sie lepiej wiedza ze same babaki tam
kontrak musisz podpisac,ale jak chcesz zaczac cwiczyc to wiadome ze nieprzez miesiac
Roksanna ale dzielna corcia,
Mojadzidzia mysle ze zaliczysz imprezke choc przez chwilke??
a juz sobie tak do glowy wbilam ze chce te wlosy zrobic chocby dzis,lepiej powiem zeby mnie zamkneli na klucz bo inaczej pojde do angielskiego fryzjera...znowu przeplace i nie bede zadowolona
ale na sobote oczywiscie sie pisze,S znowu pracuje caly weekend wiec przynajmniej nie bede siedziala w domu :-) mam nadzieje ze nie urodze do soboty,dzis w nocy jakies dziwne skurcze mnie zaczely lapac 
Zawsze albo brak czasu żeby coś naskrobać a jak nawet miałam to rezygnowałam -