reklama

Mamy z Bradford

Czesc.
Kasia 8118,Ampar imprezka musiała byc super:happy2:ja miałam ochote isc, ale akurat miałam te gorsze dni , i zrezygnowałam:-(
Doris chyba nik nie lubi:baffled:licze na wspolna kawke w tygodniu;-)moze Sylwi tez sie uda

Słyszałyscie ze wczoraj cos niemiłego działo sie w centrum??Moze nie były to jeszcze zamieszki ,ale na pewno nic dobrego:no::no:

reklama
Witam:-).Coś za oknem dzisiaj szaro i jakoś nie mogę się zmobilizowac żeby się ubrac :baffled:.Cały czas koczuje w dużym pokoju i namawiam małego żeby nie chodził bez majtek :tak:nawet udało mi się go przekonac tylko że jak mu założę to on siada na nocnik w majtkach :baffled:.No czeka nas jeszcze troche pracy:tak:.Ale kilka razy juz kazał sobie zdjąc jak siadał więc wszystko jest na dobrej drodze:tak:.Tak mi sie przynajmniej wydaje:confused:.katin no szkoda że was nie było czym więcej to zawsze weselej:blink:.A co się wczoraj działo w centrum bo ja nie w temacie a bardzo jestem ciekawa:shocked2:.

Hey!
My wczoraj spedzilismy dzionek na ponownym zwiedzaniu York-u, tak mi sie tam podoba, że za każdym razem mogłabym tak śmigać:-)

KasiaJ- dziekuje za wiesci, a czy Oni wypozyczaja tam tą przyczepe?!.....DO Holandii napewo zajedziemyw któryś weekend do mojego szwagra bo tam pracuje, a pozatym urokliwe piękno Holandii mailam okazje poznać rok temu jak tam pracowałam przez jakiś czas.........

Katin- co sie działo na tym mieście?!:szok:

Roksanna - my mamy samochód ubezpieczony w Prudentialu, w zeszłym roku P.miał w Lloydsie i za siebie samego płacił 120Ł/mies.....bo nie uwzględnili mu zniżek,a dalismy im napisane latami i przetłumaczone przez tłumacza przysięgłego:-(.A teraz bez znizek i na 2 osoby płacimy 40Ł....:tak:
Ale w dużej mierze zależy tez od dzielnicy w której mieszkasz, czy masz podjazd itp......

Jakie plany kobietki na dzisiaj?!
Ja już własnie zrobiłam obiad bo P.ma w tym tyg 2 zmiane:-(jak ja nienawidzę siedziec jak On ma na popołudnie:angry::-(:-(

kasia8118 gratulacje dla Krystiana,widze ze wszystko jest na dobrej drodze ;-)
ampar3 jak sie czujesz po pierwszych dniach pracy? wlasnie wczoraj w nocy skonczylam czytac ksiazke od ciebie,historia ciekawa bardzo tylko martwa akcja jka dla mnie ale mimo wszystko dziekuje Tak sie tylko zastanawiam kiedy ja ci teraz ta ksiazke oddam...:-p
katin no wlasnie co sie dzialo na miescie? Ja jak wczoraj bylam w kosciele to widzialam kilka samochodow z flagami (indyjskie i pakistanskie) jezdzili i trabili ale nie wiem z jakiej okazji :dry:

Dziewczynki nie mam pojęcia jak nazywa się ta knajpa ale szukam;-) Jak tylko znajdę to dam cynk:tak:

Mamatrójeczki to jest restauracja z angielskim jadłem ale bardzo smaczne:tak:

Katin ja też nic nie wiem co się działo w mieście:baffled::confused: A na kawkę pewnie zajadę też bo nic nie wskazuje na to że niedługo urodzę:wściekła/y:

Kasia8118 i tak jest duży postęp u Krystiana:tak:

Nasza znajoma wczoraj urodziła. Bóle zaczęły się w piątek wieczorem i tak męczyła się aż do niedzieli do 18 kiedy to zrobili jej cesarkę:szok: łoooo matko to chyba jest najgorsze co może byc, męczysz się w bólach a potem i tak cię pokroją:baffled:
Mam nadzieję, że ja będę miała lżej:sorry2:

Hej kolezanki My wczoraj sprzedawalismy nasze rzeczy na car boocie i jestesmy bardzo zadowoleni bo sie nam w domku uluznilo :tak:Spotkalismy tez 4muchy.
Wczoraj tez obchodzilismy 6 rocznice slubu:-)Mezulek zabral mnie na pyszna kolacje :-):-):-)

Dawid koło 18 był w centrum i mowił ze duzo aut jezdziło wlasnie z flagami indyjskimi i pakistanskimi cos krzyczeli ,gwizdali i trabili ,ale ze to nie wygladało na swietowanie czegos :no:było bardzo duzo policji .
Mam nadziejz ze to jednak jakis ich zwyczaj:tak:
Ja sobie przypomniałam ze czytałam kiedys gdzies w interniecie o tym ze
kilaka lat temu w Bradford były powazne zamieszki.wywołane własnie przez tych ludzi. Co popadło im pod reke to razwalali : wystawy sklepowe,przystanki,

Sylwia moja znajoma poszła swiecic jajka i kolsciele wszystkim powtarzała ze jeszcze duzo czasu bo nic nie czuje:no: a sniadanko wielkanocne juz jadła z dzidziusiem:-D:-D

reklama
katin o tych zamieszkach kilka lat temu ja uslyszalam od razu jak tylko tutaj przyjechalam,podobno wysadzili wtedy budenk gdzies przy job center ale nigdy nie sprawdzalam tych wiadomosci wiec nie wiem na ile sa prawdziwe Postaram sie dowiedziec od S czy wczoraj bylo jakies swieto :dry: chociaz on mi o niczym nie wspominal :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry