reklama

Mamy z Bradford

KATIN-no ja mam zamiar wpasc na kawke do Ciebie w tym tygodniu:tak::tak:Tobie pasuje kazdy dzien??

SYLWIA-a Tobie jaki dzien pasuje??

MOJADZIDZIA-no ja jeszcze musze Ci oddac twoja ksiazke,ja zapominalska moglam ja wziac jak sie w Balanadze widzialysmy:sorry2::dry:

A my po dentyscie juz:tak:mam jednego zeba do robienia i zostalam zapisama na wizyte z higienistka.bo mam paradontoze i ona mnie nauczy jak zeby myc :-D no i da jakies pasty:-D:-D
No i ogolnie bylam mile zaskoczona,gabinet czysciutki,wszystko nowe ,no i jeszcze na miejscu w gabinecie rtg od razu zrobila:tak:
No i teraz to juz na wizyte nie trzeba dlugo czekac,my mamy na poczatek lipca a moglam miec wczesniej:nerd:Tylko jeszcze zebym ja to lubila:dry::sorry2::-D

reklama
Czesc

U mnie wlasnie deszcz przestal padac i zrobilo sie przyjemnie chlodno. Straszny zaduch byl przez caly dzien. Kubus mi goraczkuje od wczorajszej nocy, ciekawe czy cos sie z tego wykluje. Na razie go obserwujemy.

doris - fajnie, ze Wam sie udalo dostac, a Kuba tez byl? jak to tutaj wyglada u dzieci?

oleska - gratulecje 6-teczki :-D szkoda, ze nie w totolotka....

BozenaM - oni wynajmuja 1 domek (taki blaszak jak tu stoja czasami w UK) i namiot, bo ich sporo jest :-D te domki, przynajmniej jak my wynajmowalismy to sa na dobrym poziomie, full wyposazone, zwykle 2 sypialnie z lazienka, takie osrodki tez maja na swoim terenie rozne atrakcje typu prywatne baseny, czasem zjezdzalnie, place zabaw, zajecia animacyjne, kino, itp.

A ja mam pytanie do osob z Gdanska i okolic. Mozecie polecic jakies ciekawe miejsce na wakacje w tych okolicach, z latwym dostepem do morza, z latwym dojazdem z lotniska, hmmm.... albo cos ciekawego na Kaszubach? nad jakims cichym, uroczym jeziorkiem? Cos kiepsko mi idzie szukanie, nie moge sie zdecydowac, a chyba juz najwyzsza pora.

Mi dzisiaj dzionek nawet zleciał. Pomyłam na całym dole okna poprałam firanki itp.....naszczescie deszcz bardzo nie lał i obeszło sie bez żalu:/....

KasiaJ- ale Oni tak jada w ciemno, czy juz maja jakies namiary na te "budy".....Nie wiem jak to szukać zeby zcasem nie w kopać sie w cos innego. Znajac mnie i moje możliwosci:-D:-D:-D:-D

Ale co tu taka cisza dzisiaj?!

Kasia J-Kuba nie bo ciezko bylo znalesc miejsce dla nas wszystkich,ale umowilam dzisiaj go na sierpien,ale Dawid byl i mial sprawdzone zeby i jakby cos sie dzialo,to dzwonie i sie umawiam:-)
A Wy gdzie chcecie sie zatrzymac?/w Gdansku,czy w Sopocie???z tym latwym dojazdem z lotniska to najlepiej bedzie w Gdansku

A moge Ci polecic osrodek na kaszubach w w miejscowosci Kociewie:-)www.twardydol.pl .Osrodek jest odremontowany i miesci sie w pierwszej klasie czystosci wody i ma wlasciwosci dermatologiczne:baffled::tak:
My wlasnie sie tam wybieramy na 4 dni ,jak bedziemy w Polsce:-)

Ostatnia edycja:
MOJADZIDZIA własnie to samo powiedział mi D po powrocie z pracy:-Dulga
strasznie to przezywałam ,juz planowałam zmiane miasta:-D:-D:-D wiec zostaje
ROKSANNA mezulek spakowany?ale mi dzis smutno było tak samej na wypocinach:-(
BOZENA ciekaw wakacje Wam sie szykuja
DORIS moze byc sroda,bo jutro jestem umowiona z Roksanna w południe na siłowni
Jezeli ktos jeszcze ma ochote dołaczyc,to zapraszam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć