reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczyny
Ja sie troche nie odzywalam bo w sumie u mnie nuda wialo :sorry2:
Jak tam laurki rozdane, tatuskowie zadowoleni???

Roksanna1 - jesli moge doradzic to Tom Tom:tak:. Lapie 18 satelit te nowsze chyba 21. Jezykow masz od cholery. Tutaj sa tansze niz w Polsce. I jesli moge doradzic to poszukajcie tych z karta, bo zawsze mozesz kupic wieksza karte i wgrac mapy z calego swiata dograc kamery, dzwieki, obrazki. Moj M to wgrywa wiec jak cos to sie go zapytam. My do miesiaca tez bedziemy kupowac bo nasz Tomus zostal w Polsce to dam Ci znac jaki model jest w dobrej cenie:tak:hmm troche sie rozpisalam:shocked2::-D
Zycze wszystkim milego dnia:tak::tak::tak:

Dzięki za odpowiedź. Marta84 oczywiście że chcę. A powiedz mi jeszcze te mapy to trzeba kupować? Czy jak się kupuje nawigacje to one już tam są. Czy to zależy od tego jaką się kupuje? W zasadzie to Bożena już odpowiedziała ;-);-);-). Przepraszam nie zauważyłam.
A co mi powiecie o ubezpieczeniu samochodu?;-)

roksanna1 - jesli chodzi o ubezpieczenie to my mamy w Churchill (nie nazekam,ale wiem, ze sa tansze) szukam takiej strony gdzie porownuje Ci ceny. Jak Matt przyjdzie to mi ja przypomni napisze Ci od razu.

cześć dziewuszki!
moja Alicja juz dzisiaj małą gorączkę ma:no: i ręce ją swędzą..poliki jak buraki:no:

roksana-Liverpool Victoria ponoć tania..jak robiłam takie obliczenie na samochód na różnych stronach to tam mi najniższe składki wychodzily..
ale nie ma tak łatwo,bo na każdej stronie musisz podać wszystkie dane..trochę skomplikowane...ostatnio sprawdzałam ten confused.com i raty masakrycznie duże;-)
masz linki:
Cheap UK Car insurance and home insurance quotes comparison - Confused.com
Car Insurance from LV=
Car Insurance | Compare Cheap Car Insurance Quotes | Buy Car Insurance

Czesc i czołem:-):-)

Roksanna mój mężowy to zawsze korzysta z tej strony Insurance | compare cheap insurance quotes - moneysupermarket.com . Najpierw wpisujesz wszystkie dane wasze i samochodu i potem wyświetla ci listę ubezpieczalni i ceny:-)
Nawigację mamy TomToma i Garmin. Obie są ok:-)

Jenyyyy muszę do księdza zaraz pojechac:wściekła/y::sorry2::wściekła/y: Muszę wstępnie zarezerwowac termin na chrzciny małej żeby móc zamówic bilety dla chrzestnych:baffled:
Ale mi się nie chceeeeeeee:-(:-(:-(

Dzięki za linki, też mam całą masę różności. Chyba niestety będzie tak że najpierw się wybierze auto a potem poświeci czas i poszuka, wyjścia nie ma. Zastanawiałam się jeszcze nad zniżkami z Polski, ale nie wiem czy to ma sens. Też słyszałam różne opinie. Tam zostało auto na mnie i dalej jest opłacany. Zniżek jest już chyba 40% a od tego roku będzie 50%. Tylko co by było potrzebne? Jakaś polisa czy z firmy ubezpieczeniowej papier. Kurcze to wszystko nie jest takie proste.

Czesc:-):-)
A u Nas dzisiaj burza w domu:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
5 razy sie wybieralismy na basen:angry:i tak dojechalismy ,ze J z Dawidem w samochodzie byli ,bo troszke sie Dawidkowi usnelo:baffled::baffled:

ROKSANA-Jesli ja cos moge wtracic:-)ja mam nawigacje tomtom i jestem srednio zadowlona,zaplacilismy za nia kupe kasy a nie ma juz mapy Polski:baffled:i nie mowi po polsku:baffled:no ale za to ma menu po polsku,:-)Juz lepsza jest ta co Sylwia ma ta gemini:tak:
I co do ubezpieczenia to wiesz ze zalezy od pojemnosci samochodu,im mniejsza pojemnosc tym mniejsze ubezpieczenie:-)
No i jak najbardziej znizki z Polski sa tutaj chonorowane(tak sie zastanawiam czy dobre ch napisalam:baffled::baffled::baffled:)
Wystarczy zaswiadczenie z ubezpieczalni i J mi tutaj podpowiada zeby Ci napisali nie w procentach masz znizki,tylko w latach,czyli od tego-do tego roku ,no i zeby napisali ze bez kolizjnie :-)

reklama
hej
Co do ubezpiczen to wiem tyle co Doris:-D
Jezeli chodzi o nawigacje to mamy tomtoma,jestesmy zadowoleni ,mowi po Polsku ,wiem ze mielismy wybor map:baffled: europa wschodnia z Polska albo zachodnia bez Polsk ale z Anglia:tak:wybralismy oczywiscie druga
Roksanna niewiem , czy wiesz ze przy zakupie takiego sprzetu mozesz wziasc ubezpieczenie to jest koło 3f miesiecznie ,ale w razie upadku ,stłuczenia ,mozesz wymienic na nowe.Ja np.zabrałam aparat nad morze i weszło mi troszke piasku,co powodowało ze sie nie zamykał i bez zadnego tłumaczenia wymienili nam na nowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry