reklama

Mamy z Bradford

CZESC
Kasia8118 oj aparat ten twoj Krystianek:-D:-D mi odpodaja spotkania poza domem jak moje dzieci chodza do szkoły:-(jutro spodziewam sie Doroty i Sylwi oczywiscie zapraszm jak tylko masz ochote:tak:
Sylwia szkoda ze tak wyszło w sobote , po cichu licze na duzo dziewczyn na spotkaniu,bo mysle o zrobieniu zdjecia:-D:-Dchcem pochwalic sie nowymi kolezankami w PL:happy2:
Dorota , Gosia mi tez najbardziej odpowiada
Bozena zazdrosny to za duzo powiedziane , ale mowi ze czuje sie lepiej wiedza ze same babaki tam:-Dkontrak musisz podpisac,ale jak chcesz zaczac cwiczyc to wiadome ze nieprzez miesiac:no:
Roksanna ale dzielna corcia,
Mojadzidzia mysle ze zaliczysz imprezke choc przez chwilke??

reklama
zla jestem strasznie bo nie moge znalezc fryzjerki :wściekła/y: a juz sobie tak do glowy wbilam ze chce te wlosy zrobic chocby dzis,lepiej powiem zeby mnie zamkneli na klucz bo inaczej pojde do angielskiego fryzjera...znowu przeplace i nie bede zadowolona :-D
katin ja myslalam zeby przyjsc do ciebie jutro ale chyba nie dam rady bo chcialam zalatwic sprawy w revenue :baffled: ale na sobote oczywiscie sie pisze,S znowu pracuje caly weekend wiec przynajmniej nie bede siedziala w domu :-) mam nadzieje ze nie urodze do soboty,dzis w nocy jakies dziwne skurcze mnie zaczely lapac :dry:
kasia8118 ale ten twoj Krystianek to jest aparacik :-D pewnie jeszccze troche i bedzie chodzil w majteczkach :tak:;-)

Witam Dziewczyny

Myślałam że po wczorajszej burzy nie będzie już tak parno.

kasia.j ciężko mi coś podpowiedzieć. Jak mieszkałam w Gdańsku i chciałam nad może to wsiadałam w tramwaj albo autobus. A jak mieszkałam w Sopocie to miałam ok. 500 mertrów do morza. Więc żadnych ośrodków nie znam. Na Kaszubach moją bazą wypadową jest mieszkanie teściów albo dom szwagierki. Także niestety nie mam pojęcia o domach wczasowych;-)

kasia8118 ale te dzieci są fajne. Nieżle Cię podpatrzył.

roksana zobaczysz jak wróci to dopiero zobaczysz jak tęskniła, teraz to pewnie jeszcze nie wie co to znaczy. Co do imprezki to nie wiem czy dam radę, chętnie bym przyszła ale właśnie zaczełam dietę i boję się.

doris78 ja nie wiem czy go zapisać, po ostanim treningu mam spore wątpliwości.

Witam Was

Od dłuższego czasu Was podczytuje ale nie miałam odwagi żeby coś napisać:zawstydzona/y: Zawsze albo brak czasu żeby coś naskrobać a jak nawet miałam to rezygnowałam -
Chciałam się zapytać czy są może jakieś mamy z BD8 albo BD15 teraz mieszkamy na BD8 ale w najbliższym czasie przenosimy się na BD15. Może są chętne jakieś mamusie żeby spotkać się na kawę i pogadać a dzieciaczki miałyby trochę radości z towarzystwa.

Mojadzidzia jezeli nic nie znajdziesz do wieczora ,to zadzwonie do swojej kolezanki ktora chodzi do angielskiego solonu. Robiła włosy tez u Polek,ale jak znalazła ten zakład przestała:tak:mowi ze połaci tak samo i z usług tez jest zadowolona
4 muchy jaka burz ,bo ja nic nie słyszłam:no:

Hey!
Ale z ranca naskrobałyscie że zanim skonczyłam czytac..........:-D:-D

Witam nową mamuśke!
Ja nie wiem która z lasek mieszka na jakim BD, ja na BD4!
Ale widze ze dziecko masz praktycznie wwieku mojego syna.

Katin, Roksanna- a Wy czesto chodzicie tam na te ćwiczenia?! I co tam jest tylko siłownia, ....?!

Doris- zastanawiam sie nad wyjazdem do PL na jakies 2-3 tyg w sierpniu po urodzinach małeo, bo chchemy tu zorbic urodzinki, żeby i tatuś był!Bo w zesłżym roku robiłam w PL wiec tata ucierpiał:-(

A co do fryzjerek to ja tez tutajk korzystałam z Gosi!!!!!! ALe teraz najwyzsza pora dac kobiecie odpoczac!!!!!:)
Wiec dlatego tez poszukuje!!! byłam tu kieys u takiej Patrycji, ale nie mam na nia namairów juz!

Katin- a mi moglabys przesłać namairy tam gdzie chodzi twoja kumpela! Bo myslalm tez o tym nowym salonie na Thorton.....ale cos mam obawy:/:no:

A co do imprezki to jak mi P. pozwoli:-D:-Dto moze i ja zawitam , jak sie nie boicie ze WAS zagadam:P:-p:-p:-p:-p

BozenaM jezeli chcesz to ja ci wysle numer do Patrycji,ja do niej dzwonilam ale ona teraz pracuje na tygodniu i wlosy robi tylko w weekendy,jestem umowiona w razie czego na niedziele ale nie chce mi sie tak dlugo czekac :dry:
asinka_z witaj na naszym temacie ;-) ja mieszkam daleko od ciebie niestety bo na BD5 :-( tez nie kojaze dokladnie gdzie kto mieszka :zawstydzona/y:

mojadzidzia- to przeslij mi nr jak mozesz bo ja znalazłam ale nie wiem czy aktualny?!:dry:
A Ty co chesz zrobić z włosami?!
A Gosia to słyszałam że jeżeli chodzi o ścięcie męskie czy podstrzyżenie to czasami przyjmuje!

Katin - a TY kiedy przychodzisz na info o Collegu?!;-):-)

A jka włansie szukam tanich lotów do PL. ALe sobie wybrąłam czas na szukanie?!:-D:-D:-D

reklama
Bozena w tygodniu to nie mam jak :no: jak tylko uda mi sie znalesc chwilke to na pewno wpadne:tak:moze Ty wpodniesz jutro do mnie??
chodzimy w pon,śr,pt na fitnes ,sa tam sauny,zajecia grupowe,sprzet siłowy i areobowy.
Asinka rowniez witam ,ja tez mieszkam na bd5 , wszystkie mieszkamy w roznych dzielnicach,ale dos czesto udaje sie nam spotykac .własnie dzieci wtedy maja wielka radosc,ale mamuski tez:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry